QUOTE(jurgit@1983 @ 2012 05 15, 13:43)
Aš susiduriau su ta pačia problema - visur labai mažai tų trumpų suknelių
Internete aptikau kažkokį saloną Orelli...(http://www.orelli.lt/vestuvines-sukneles.html) Sakė, turi trumpų suknelių, be to, gali pasiūti kokią norėsių ir už prieinamą kainą... Tik vat forume niekas apie jį nieko nerašė... Kitą savaitę žadu ten apsilankyti ir pažiūrėti, kas per pogrindžio fabrikas
aš buvau matuotis pas juos, tai turėjo vos kelias sukneles..nepatiko kokybė (bet čia mano asmeninė nuomonė)..gal ir neblogai, jei pasiūna pagal užsakymą, bet man norėtųsi ir pažiūrėti, ar aš tikrai noriu tos suknelės, nes, kas bus, jei man ją padarys, o man ji visai netiks..
tokiu atveju aš jos nenorėčiau imti, todėl man tai atrodo šiek tiek nesaugu..
Sveikos, išteku kitą vasarą, bet kadangi LT dažnai nebūnu ir nežinau, kada prieš vestuves grįšiu, tai suknelę perkuosi šiemet..man tik po to ją patvarkys jau pagal mane..
Apsilankiau keliuose salonuose, tai galiu truputį pasidalinti nuomone:
Madona --> aptarnavimas neblogas, atėjus padavė katalogus ir paprašė išsirinkti sukneles, kurias norėčiau pasimatuoti..deja, suradau tik vieną, net jos nustebo, kad tik vieną pasirinkau
na bet čia jau mano skonis, nes nieko gražaus daugiau ir nemačiau..
Santa --> ėjau matuotis irgi tik kelių trumpų suknelių.. tai galiu pasakyt, kad nieko nepiršo, aptarnavo tikrai maloniai, mandagiai paklausė, ar ilgų nenoriu matuotis, pasakius ne, nesikabinėjo..man suknelės netiko, o jei ir tiko, tai nesijaučiau savimi..todėl ir nepasirinkau..
prieš eidama ten truputį bijojau, nes čia priskaičiau visko, bet galiu pasakyti, kad bent jau man taip blogai ten nebuvo, tiesiog eilinis apsilankymas salone
Širdele mano (Pronuptia) --> nelabai turėjo, ko aš norėjau; aptarnavimas irgi neblogas, tik, mano nuomone, suknelės nelabai jau baltos, o tokios gerai padėvėtos
La Rosa --> na šis salonas man be galo patinka, jau, kai draugė tekėjo ir ten matavosi, sakiau, kad turbūt daugiau niekur neisiu tik ten..Nes panelė, kuri ten dirba be galo malonus ir nuoširdus žmogus..Ir patars, ir pasijuoks drauge, ir patirtimi pasidalins..To sulaukiau ir kai jau pati dabar rinkaus suknelę..Šiame salone ir suradau savo suknelę, tiesa, jau prieš dvejus metus..net juokinga situacija buvo, nes mano draugė ją matavosi, o aš sakau: be proto graži suknelė, tik ne tau..Jau su ja kalbėjom, kad tikiuosi, kai man teks žengt prie altoriaus, ta suknelė dar ten bus ir man tiks..tai vat, pasimatavau, paskui dar pavaikščiojau po kitus salonus, ir vis tiek grįžau prie jos, nes nieko geresnio ir labiau savo neradau..
Kiek prisimenu daugiau į kitus salonus ir neėjau