Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelų salonai

Sveikos, merginos,

gal žinote, kuriuose salonuose yra didesnis trumpų vestuvinių suknelių pasirinkimas? Nes kiek žiūriu internetiniuose salonų puslapiuose, tai arba jų iš viso nėra, arba vos keletas suknelių...
Atsakyti
QUOTE(Burbuliukė @ 2012 05 10, 13:22)
Sveikos, merginos,

gal žinote, kuriuose salonuose yra didesnis trumpų vestuvinių suknelių pasirinkimas? Nes kiek žiūriu internetiniuose salonų puslapiuose, tai arba jų iš viso nėra, arba vos keletas suknelių...

Aš susiduriau su ta pačia problema - visur labai mažai tų trumpų suknelių sad.gif Internete aptikau kažkokį saloną Orelli...(http://www.orelli.lt/vestuvines-sukneles.html) Sakė, turi trumpų suknelių, be to, gali pasiūti kokią norėsių ir už prieinamą kainą... Tik vat forume niekas apie jį nieko nerašė... Kitą savaitę žadu ten apsilankyti ir pažiūrėti, kas per pogrindžio fabrikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgit@1983 @ 2012 05 15, 13:43)
Aš susiduriau su ta pačia problema - visur labai mažai tų trumpų suknelių sad.gif Internete aptikau kažkokį saloną Orelli...(http://www.orelli.lt/vestuvines-sukneles.html) Sakė, turi trumpų suknelių, be to, gali pasiūti kokią norėsių ir už prieinamą kainą... Tik vat forume niekas apie jį nieko nerašė... Kitą savaitę žadu ten apsilankyti ir pažiūrėti, kas per pogrindžio fabrikas smile.gif

Mano draugė siuvo suknelę ten fotosesijai. Sakė pasiuvo kokybiškai, dirba atsakingai. Tik vietos prašytos pastelinės rožinės gavo ryškiai ryškiai barbinę rožinę nail.gif
Darbo kokybei priekaištų neturėjo, o rezultatą bus galimą išvysti dar šią savaitę pasirodysiančiame lietuviško žurnalo nuotakoms numeryje.
Atsakyti
QUOTE(Elenora @ 2012 05 15, 14:17)
Mano draugė siuvo suknelę ten fotosesijai. Sakė pasiuvo kokybiškai, dirba atsakingai. Tik vietos prašytos pastelinės rožinės gavo ryškiai ryškiai barbinę rožinę  nail.gif
Darbo kokybei priekaištų neturėjo, o rezultatą bus galimą išvysti dar šią savaitę pasirodysiančiame lietuviško žurnalo nuotakoms numeryje.

O, super...sakai, kokybiškai pasiuvo? Tai irgi labai svarbu..tikiuosi, su balta spalva tokių problemų neturės? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, as per orelli.lt nusiziurejau vestuvine suknele, kuri man labai patiko. Taciau kilo keletas klausimu del pasiuvimo. Susikontaktavau su jais. Atsake, buvo malonus ir t.t. bet uzkliuvo tai, kad nepasisako, kur siuvamos sukneles. Klausiau keleta kartu ir gan konkreciai, taciau arba neatsakydavo arba nusukdavo tema...Zodziu, sis dalykas ir sustabde nuo pirkimo pas juos. Kyla itarimas, kad sukneles siuvamos pas kinietukus ir perparduodamos cia LT. Nes uzsisakant suknele, siuna ir kita modeli pagal tavo ismatavimus, jei pirmoji netinka, renkiesi antraji varianta. Pinigai negrazinami, nes kaip jie patys minejo, cia jau rizika ar gerai bus pasiutas modelis g.gif ...na cia tik mano itarimai, bet as susilaikiau nuo pirkimo pas juos blush2.gif
Atsakyti
aš buvau nuėjusi pas tas mergaites į saloną.. na taip aptarnavo mandagiai, bet nžn.. man ten kažkokia "šaraškino kontora" pasirodė rolleyes.gif
parodė krūva foto per kompą, sakė gali pasiūti ir pagal mano atsiųstą foto.. bet konkrečiai apie siuvimą nieko nepasakė, nei kas ten per siuvėjo nei kur, tik supratau iš kalbų, kad tai tikrai ne LT..
ir dar man truputį įdomiai pasirodė, kad viena suknutė, kurią mačiau foto kompe, parodė ir realiai, kurią jau buvo gavę, tai skyrėsi ir net labai... aišku visos suknutės ant manekenų gražiai atrodo, nu bet nžn.. nelabai aš susižavėjau jų pasiūlymu, neįtikino jie manęs.. ax.gif
Atsakyti
sveiki,sakykite o kokios mazdaug sukneliu nuomos kainos santos salone, domina trumpos ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2012 05 19, 07:37)
sveiki,sakykite o kokios mazdaug sukneliu nuomos kainos santos salone, domina trumpos ? g.gif

Aš klausiau dėl Novia D'art trumpos retro suknelės, tai pasakė, jog jos kaina 1600 lt (nuomos kaina)..tai turbūt, ir likusių kaina panaši..
Atsakyti
QUOTE(jurgit@1983 @ 2012 05 19, 11:58)
Aš klausiau dėl Novia D'art trumpos retro suknelės, tai pasakė, jog jos kaina 1600 lt (nuomos kaina)..tai turbūt, ir likusių kaina panaši..

Ir aš teiravausi tumpų, tai nuo 1600 Lt.
Atsakyti
QUOTE(jurgit@1983 @ 2012 05 19, 11:58)

dekui 4u.gif novia dart ir domino , bet brangoka doh.gif
QUOTE(Elenora @ 2012 05 20, 00:16)
Ir aš teiravausi tumpų, tai nuo 1600 Lt.

dekui 4u.gif
Atsakyti
o kaip del LA ROSA kainu?nuo kiek mazdaug prasideda? g.gif
Atsakyti
kodėl nebandot mažesniuose miestuose ieškoti? Juk ten vestuvinių suknelių kainos kur kas padoresnės nei Kaune ar Vilniuje. Pvz. Alytuje salone Žavesys (http://zavesys.com/) galima užsisakyti bet kokią suknelę tiek iš katalogo, tiek pasisiūti pagal individualų modelį. Praeitais metais užsisakinėjau iš Maggie soterro katalogo naują už 1500 litukų. Žinoma, reikėjo laukti 3 mėn., kol suknutę pamatysiu gyvai, bet likau patenkinta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristteja: 21 birželio 2012 - 11:46