Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelų salonai

QUOTE(kristteja @ 2012 06 21, 12:45)
kodėl nebandot mažesniuose miestuose ieškoti? Juk ten vestuvinių suknelių kainos kur kas padoresnės nei Kaune ar Vilniuje. Pvz.  Alytuje salone Žavesys (http://zavesys.com/) galima užsisakyti bet kokią suknelę tiek iš katalogo, tiek pasisiūti pagal individualų modelį. Praeitais metais užsisakinėjau iš Maggie soterro katalogo naują už 1500 litukų. Žinoma, reikėjo laukti 3 mėn., kol suknutę pamatysiu gyvai, bet likau patenkinta 4u.gif

už 1500lt ir Vilniuj pilna pasirinkimo 4u.gif
beto važiuoti iki Alytaus matuotis (ir dar neaišku ar tiks ir patiks) ir poto dar sukti galvą kaip nuvažiuot ją pasiimt vestuvių išvakarėse (ir taip bus rūpesčių).. o ir poto nuvežti dar reikia.. tai jau gaunasi 3 kartus Vilnius-Alytus-Vilnius...
mano galva nelogiška, nes vien ant kuro kiek išleisit..
nebent turit kas suknutė atvežti, ir poto nuveš..
Atsakyti
QUOTE(jurgit@1983 @ 2012 05 15, 13:43)
Aš susiduriau su ta pačia problema - visur labai mažai tų trumpų suknelių sad.gif Internete aptikau kažkokį saloną Orelli...(http://www.orelli.lt/vestuvines-sukneles.html) Sakė, turi trumpų suknelių, be to, gali pasiūti kokią norėsių ir už prieinamą kainą... Tik vat forume niekas apie jį nieko nerašė... Kitą savaitę žadu ten apsilankyti ir pažiūrėti, kas per pogrindžio fabrikas smile.gif

aš buvau matuotis pas juos, tai turėjo vos kelias sukneles..nepatiko kokybė (bet čia mano asmeninė nuomonė)..gal ir neblogai, jei pasiūna pagal užsakymą, bet man norėtųsi ir pažiūrėti, ar aš tikrai noriu tos suknelės, nes, kas bus, jei man ją padarys, o man ji visai netiks.. g.gif tokiu atveju aš jos nenorėčiau imti, todėl man tai atrodo šiek tiek nesaugu.. schmoll.gif

Sveikos, išteku kitą vasarą, bet kadangi LT dažnai nebūnu ir nežinau, kada prieš vestuves grįšiu, tai suknelę perkuosi šiemet..man tik po to ją patvarkys jau pagal mane..

Apsilankiau keliuose salonuose, tai galiu truputį pasidalinti nuomone:

Madona --> aptarnavimas neblogas, atėjus padavė katalogus ir paprašė išsirinkti sukneles, kurias norėčiau pasimatuoti..deja, suradau tik vieną, net jos nustebo, kad tik vieną pasirinkau lotuliukas.gif na bet čia jau mano skonis, nes nieko gražaus daugiau ir nemačiau..

Santa --> ėjau matuotis irgi tik kelių trumpų suknelių.. tai galiu pasakyt, kad nieko nepiršo, aptarnavo tikrai maloniai, mandagiai paklausė, ar ilgų nenoriu matuotis, pasakius ne, nesikabinėjo..man suknelės netiko, o jei ir tiko, tai nesijaučiau savimi..todėl ir nepasirinkau.. blush2.gif prieš eidama ten truputį bijojau, nes čia priskaičiau visko, bet galiu pasakyti, kad bent jau man taip blogai ten nebuvo, tiesiog eilinis apsilankymas salone smile.gif

Širdele mano (Pronuptia) --> nelabai turėjo, ko aš norėjau; aptarnavimas irgi neblogas, tik, mano nuomone, suknelės nelabai jau baltos, o tokios gerai padėvėtos g.gif

La Rosa --> na šis salonas man be galo patinka, jau, kai draugė tekėjo ir ten matavosi, sakiau, kad turbūt daugiau niekur neisiu tik ten..Nes panelė, kuri ten dirba be galo malonus ir nuoširdus žmogus..Ir patars, ir pasijuoks drauge, ir patirtimi pasidalins..To sulaukiau ir kai jau pati dabar rinkaus suknelę..Šiame salone ir suradau savo suknelę, tiesa, jau prieš dvejus metus..net juokinga situacija buvo, nes mano draugė ją matavosi, o aš sakau: be proto graži suknelė, tik ne tau..Jau su ja kalbėjom, kad tikiuosi, kai man teks žengt prie altoriaus, ta suknelė dar ten bus ir man tiks..tai vat, pasimatavau, paskui dar pavaikščiojau po kitus salonus, ir vis tiek grįžau prie jos, nes nieko geresnio ir labiau savo neradau.. wub.gif

