Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelų salonai

QUOTE(monyte @ 2012 07 10, 09:59)

As,asmeniskai,suknele rinksiuos likus porai savaiciu iki sventes  ax.gif (mano atveju privalumas ,kad vestuves ne savaitgali, todel, mazai sansu,kad ketvirtadieni dar kam nors prireiks tos pacios sukneles  mirksiukas.gif  )

ketvirtadienį suknutės kitai gal ir neprireiks, bet jūs gi ją gražinsite ne ketvirtadienį, o geriausiu atveju penktadienį.. o penktadieniais nuotakos paprastai jau pasiima sukneles savo savaitgalinei šventei 4u.gif taigi nemanau kad tai kad jūsų šventė ketvistadienį įtakoja, jog ji nebus užimta.. juk geras salonas tikrai perizikuotų nuomoti suknelę nepasilikęs poros rezervinių dienų suknelės išvalymui ir pataisymui, juo labiau kad ne visos nuotakos vienodo kūno sudėjimo smile.gif
Aš savo kur nuomojuosi pasakė, kad rugsėjo 1d ji bus išnuomota, o poto jau nebenuomos iki mano šventės (rugsėjo 15d), nes reikės atitinkamai sutvarkyti ir pataisyti suknutę pagal mano figūrą..
Taigi siųlyčiau bent jau apsižiūrėt anksčiau, o ne likus 2savaitėm iki šventės... nebent jūs nesate išranki, ir tinka belen kokia suknutė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vėja- @ 2012 07 10, 09:55)
ketvirtadienį suknutės kitai gal ir neprireiks, bet jūs gi ją gražinsite ne ketvirtadienį, o geriausiu atveju penktadienį.. o penktadieniais nuotakos paprastai jau pasiima sukneles savo savaitgalinei šventei  4u.gif  taigi nemanau kad tai kad jūsų šventė ketvistadienį įtakoja, jog ji nebus užimta.. juk geras salonas tikrai perizikuotų nuomoti suknelę nepasilikęs poros rezervinių dienų suknelės išvalymui ir pataisymui, juo labiau kad ne visos nuotakos vienodo kūno sudėjimo smile.gif
Aš savo kur nuomojuosi pasakė, kad rugsėjo 1d ji bus išnuomota, o poto jau nebenuomos iki mano šventės (rugsėjo 15d), nes reikės atitinkamai sutvarkyti ir pataisyti suknutę pagal mano figūrą..
Taigi siųlyčiau bent jau apsižiūrėt anksčiau, o ne likus 2savaitėm iki šventės... nebent jūs nesate išranki, ir tinka belen kokia suknutė 4u.gif

Pritariu! Tikrai nebus lengva, nes visi vasaros savaitgaliai užkimšti vestuvėmis.. Tuo labiau, kad kai suknelė išnuomota už 1500 lt ar daugiau, aš, jeigu būčiau salono savininkė, tikrai nerizikuočiau nuomoti užsakytos suknelės. Maža kas jai gali atsitikti smile.gif
Manau, kad jeigu sąžiningi salonai, galės rinktis tik iš tų suknelių, kas yra likę neužsakyta, neišnuomota smile.gif
Atsakyti
kiek domejausi sukneliu nuoma tai netgi jei man reikia sukneles penktadieniui, as is salono ja pasiimu treciadieni pries svente ir grazinu pirmadieni. taigi ta suknele pas mane vien buna 5 dienas, paskui ja turi dar isvalyti o kitai nuotakai dar ir pagal figura pritaikyt , tai realiai suknele isnuomot daugiau kaip tris kartus per menesi neiseina.

bet as linkstu i tai kad visgi pirksiu ta suknele, nes kainodara salonu man pasirode labai idomi. Sukneles pardavimo kaina mazesne nei nuomos gaunasi. O jinai dar ne karto ennuomota nauja.
Atsakyti
QUOTE(-Vėja- @ 2012 07 10, 09:55)
....

O taip.... esu labai isranki ir baltos vestuvines sukneles nenoriu , manau,kad del sio kaprizo dar palengveja sukneles nuomos salygos,mano atveju, noriu sidabro spalvos progines A formos sukneles,susiskambinau su salonu , sake turi nemazai tokio modelio ir tokios spalvos - salonas pas Danute, Radviliskyje,labai maloni savinike thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2012 07 10, 20:12)
O taip.... esu labai isranki ir baltos vestuvines sukneles nenoriu , manau,kad del sio kaprizo dar palengveja sukneles nuomos salygos,mano atveju, noriu sidabro spalvos progines A formos sukneles,susiskambinau su salonu , sake turi nemazai tokio modelio ir tokios spalvos - salonas pas Danute, Radviliskyje,labai maloni savinike  thumbup.gif

Tai džiugu tada smile.gif su balta suknele išrankiai merginai/moteriai nebūtų taip paprasta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bailarina: 10 liepos 2012 - 21:45
QUOTE(monyte @ 2012 07 10, 09:59)
Kazkaip pagalvojau .... Ta suknele ,kuria issirinkai porai menesiu iki vestuviu , juk, ji iki kol tau jos reiks, gali buti isnuomota dar kelis kartus . O kas jei atejus pasiimti taip BALTOS BALTOS sukneles - siurprizas - pamatysi nebe taip jau balta balta ?  g.gif  Ka tada darysi ?
As,asmeniskai,suknele rinksiuos likus porai savaiciu iki sventes  ax.gif (mano atveju privalumas ,kad vestuves ne savaitgali, todel, mazai sansu,kad ketvirtadieni dar kam nors prireiks tos pacios sukneles  mirksiukas.gif  )

