Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelų salonai

Sveikutes damos.. wink.gif gal zinot ir galit pasiulyti nuomos salonu, kurie turi trumpuciu suknyciu..? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*panteriuke* @ 2013 06 22, 19:19)
Sveikutes damos.. wink.gif gal zinot ir galit pasiulyti nuomos salonu, kurie turi trumpuciu suknyciu..? smile.gif

Tiulio Feja turi graziu sukneliu trumpuciu kiek ziurejau internetu, kaina tokia pat kaip nuomos kitame salone smile.gif
Atsakyti
Ar teko kam pasidairyti po Noiva suknelių saloną?
Įdomu kokio suknelių kainos
Papildyta:
QUOTE(juurga. jank @ 2013 01 30, 13:06)
apsilankiau salone "Noiva",Kainos kosminės

Gal galėtumėt plačiau pakomentuotis kainas?
Aš ten nusižiūrėjau keletą trumpų suknelių vakarui.
Tik svarstau ar verta eit matuotis
Atsakyti
Sveikos..
Visai neseniai įvyko mano vestuves...ir tik atslūgus visam jauduliui ,noriu pasidalinti savo patirtimi smile.gif o ji tikrai nebloga!
Nors ir nemėgstu gaišti laiko rašant komentarus, tačiau šįkart jaučiu pareigą padėti visoms pasimetusioms nuotakoms smile.gif Tikriausia kaip ir jūs visos , pradėdama vestuvinės suknelės paiešką ,visų pirma prisiskaiciau visokiu atsiliepimu šiame portale. Prisipažinsiu- buvau išgąsdinta. Vis negaliu atsistebėti iš kur tiek piktų ir nepatenkintų merginu...Juk moteris tokia švelni būtybė!
Štai kokia mano patirtis:
Visuose mano aplankytuose salonuose mane aptarnavo labai mandagiai ir kantriai. Pati pradžia buvo sunkesnė tik todėl ,kad pati tiksliai nežinojau ko noriu ir juo labiau kas tinka. Tačiau jau pačiame pirmame salone( Santa) gavau labai daug patarimu, ir greit atsirinkau kas man tinka. Nors iškart atradau suknutę ,nuo kurios sugniaužė kvapą , vistiek praėjau ir pro kitus Vilniaus garsiausiuosius salonus. Visur radau bent po 2-3 gražias sukneles už prieinamą kainą ( teiravausi suknelių iki 1500,bet buvau pasiryžusi mokėti ir 2000lt ). Galiausiai apėjusi visus salonus ,grįžau į patį pirmąjį smile.gif Tiksliau parbėgau biggrin.gif buvau išsigandusi ,kad tik nebūtu kas nors manąją užsisakę...Suknelę užsisakiau beveik keturi mėnesiai prieš šventę, ir tikrai neverta užsisakinėti metai prieš-pasirinkimas buvo didelis smile.gif.Mano suknelės nuomos kaina nesiekė 2000lt ir buvo iš naujausios 2013m Pronovias kolekcijos. Paskutinę savaitę vyko suknelės primatavimas,suknelė buvo tokia pat kaip ir rinkausi, nors labai bijojau ,kad nebūtų nudėvėta. Dirbančios merginos buvo labai malonios- ir netgi bandė mane nuraminti,kad tikrai viskas bus gerai -nors buvau tikrų tikriausia nuotaka siaubūnė biggrin.gif .. paskutinėmis dienomis tikrai apima didžiulė panika... Dabar net truputėlį nesmagu dėl savo priekabumo Suknele likau labai patenkinta.
Baigdama savo ilgą kalbą, noriu palinkėti lengvo rinkimosi- ir kaip jau viena mergina minėjo - tai tikrai labai malonus procesas- taigi bukite malonios- ir su jumis elgsis taip pat! Aciu salonui SANTA thumbup.gif
Atsakyti
O gal kas užmatė kuriame nors salone suknelę iki kulkšniukų ilgio? Na ne trumpą, bet tokią, kad žeme nesivilktų.
Atsakyti
Pradėjau ir aš ieškoti suknelės blink.gif
Aplankiau keturis Vilniuje esančius nuomos ir pardavimo salonus. Taigi išpūdžiai būtų tokie:

Diana - aptarnavimas malonus, išskytus, tai, kad kreipiamasi buvo ne "jūs" o "tu", konsultavo ir perrenginėjo pagyvenusi moteris. Tačiau sunknelės tikrai ne mano skonio. Nebuvo nei vienos, kuri nebūtų be jokių blizgučių doh.gif kadangi tai buvo pirmas mano aplankytas salonas, taigi pagalvojau, kas dabar bus, jei visur tokios sukneles. Bet... tolimesnės paieškos buvo sėkmingesnės. Reziumė: pakankamai malonus aptarnavimas, didelis suknelių su blizgučiais ir karoliukais pasirinkimas.

