Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelų salonai

QUOTE(fijonse @ 2013 11 19, 17:36)
Pritariu, kad čia greičiausiai bus savininkų bandymas gelbėti prastą reputaciją  ax.gif nors ir yra Santoje tikrai labai graziu sukneliu, bet nesinuomosiu is ten, pasius man labai panasia uz prieinama kaina. Kai verslas vystomas siekiant tik pelno bet kokiomis priemonemis ir nezvelgiama i ilgalaike perspektyva, tai nera ko tiketis ir kokybes. Neaisku kiek rinkoje issilaikys sis zaidejas, galbut tol kol bus naiviu zmoniu.
Apie Zeiga nieko pasakyti negaliu, nes nesu girdejusi, bet panasu, kad abu salonai naudoja ta pacia taktika.
Taigi bukite visos atsargios, juk norime kad ta vienintele diena butumeme grazios  bigsmile.gif

Santa salonas nori gera reputacija islaikyti smile.gif Nors pagal skundu dydi manau neilgai smile.gif
O kur issirinkote siutis suknele?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2013 11 19, 18:33)
Santa salonas nori gera reputacija islaikyti smile.gif Nors pagal skundu dydi manau neilgai smile.gif
O kur issirinkote siutis suknele??  ax.gif

turiu kelis variantus, dar kol kas mastau, nes jei siutis tai ankstoka. figura gali pasikeisti per ziema biggrin.gif Vilniuje tikrai yra nemazai geru siuveju smile.gif tai bent rami galva bus, kad tikrai vilkesiu kokybiska daikta ir maziau nervu reiks sugadinti. yra atskira siuveju tema, ten tikrai daug naudingu nuorodu ir rekomendaciju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fijonse @ 2013 11 19, 18:57)
turiu kelis variantus, dar kol kas mastau, nes jei siutis tai ankstoka. figura gali pasikeisti per ziema  biggrin.gif Vilniuje tikrai yra nemazai geru siuveju  smile.gif tai bent rami galva bus, kad tikrai vilkesiu kokybiska daikta ir maziau nervu reiks sugadinti. yra atskira siuveju tema, ten tikrai daug naudingu nuorodu ir rekomendaciju  thumbup.gif

sveikos,
o mane irgi sudomino kalba apie siuvėjas smile.gif tik va, be rekomendacijų, kažkaip baisoka patikėti tokį rūbą, kaip vestuvinė suknelė ax.gif gal kontaktus būtų galima gauti?
Atsakyti
QUOTE(Eglytia @ 2013 11 20, 21:53)
sveikos,
o mane irgi sudomino kalba apie siuvėjas smile.gif tik va, be rekomendacijų, kažkaip baisoka patikėti tokį rūbą, kaip vestuvinė suknelė  ax.gif gal kontaktus būtų galima gauti?

Paskaitykite temą nuo pradžių čia kontaktų tikrai nemažai, o paskui galite ir per internetą pasižiūrėti siuvėjų darbus 4u.gif
Atsakyti
mergaites, sakykit, ar leidzia salonuose fotografuoti? nes as noreciau nusifotografuoti, ir tada lengviau apsispresti bei pasitarti su savo mergaitemis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaicyy @ 2013 11 26, 12:58)
mergaites, sakykit, ar leidzia salonuose fotografuoti? nes as noreciau nusifotografuoti, ir tada lengviau apsispresti bei pasitarti su savo mergaitemis smile.gif

kai kuriuose leidžia, kai kuriuose ne (bent jau man vienur leido, kitur nenorėjo), tad atėjusi į saloną tiesiog pasiklauskit mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

O nera tokios paslaugos, kad jums niekur nereikia vaziuoti, atvaziuojat i viena vieta tarkim kazkoki salona, ir ten buna visos sukneles is visokiu salonu, parinktos pagal jusu norus, kuno tipa. ir niekur nereiktu blaskytis, ieskoti, rekomenduoti ir pans. keli susitikimai, keli pamatavimai ir fsio ?
Atsakyti
Merginos, o prieš kiek laiko reiktų žvalgytis po salonus? blush2.gif mano vestuvės rugpjūti, tai vieni sako, kad dar ankstoka, kiti, kad čia "einamas" mėnuo ir paskui nebus iš ko rinktis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(silk @ 2013 12 09, 11:24)
Merginos, o prieš kiek laiko reiktų žvalgytis po salonus?  blush2.gif  mano vestuvės rugpjūti, tai vieni sako, kad dar ankstoka, kiti, kad čia "einamas" mėnuo ir paskui nebus iš ko rinktis  doh.gif

Manau, kad pats laikas pradeti, bent jau zvalgytis, matuotis mirksiukas.gif
pasimavusi keleta ar net keliolika sukneliu matysi kas tinka, kas nelb, o tada jau spresi nuomotis ar siutis, o gal pirkti internetu rolleyes.gif
Atsakyti
Labuka, merginos, pasiūlikit, ką vertėtų aplankyti ir ką reikėtų aplenkti..smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš irgi vis atidėlioju, bet po švenčių tikrai reikės jau rimčiau pasiplanuoti tą salonų lankymą smile.gif vestuvės liepos mėn, tai laiko yra, BET jis tirpsta, iš tikrųjų TAIP greitai, kad nejunti kaip pralekia mėnesis po mėnesio..
Mane domintų darbo laikai, nes per darbo sav dėl grafiko darbe neišeina kažko tartis su salonu, lieka tik laisvadieniai. Šeštadieniais dirba, ne visi, o kas dirba - labai trumpai. Tai bandžiau susisiekti su keletu salonų, dėl darbo laiko, tai tik vienas atrašė.
Gal aks nors iš jūsų žino, kaip pvz dirba šeštadieniais: Suknelių rojus", "Elesna" ir "Santa"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žalios_pėdutės @ 2013 11 26, 15:56)
kai kuriuose leidžia, kai kuriuose ne (bent jau man vienur leido, kitur nenorėjo), tad atėjusi į saloną tiesiog pasiklauskit  mirksiukas.gif

Tokiu atveju reikia vaziuoti i parodas:))) ir galesite issirinkti:) parodose buna daug konsultantu:)) jie padeda smile.gif
Papildyta:
QUOTE(AdrianaM @ 2013 12 20, 23:57)
Labuka, merginos, pasiūlikit, ką vertėtų aplankyti ir ką reikėtų aplenkti..smile.gif

elesna - nesamoningai brangi:)
santa:) reikia deretis:) bet reikia dabar imti jauti uz ragu:)
Papildyta:
QUOTE(fijonse @ 2013 11 19, 17:36)
Pritariu, kad čia greičiausiai bus savininkų bandymas gelbėti prastą reputaciją  ax.gif nors ir yra Santoje tikrai labai graziu sukneliu, bet nesinuomosiu is ten, pasius man labai panasia uz prieinama kaina. Kai verslas vystomas siekiant tik pelno bet kokiomis priemonemis ir nezvelgiama i ilgalaike perspektyva, tai nera ko tiketis ir kokybes. Neaisku kiek rinkoje issilaikys sis zaidejas, galbut tol kol bus naiviu zmoniu.
Apie Zeiga nieko pasakyti negaliu, nes nesu girdejusi, bet panasu, kad abu salonai naudoja ta pacia taktika.
Taigi bukite visos atsargios, juk norime kad ta vienintele diena butumeme grazios  bigsmile.gif

smile.gif)) na bliamba as ir naivi:)) skaitau ir galvoju smile.gif)oo geras nejaugi kazkas pasikeite:))
Atsakyti