Kiek prisimenu daugiau į kitus salonus ir neėjau g.gif
Atsakyti
Dar kovo mėn. skambinau į Madonna saloną klausti, kada turės 2012 m. kolekcijos suknelių. Paėmė telefoną, žadėjo perskambinti, iki šiol neperskambino. Aš suknelę jau nusipirkau kitam salone, bet vis tiek įdomu, ar jie gavo tų naujų suknelių? O gal jau naujų nebesiveža, išparduoda senas sukneles ir užsidarinėja? Nors mane tikino, kad bus "iš kiekvienos kolekcijos po 30 suknelių".
Atsakyti
Sveikos,

pagaliau galiu ir as pasidalinti savo patirtimi ieskant tos vieninteles sukneles, mintyse turejau vizija ko noriu, liko tik surasti ta vizija gyvai ir paziureti kaip atrodo ant manes smile.gif O vizija realiai atrodydavo ne visada artima sirdziai... biggrin.gif Norejau lengvos, sifonines, ale Graikisko stiliaus suknutes, kazkodel maniau kad tik tokios man tinka. Laika del apsilankymo visur buvau is anksto suderinusi isskyrus "Santa", mat ten nereikalauja isanksto uzsirasyti.
1. Mimpi - pasirinkau del to kad netoli gyvenu ir internete maciau viena man patikusi modeliuka. Aptarnavimas toks siaip sau, jei zinai ko nori tai klausi iskarto nes pasiulymu papildomai negausi. Realiai suknele nuo foto internete skyresi kaip diena nuo nakties, o ypac spalva - baltumas kazkur dinges... Kadangi tai buvo pirmas salonas tai kazkaip susimeciau ir net nepaklausiau kainu smile.gif
2. Dianos salonas - jame esu nuomavusi bent keleta sykiu vakarinius apdarus ir buvau viskuo patenkinta. Aptarnavimas malonus, kainos tikrai ikandamos. Pasimatavau bent keleta variantu bet vis kazkas budavo ne taip, tai man petneseles negraziai atrodo, tai per daug laisva ir t.t. zodziu supratau kad reikia toliau ieskotis ax.gif
3. Madonna salonas - pasitiko maloniai, leido pasirinkti modeliukus ir toliau matavausi... Ir matavausi, pasirinkimas neblogas... Kaip ir uzsidejusi viena suknute pamaniau "sita" tada prasidejo kalbos apie siokius tokius pekeitimus (petneseliu) plius man reikejo svarkelio... Ir vat cia kazkaip atsirado problema kad nera tokiu svarkeliu o tai ka man dave matuotis, pacios konsultantes nuomones nelabai tinka prie sitos sukneles... ax.gif Kiek snektelejus tapo aisku kad jei reikes virsutines dalies pati turesiu ja ir susirasti taigi nieko nepesusi ir cia isejau i kita salona smile.gif
4. Santa salonas - oij kiek nuomoniu yra apie sita salona smile.gif Bet as pataikiau gera diena, nes mane pasitiko maloniai leido pasirinkti ka noreciau matuotis (pasirinkimas tikrai yra) ir be abejo is tu variantu apsistojau ties viena tikrai miela suknele arciausiai mano vizijos, na tada sioks toks ikalbinejimas del avanso palikimo ir pan. Bet kazkaip as atsilaikiau nes mintyse buvo like dar 2 salonai ir pati sau pazadejau kad jei ten nerasiu nieko panasaus grysiu ir paimsiu sia suknyte. Kazkaip nuo tu matavimusi jau siek tiek eme suktis galva smile.gif
5. San Patrick salonas - aptarnavimas malonus, bet kainos siek tiek aukstesnes nei pries tai buvusiuose salonuose. Nors pati sau buvau pasakiusi kad kaina neitakos pasirinkimo taciau nugalejo matematika o mintyse galvojau: na dar vienas salonas, tai kur ta suknele del kurios nebus jokiu abejoniu...
6. Elsena salonas (uziregistarvau i ji ta pacia diena kaip ir atejau, nes ji man rekomendavo busimojo sesuo, mat ji cia nuomavosi, aciu dar ir jai) - jokiu priekaistu neturiu aptarnavimui nuo uzejimo i salona iki islydejimo. Pradzia kaip ir visur pasirenku ka matuotis ir matuojuosi, kaip as sakau maivausi prie veidrodzio smile.gif Po antro mano pasirinkto varianto konsultante paklause ar as nenoreciau pasimatuoti kitokio modelio, as kategoriskai sakau kad nenoriu jokiu pustu sukneliu, jokiu "lanku" ar pasijoniu, o ji man sako ten nieko nebus bet tu uzsidek ir plius dar doze informacijos kodel ji man siulo kita varianta nu ir as nusileidziu... Ir tai ka pamatau veidrodyje... wub.gif wub.gif Viduje jokiu minciu apie jokius salonus ar kainas, zodziu abejoniu jokiu kad sita manoji... thumbup.gif O suknele visai ne graikisko stiliaus ir tikrai ne sifonine, tai klasikine, prigludusi gal primenanti A tipo suknute su sleifu, neriniuota-gipiurine... Balta balta... O kainos tikrai normalios, plius as dar ir nusiderejau thumbup.gif Zodziu sitam salonui 10 balu thumbup.gif