Madonna - pasitiko dvi labai malonios jaunos moterys, davė pavartyti katalogą ir išsirinkti sukneles, kurias noriu pasimatuoti. Čia jau kitas asortimentas smile.gif thumbup.gif išsirinkau daugiau nei 10 sunkelių be blizgučių ir karoliukų. Pamėginau kelių skirtingų stilių modelius - žuvytės, A formos ir graikiško stiliaus. Pastarąjį visgi atmečiau, nes vestuvės nebus labai kuklios, tai noriu šiek tiek puošnesnio apdaro. Galiausiai išsirinkau 3 sukneles, kurias manau reikės pasimatuoti dar kartą, tačiau reikės ir draugės nuomonės. Mano pageidavimas - kreminė suknelė, kurią puošia nėriniai (aišku turi būti ne "perkrauta"). Tokių čia tikrai galima surasti nemažai. Tačiau yra vienas didelis minusas - konsultantės pasakė, jog mano pasirinkta suknelė iki mano vestuvių bus nuomojama tiek kartų, kiek tik bus pageidaujama g.gif tai kokia tikimybė, kad per 7 mėnesius ji atrodys kaip dabar doh.gif jų teigimu suknelės visada grąžinamos geros būklės, o jei kas nors manajai atsitiktų, tai sako "iš karto pranešime, kad jau sugadinta". tai kas man tada iš to, jei neturėsiu ką per vestuves apsirengti??? wacko.gif

Salonas R. Štai šiam salonui duodu 10 balų thumbup.gif be galo galo maloni moteris, suknelių pasiūlymai buvo labai taiklūs trumpai papasakojus, ko aš noriu. Pasirinkau 5 modelius. 2 suknelės tikrai sužavėjo. Netgi pagalvojau, kad būtų smagu kelias per vieną dieną apsivilkti, nes sunku nuspręsti, kurios norisi labiau (jos skirtingų stilių ir medžiagų). Patikino, jog suknelė tikrai nebus nuomojama niekam kitam iki mano vestuvių rolleyes.gif medžiagos kokybiškos, suknelės legvutės, nors ir medžiagos panaudota pakankamai daug. O kainos taip kaip ir kituose salonuose. Mano pasirinkimai iki 2000 lt. Taigi ir į šį saloną dar reikės sugrįžti.

Elesna - kol kas paskutinis mano aplankytas salonas. pasimatavau tik 2 sukneles, nes pagal mano kriterijus nieko negalėjo pasiūlyti verysad.gif stilius labai panašus į Dianos salono. Priėmė labai maloniai tačiau karoliukai ir blizgučiai man ne prie širdies...

Taigi tokie mano įspūdžiai. Renkuosi toliau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fijonse: 05 lapkričio 2013 - 16:15
Madonna - pasitiko dvi labai malonios jaunos moterys, davė pavartyti katalogą ir išsirinkti sukneles, kurias noriu pasimatuoti. Čia jau kitas asortimentas smile.gif thumbup.gif išsirinkau daugiau nei 10 sunkelių be blizgučių ir karoliukų. Pamėginau kelių skirtingų stilių modelius - žuvytės, A formos ir graikiško stiliaus. Pastarąjį visgi atmečiau, nes vestuvės nebus labai kuklios, tai noriu šiek tiek puošnesnio apdaro. Galiausiai išsirinkau 3 sukneles, kurias manau reikės pasimatuoti dar kartą, tačiau reikės ir draugės nuomonės. Mano pageidavimas - kreminė suknelė, kurią puošia nėriniai (aišku turi būti ne "perkrauta"). Tokių čia tikrai galima surasti nemažai. Tačiau yra vienas didelis minusas - konsultantės pasakė, jog mano pasirinkta suknelė iki mano vestuvių bus nuomojama tiek kartų, kiek tik bus pageidaujama g.gif tai kokia tikimybė, kad per 7 mėnesius ji atrodys kaip dabar doh.gif jų teigimu suknelės visada grąžinamos geros būklės, o jei kas nors manajai atsitiktų, tai sako "iš karto pranešime, kad jau sugadinta". tai kas man tada iš to, jei neturėsiu ką per vestuves apsirengti??? wacko.gif