as nusiteikusi geriausiam atveju ir tikiu kad ji bus balta smile.gif
Be to pirmas mano primatavimas bus daromas trys savaites pries atsiimant, tai jei kils man kokiu itarimu valio turesiu laiko ax.gif O jau per tas tris savaites tai ji galetu buti isnuomota maximum viena karta, taip kad manau jog viskas bus gerai smile.gif O porai svaiciu likus iki sventes as manau kad turesiu ir taip sociai ka veikti o ne lakstyti po salonus, bet kiekvienam savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuska @ 2012 07 18, 15:02)
as nusiteikusi geriausiam atveju ir tikiu kad ji bus balta  smile.gif 
Be to pirmas mano primatavimas bus daromas trys savaites pries atsiimant, tai jei kils man kokiu itarimu valio turesiu laiko  ax.gif O jau per tas tris savaites tai ji galetu buti isnuomota maximum viena karta, taip kad manau jog viskas bus gerai smile.gif O porai svaiciu likus iki sventes as manau kad turesiu ir taip sociai ka veikti o ne lakstyti po salonus, bet kiekvienam savo smile.gif

drinks_cheers.gif Man jau liko pora savaičių.. Jeigu reiktų ieškot suknelės turbūt išprotėčiau nuo streso biggrin.gif Jau ir taip viskas nervint pradėjo aplinkui doh.gif Nors iš esmės mano suknelė dar nebaigta siūti, bet bent jau žinau, kad bus ji ir bus viskas tvarkoj biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai galiu rekomenduoti vestuvinių suknelių saloną Vilniuje, Pamėnkalnio g. "MADONA".
Man labai patiko aptarnavimas, nesijautė konsultantės dirbtinumas, kad tik prakištų suknelę.. Ir interjeras salono labai gražus, prabangus ir suknelių pasirinkimas gan didelis. Lankiausi gal 5 Vilniaus salonuose, į šitą grįžau antrą kartą ir įsigijau tikrai labai gražią suknelę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamuflezine @ 2012 09 05, 14:27)
Tikrai galiu rekomenduoti vestuvinių suknelių saloną Vilniuje, Pamėnkalnio g. "MADONA".
Man labai patiko aptarnavimas, nesijautė konsultantės dirbtinumas, kad tik prakištų suknelę.. Ir interjeras salono labai gražus, prabangus ir suknelių pasirinkimas gan didelis. Lankiausi gal 5 Vilniaus salonuose, į šitą grįžau antrą kartą ir įsigijau tikrai labai gražią suknelę smile.gif

siandien kaip tik jame buvau smile.gif ieskojau pamerges suknekes ir nusiziurejau labai grazia
manau kad teks sugristi i si salona ir pasiimti suknute
aisku kaina kiek didoka bet uz grozi verta moketi bigsmile.gif
Atsakyti

Labas, busimos nuotakos. smile.gif
Perziurejau kelias temas ir kilo keli klausimai. butu super, jei pasidalintumet savo nuomonemis ar patirtim..
Man labai grazu A silueto sukneles, bet visos (98% tai tikrai) buna su sleifu, kuris guli ant zemes. Norejau paklausti, ar toks sleifas labai trugdo? ta prasme vaikscioti, sokti ir panasiai, isivaizduoju, kad reikia nuolat laikyti rankose kai judi. Be to kiti gali uzminti.. Bet visa diena ta sleifa nesioti tai nei sesi nei devyni.. Kitokios, pustos barbiu sukneles man negrazios.

Man regis, butu galima nukiprti ta sleifa, bet tada tikriausiai nebebus taip grazu. ar as klystu..?
4u.gif
Kaip pvz:
user posted image

zinau, kad cia tema labiau apie salonus, bet kitos temor arba mire arba nera, todel buciau dekinga, jei patartumet! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2012 09 11, 16:20)
Labas, busimos nuotakos. smile.gif
Perziurejau kelias temas ir kilo keli klausimai. butu super, jei pasidalintumet savo nuomonemis ar patirtim..
Man labai grazu A silueto sukneles, bet visos (98% tai tikrai) buna su sleifu, kuris guli ant zemes. Norejau paklausti, ar toks sleifas labai trugdo? ta prasme vaikscioti, sokti ir panasiai, isivaizduoju, kad reikia nuolat laikyti rankose kai judi. Be to kiti gali uzminti.. Bet visa diena ta sleifa nesioti tai nei sesi nei devyni.. Kitokios, pustos barbiu sukneles man negrazios.

Man regis, butu galima nukiprti ta sleifa, bet tada tikriausiai nebebus taip grazu. ar as klystu..?
4u.gif
Kaip pvz:
user posted image

zinau, kad cia tema labiau apie salonus, bet kitos temor arba mire arba nera, todel buciau dekinga, jei patartumet! smile.gif

ne sleifo tikrai nekirpkite nes tada visas sukneles grozis dings
galima tik siek tiek sumazinti smile.gif
o sleifas tikrai sukelia sioki toki nepatoguma, bet tai galima isspresti
mano siuveja prisiuvo kilpute ir sagute kur prisegamas sleifas ir neiko nereikejo nesioti rankose thumbup.gif ceremonijos ir fotosesijos metu atsegiau o po to prisege sesuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2012 09 11, 17:20)

Mano suknele irgi su šleifu ir jis tvirtinasi nugaroje ant sagutės, jo nešioti tikrai nereikės smile.gif Be to, kai trumpino suknelę automatiškai ir tas šleifas pasitrumpino, tai jis nėra tooooksai jau labai ilgas smile.gif Ar bus patogu galėsiu atsakyti jau po šio savaitgalio wub.gif
Atsakyti