Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelų salonai

Oj, kokios pažįstamos bėdelės... Angelo Mio ir aš labai nusivyliau, parodoj šį savaitgalį teko matyt jų siūlomas sukneles, tai kaip 10 metų atgal... Ar bent jau panašiai. Na bet tikiu, kad kiekvienai savo, čia jau pagal skonį. O La Rosa man irgi įspūdžio nepadarė, suknių daug, bet visos kažkuo panašios ir kas svarbiausia: labai sunkios!! kažko jaukesnio ir lengvesnio sunku rasti... Galvoju, gal bandyt siūtis...

QUOTE(utiutiutiu @ 2013 02 09, 21:40)
Sveikos,
na ką gi, aplankiau ir aš keletą salonų Vilniuje:
La Rosa - labai malonus aptarnavimas, daug pataria, siūlo išbandyti įvairius modelius, deja daug modelių neturi vietoje, ypač iš naujos kolekcijos.
Angelo Mio - su dideliais lūkesčiais ėjau į šį saloną, išėjau labai nusivylusi, atėjusi pasakiau, kad noriu pasimatuoti skirtingus modelius, kad pamatyčiau, kas labiausiai tinka, tai gavosi taip, kad pamatavo 4 tokio pačio stiliaus sukneles - pūstas biggrin.gif Kai paprašiau, kad noriu lengvai krentančios, tai su nepasitenkinimu ištraukė tokią suknelę ir iš karto pareiškė, kad ji man netiks, kai pasakiau, kad vis tiek noriu pasižiūrėti, kaip atrodo, tada dantis sukandus pareiškė, kad tokios suknelės jau nebemadingos, per fashion tv dabar ant bangos pūstos iš tiulio biggrin.gif nu žodžiu, sukneles matavo sukandus dantis, nepatenkinta, patarti nieko nesugebėjo, kišo sukneles su blizgučiais, nors pasakiau, kad man nepatinka su jais, bet bandė visgi įrodinėti, kad čia nauja kolekcija ir t.t. ir atvirai sakant, matėsi, kad iš viso tingi pamatuoti kitas, kitokio silueto, nors visas matavimasis truko gal 20 min.  Prieš išeinant dar primigtinai pareiškė, kad greičiau apsispręsčiau, nes tuoj suknelės gali nebebūti, nes daug nuotakų, o suknelė viena biggrin.gif stebiuosi kaip čia kitoms taip pasisekė tame salone su maloniu aptarnavimu.

Atsakyti
Sveikos, merginos,
Matau ne as viena turiu daug sunkumu su vestuvine suknele..
Ar yra cia tokiu, kurioms labai stipriai siaurino suknele? Nes as suradau viena, man patinkancia, bet ji yra 42d kai as nesioju 36/38... Salonas zadejo sutvarkyti, bet man baisu.. Patarkite!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš prisidedu prie ieškančių... o kadangi dar turiu savo žiauriai "gerus" duomenis 175/78kg, tai patikėkit kaip lengva doh.gif noriu "žuvytės" stiliaus, gal "paplonins" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Angelo Mio parodoje labai prikibusios buvo, bet man jos pačios nepatiko, nežinau ar eiti suknelės žiūrėti g.gif
Žiūriu, gal iš Landybridal užsakinėt g.gif
Gal partartumėt kuriame salone daugiau žuvytės stiliaus neriniuotų suknelių?
Atsakyti
O gal pirkote ar domėjotės www.candiny.lt?? nerandu atsiliepimų, o suknelių matau daug gražių blink.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas turi tokiu paciu rupesciu kaip as - del smulkaus sudejimo ir zemo ugio?
Mano ugis 160cm, svoris 45kg. Ar realu gauti normalia suknute nuomos salone, ar teks ieskotis siuvejos?
Atsakyti
QUOTE(riuske @ 2013 02 12, 09:37)
O gal pirkote ar domėjotės www.candiny.lt?? nerandu atsiliepimų, o suknelių matau daug gražių blink.gif

Nepasitikėčiau, vertimai nelogiški, išversta viskas bet kaip, pavadinimai irgi skamba juokingai g.gif
Atsakyti
As irgi noreciau pasidalinti patirtimi del vestuvines sukneles. Zinokit, ilga laika svaigau nuo VAMP internetiniame tinklapyje rodomu vestuviniu sukneliu. Net ir sakiau, jog siusiuos panasu modeli, kaip ten buvau issirinkus. Ir stai, susiderinau susitikima pas juos. Priemimas siltas, malonus bendravimas, vietoje siuvykla, tad maloniai nuteike, jog jei nerasiu kas tinka, tai bus galima pasiderinti del siuvimo... taigi pradedu matuotis sukneles viena po kitos ir DEJA verysad.gif mano figurai netiko nei viena, nors internete atrode pasakiskai. Zinoma, ta diena nuotaikos nebebuvo, taciau poto viska ramiai apgalvojau ir padariau isvadas kodel man netiko. Tikrai ne todel, kad butu kas blogai su suknelemis. Tiesiog mano figurai reikia tokios, kuri pabreztu viska, o VAMP siuva sukneles tokias labiau meniskas, sluoksniai palengva krentantys, laisvo kritimo suknutes ir tos, kurios turi apvalumu, tokie modeliukai tiesiog netinka, nes, mano atveju, atrodziau kaip backute. Zinoma, tos kurios yra kudutes ir ausktos, kaip kad modeliai, tai suknutes ypatingai graziai turi buti.
Aisku dar raminau save, jog VAMP yra is brangiuju, todel jei butu kas tike, buciau sukus galva ka daryti ar leisti sau prabangiai ar ieskoti kazko kito smile.gif Todel dziaugiuosi, kad pasimatavau modeliuka, kuris kirbejo galvoje, ir nepaskubejau siutis, nes ojoj kiek butu asaru pamacius, jog ne man tai. Taip kad, mielosios, ne visad tai, kas grazu ant modelio, graziai bus ir ant jusu wink.gif