O tikrai madonoje nuomoja bet kiek kartų??? Nes kaip pusseserė rinkosi, tai padėjo ir sakė, kad daugiau nenuomos??? g.gif
Atsakyti
O tikrai madonoje nuomoja bet kiek kartų??? Nes kaip pusseserė rinkosi, tai padėjo ir sakė, kad daugiau nenuomos??? g.gif
[/quote]

Šiame salone lankiausi pirmą kartą gyvenime ir iš pažįstamų kiek žinau niekas nieko nėra nuomojąsis. Taigi galiu pasidalinti tik savo asmenine patirtimi. Tikrai kategoriškai buvo pasakyta, jog jeigu bus norinčių mano pasirinktą suknelę nuomotis, tai ji ir bus išnuomota, vėliau išvalyta ir paruošta mano vestuvėms g.gif o kaip ten iš tikrųjų yra tai matyt tik jos pačios težino, bet labai įdomu, kodėl man sakė vienaip o jūsų pusseserei jau kitaip??? gal ten konsultantės keičiasi ir kas kaip nori taip kalba...nežinau, neįsivaizduoju. Užsiregistravau į šį saloną dar kartą pasimatuoti kelių suknelių, bet neapsisprendžiu ar verta eiti... kai nėra garantijų blink.gif
Atsakyti
[quote=fijonse,2013 11 06, 12:49]
[/quote]

Šiame salone lankiausi pirmą kartą gyvenime ir iš pažįstamų kiek žinau niekas nieko nėra nuomojąsis. Taigi galiu pasidalinti tik savo asmenine patirtimi. Tikrai kategoriškai buvo pasakyta, jog jeigu bus norinčių mano pasirinktą suknelę nuomotis, tai ji ir bus išnuomota, vėliau išvalyta ir paruošta mano vestuvėms g.gif o kaip ten iš tikrųjų yra tai matyt tik jos pačios težino, bet labai įdomu, kodėl man sakė vienaip o jūsų pusseserei jau kitaip??? gal ten konsultantės keičiasi ir kas kaip nori taip kalba...nežinau, neįsivaizduoju. Užsiregistravau į šį saloną dar kartą pasimatuoti kelių suknelių, bet neapsisprendžiu ar verta eiti... kai nėra garantijų blink.gif
[/quote]
Iš to salono ji nuomojosi prieš metus laiko, gal dabar kažkas ir pasikeitė per tiek laiko. Na jo puikiai suprantu, kad jeigu suknelė ir labai patinka bet jeigu nėra garantijų tai tikrai nedrąsu. unsure.gif Aš taip pat rinksiuosi sau tuoj, tai galvojau, kad pirmas salonas į kurį eisiu bus Madonna... rolleyes.gif Nes ten tikrai suknelių tai labai gražių yra, bet jeigu jų kitokios sąlygos tai nžn, reikės gerai pagalvoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliuke21: 07 lapkričio 2013 - 19:14
Nes ten tikrai suknelių tai labai gražių yra, bet jeigu jų kitokios sąlygos tai nžn, reikės gerai pagalvoti...
[/quote]