Pagaliau atliktas didelis darbas, kurio pradzia 10val ryto ir laiminga pabaiga 18val, na o vestuves rugseji tad laukiu nesulaukiu smile.gif
Atsakyti
ieskau sukneles iki keliu ir ne pustos. gal kas uzmatete kokiame salone kur butu kazkas panasaus. Kiek ziurineju internete visur ilgos arba jei iki keliu tai pustos.
Atsakyti
As savaja suknele radau irgi Elesnos salone. Labai puikus aptarnavimas, maloniai priima, pataria.
Atsakyti
ka tik grizau is Elesnos. Buvau nusiteikusi ieskoti trumpos sukneles, bet kai pasimatavau ten viena ilga, tai prilipo prie kuno nors tu ka wub.gif nu nuostabi suknute, neiseina is galvos, sapnuosiu nakti.
Aptarnavimas super thumbup.gif
Atsakyti
Labuka, gal galetumete patarti kur galima butu nusipirkti paprasta, grazia, nebrangia vestuvine suknele? cia forume radau parasyta, kad "Silko studija" pardavineja grazias, nebrangias suknytes, bet ar jie dar egzistuoja, nes kazkaip nepavyko man ju rasti internete, gal galetumete info suteikti? ax.gif dekoju is anksto. rolleyes.gif
Atsakyti
patarkit ka daryt. uz panasia suma galiu issinuomoti patikusia suknele arba kita panasia irgi labai patikusia nusipirkti.
Pirkti ar nuomoti?????
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2012 07 09, 12:18)
patarkit ka daryt. uz panasia suma galiu issinuomoti patikusia suknele arba kita panasia irgi labai patikusia nusipirkti.
Pirkti ar nuomoti?????

Tai aišku, kad pirkti...!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2012 07 09, 12:18)
Pirkti ar nuomoti?????

Vienareiksmiskai - pirkti smile.gif nusipirksite ir bus Jusu, o po vetsuviu su ja ka noresit padarysit - parduosit ar ismesit ir niekm skolinga neliksit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuska @ 2012 07 01, 17:44)
...... klasikine, prigludusi gal primenanti A tipo suknute su sleifu, neriniuota-gipiurine... Balta balta...  O kainos tikrai normalios, plius as dar ir nusiderejau thumbup.gif Zodziu sitam salonui 10 balu thumbup.gif

Pagaliau atliktas didelis darbas, kurio pradzia 10val ryto ir laiminga pabaiga 18val, na o vestuves rugseji tad laukiu nesulaukiu smile.gif

Kazkaip pagalvojau .... Ta suknele ,kuria issirinkai porai menesiu iki vestuviu , juk, ji iki kol tau jos reiks, gali buti isnuomota dar kelis kartus . O kas jei atejus pasiimti taip BALTOS BALTOS sukneles - siurprizas - pamatysi nebe taip jau balta balta ? g.gif Ka tada darysi ?
As,asmeniskai,suknele rinksiuos likus porai savaiciu iki sventes ax.gif (mano atveju privalumas ,kad vestuves ne savaitgali, todel, mazai sansu,kad ketvirtadieni dar kam nors prireiks tos pacios sukneles mirksiukas.gif )
Atsakyti