Atsakyti
Sveikos,

Na, aš galiu išreikšti savo nuomonę tik apie vieną suknelių salona, tai yra DIANA. Buvau iš anksto susitarus su daugiau salonų, bet pirmasis aplankytas buvo DIANA, ten ir radau suknelę, būtent tokią, kokią ją įsivaizdavau, ir kokios norėjau. Tad į kitus nosies ir nekišau.
Aptarnavimas labai malonus ir šiltas. Niekas man nepiršo savo nuomonės ir neskubino. Pavarčius katalogus pasirinkau daugumą žuvytės formos suknučių, ir pasakiau kad pustų barbiškų tikrai nenorių, tad tokių net ir nenešė. Dar buvau nusprendus, kad suknelė bus būtinai balta, na bet visgi išsirinkau ivory spalvos ir esu 100% patenkinta thumbup.gif
Prisiskaičius čia buvau daug įvairių komentarų, bet viskas vyko labai sklandžiai.
Pagal sutartį suknutė iki mano vestuvių nomuojama nebus, taip sakė ir salono darbuotoja smile.gif
Sėkmės ieškančioms savo svajonių suknelės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezza @ 2013 02 26, 18:17)
Sveikos,

Na, aš galiu išreikšti savo nuomonę tik apie vieną suknelių salona, tai yra DIANA. Buvau iš anksto susitarus su daugiau salonų, bet pirmasis aplankytas buvo DIANA, ten ir radau suknelę, būtent tokią, kokią ją įsivaizdavau, ir kokios norėjau. Tad į kitus nosies ir nekišau.
Aptarnavimas labai malonus ir šiltas. Niekas man nepiršo savo nuomonės ir neskubino. Pavarčius katalogus pasirinkau daugumą žuvytės formos suknučių, ir pasakiau kad pustų barbiškų tikrai nenorių, tad tokių net ir nenešė. Dar buvau nusprendus, kad suknelė bus būtinai balta, na bet visgi išsirinkau ivory spalvos ir esu 100% patenkinta  thumbup.gif
Prisiskaičius čia buvau daug įvairių komentarų, bet viskas vyko labai sklandžiai.
Pagal sutartį suknutė iki mano vestuvių nomuojama nebus, taip sakė ir salono darbuotoja  smile.gif
Sėkmės ieškančioms savo svajonių suknelės  4u.gif

Man ne koki ispudi paliko Dianos salonas g.gif Kaip kam ka atitaiko g.gif
Atsakyti
aš apsilankiau jau nemažia salonų vilniuje: rūtos salonas, kalvarijų g. Tavo diena, Šermukšnių g. Salonas STYLE & FASHION, Pamenkalnio g. Madonnoj, Savanorių prospekte 2 salonuose, taip pat pabūvojau gariūnuose, ir ant žiedo savanorių prospekto Gelorija salone. gal kažką ir praleidau, jau net pamiršau. Labiausiai patiko salonas Gelorija, radau ten suknelę kurią turbut nuomosiuos, kaina vidutinė sakyčiau 2000 lt nuomos su nuolaida, kadangi reikia spalio mėnesiui. Šiandien dar važiuosiu į elesna , taip pat planuoju apsilankyti Diana salone
Atsakyti
QUOTE(tekila41 @ 2010 04 06, 09:40)
Sveikos merginos, gal kas galite papildyti arba paredaguoti sarasa vertu apsilankyti salonu, kad nereiktu vaziuoti per visa Vilniu:

Madona
Santa (kazkaip per daug blogu atsiliepimu) 
Mona Liza (atsiliepimai taip pat ziuriu ne patys geriausi)
La Fleur
Cymbeline
Silko Studija (kiek suprantu naujokai)

?

Salonas R Vilniuje Zveryne. Man labai pasiseke su suknele, nes uzsisakiau dar spalio menesi nors vestuves rugojuti tai labai gera kaina gavau, o ir suknele tokio modeliuko, kur kitam populiariam salone (pavadinimo neminesiu)sake "Jei tik dabar uzsisakysite mokesite 2800lt nes paskui bus 3+ k lt". O panasus modeliukas Salone R kainavo 1700lt ir dar pasiderejome tai uz 1400 lt. Ir dar dovanundave pagalvele ziedams ir i kaina ieina antra trumpa suknele persirengimuin po 12h. Ja gali issirinkti is turimu sukneliu. smile.gif

Tiesa, drauge buvo pavasari, tai sake kad sukneliu kainos dabar pakilusios smile.gif

As asmeniskai labai patenkinta. Ir ten nusifotografuoti gali nedraudzia kaip kituose salonuose.
Papildyta:
Mtau merginos minejo La Rosa salona. As asmeniskai buvau, taciau sukneles labai prastos. Visos ciazancios, nekokybiskos. Paklausus kieno yra sios sukneles gavau atsakyma "modelis italiskas, o siuva baltarusijoje". Na zinokite is sukneliu jau ir galetu atspeti. Pasimatavau (tik is mandagmu, nes sese sako"atejau tai jau pasimatuok gal netycia rasi") zinokit neradau, ir dar issiaiskinau kad sukneles kurias matavausi is 10 metu kolekcijos o buvau 2012 spalio menesi. Ir kaina kur galvojom kad kainuos kokius 800lt max sako 1800lt net zagtelejau, bet cia mano asmeninis patyrimas smile.gif
Gal tiesiog nesutapo mano ir salono skoniai. smile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri nors zino kur Vilniuje butu galima butu paziureti Vera Wang vestuviniu sukneliu?
Atsakyti