Žinoma nueikite ir į Madonna, gal su Jumis kalbės kitaip ir pažadai bei garantijos bus kitos smile.gif suknelės ten gražios, bet palyginus sunkios ir tos, kurios ne naujos, tai jau ir matosi, kad ne iš 2014 kolekcijos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fijonse: 08 lapkričio 2013 - 10:48
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Zodis i zody toks pats komentaras yra Kauno mieste, apie ZEIGA salona! Juokinga,kaip savininkai nukopijuoja gera komentara ir pasiraso apie savo salona tongue.gif Sprendziant ,kad cia raso naujokas, tai aisku,kad komentaras netikras, o nukopijuotas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(naujoke7612 @ 2013 11 02, 08:51)
Sveikos..
Visai neseniai įvyko mano vestuves...ir tik atslūgus visam jauduliui ,noriu pasidalinti savo patirtimi smile.gif o ji tikrai nebloga!
Nors ir nemėgstu gaišti laiko rašant komentarus, tačiau šįkart jaučiu pareigą padėti visoms pasimetusioms nuotakoms smile.gif Tikriausia kaip ir jūs visos , pradėdama vestuvinės suknelės paiešką ,visų pirma prisiskaiciau visokiu atsiliepimu šiame portale. Prisipažinsiu- buvau išgąsdinta. Vis negaliu atsistebėti iš kur tiek piktų ir nepatenkintų merginu...Juk moteris tokia švelni būtybė!
Štai kokia mano patirtis:
Visuose mano aplankytuose salonuose mane aptarnavo labai mandagiai ir kantriai. Pati pradžia buvo sunkesnė tik todėl ,kad pati tiksliai nežinojau ko noriu ir juo labiau kas tinka. Tačiau jau pačiame pirmame salone( Santa) gavau labai daug patarimu, ir greit atsirinkau kas man tinka. Nors iškart atradau suknutę ,nuo kurios sugniaužė kvapą , vistiek praėjau ir pro kitus Vilniaus garsiausiuosius salonus. Visur radau bent po 2-3 gražias sukneles už prieinamą kainą ( teiravausi suknelių iki 1500,bet buvau pasiryžusi mokėti ir 2000lt ). Galiausiai apėjusi visus salonus ,grįžau į patį pirmąjį smile.gif Tiksliau parbėgau biggrin.gif buvau išsigandusi ,kad tik nebūtu kas nors manąją užsisakę...Suknelę užsisakiau beveik keturi mėnesiai prieš šventę, ir tikrai neverta užsisakinėti metai prieš-pasirinkimas buvo didelis smile.gif.Mano suknelės nuomos kaina nesiekė 2000lt ir buvo iš naujausios 2013m Pronovias  kolekcijos. Paskutinę savaitę vyko suknelės primatavimas,suknelė buvo tokia pat kaip ir rinkausi, nors labai bijojau ,kad nebūtų nudėvėta. Dirbančios merginos buvo labai malonios- ir netgi bandė mane nuraminti,kad tikrai viskas bus gerai -nors buvau tikrų tikriausia nuotaka siaubūnė biggrin.gif .. paskutinėmis dienomis tikrai apima didžiulė panika... Dabar net truputėlį nesmagu dėl savo priekabumo Suknele likau labai patenkinta.
Baigdama savo ilgą kalbą, noriu palinkėti lengvo rinkimosi- ir kaip jau viena mergina minėjo - tai tikrai labai malonus procesas- taigi bukite malonios- ir su jumis elgsis taip pat! Aciu salonui SANTA thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raptor: 18 lapkričio 2013 - 23:25
QUOTE(raptor @ 2013 11 19, 00:23)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Zodis i zody toks pats komentaras yra Kauno mieste, apie ZEIGA salona! Juokinga,kaip savininkai nukopijuoja gera komentara ir pasiraso apie savo salona  tongue.gif   Sprendziant ,kad cia raso naujokas, tai aisku,kad komentaras netikras, o nukopijuotas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pritariu, kad čia greičiausiai bus savininkų bandymas gelbėti prastą reputaciją ax.gif nors ir yra Santoje tikrai labai graziu sukneliu, bet nesinuomosiu is ten, pasius man labai panasia uz prieinama kaina. Kai verslas vystomas siekiant tik pelno bet kokiomis priemonemis ir nezvelgiama i ilgalaike perspektyva, tai nera ko tiketis ir kokybes. Neaisku kiek rinkoje issilaikys sis zaidejas, galbut tol kol bus naiviu zmoniu.
Apie Zeiga nieko pasakyti negaliu, nes nesu girdejusi, bet panasu, kad abu salonai naudoja ta pacia taktika.
Taigi bukite visos atsargios, juk norime kad ta vienintele diena butumeme grazios bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fijonse: 19 lapkričio 2013 - 16:38