Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelų salonai

QUOTE(zaliaskare @ 2012 03 27, 21:31)
Išsirinkau kelias sukneles iš internetinio Mona Lizos puslapio, tai norečiau išgirsti atsiliepimų apie šį saloną. smile.gif

Mano nuomone ten dirbančios moterytės labai malonios, kainos normalios, tik pasitaiko visiškai nunešiotų suknelių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2012 03 27, 21:10)
Beje buvo juokingai graudu, kai vienam salone bande itikinti, kad grizta pustu sukneliu mada doh.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif matyt nebeturi kur deti smile.gif
Atsakyti
as nuomavausi Elesna salone. Iki tol bene visus Vilniaus salonus aplankiau:)) Bet siaip Elesnoje patiko ir sukneles, ir aptarnavimas, ir poziuris i klienta:) Sekmes visoms nuotakoms.
Papildyta:
QUOTE(kundzia @ 2012 02 26, 00:43)
O aš šiandien buvau irgi keliose salonuose: Gelorijoje ir Mona Lizoje. Niu tai išsirinkau kelias. Ir visos skirtingo stiliaus. Neapsisprendžiu...

Beje, kokios Jums labiau patinka: su šleifu, ar be jo? Aš tai ieškau undinės formos, bet jos visos su šleifais.. O man jų nesonori... Tampyt, prisiginėt.. Negražiai atrodo prisegti.

na as tikrai neplanavau su sleifu suknytes, kai dar tik rinkausi, bet kadangi tokia graziausiai man tiko - tad buvau su juo. Vestuves buvo kova, buvo slapia, snieguota - bet sleifa vistiek "paleidus" buvau, man buvo grazu... ir labai elegantiska... retkarciais su rankyte ji prilaikydavau, nes prisegtas man irgi nepatiko:)
Atsakyti
Pasisakysiu ir as sia tema, kadangi nemazai prejau salonu, kol radau savaja suknele.
Taigi salonas MILADY. Labai patiko aptarnavimas, aplinka. sukneliu pasirinkimas nera didelis, taciau galima uzsisakyti patikusia is katalogo. kainos jei pima karta velkiesi apie 1600 lt. taciau galima ir nusipirkti suknele, tai kaina butu prie nuomos kainos + 300 lt ir suknele tavo smile.gif kurias matavausi sukneles, tai visos „sviezios“, nepapilkejusios kaip kitur. Taip pat yra ivairiu aksesuaru pasirinkimas, taip pat parduoda vyriskus kostiumus: nuo 250-500 lt.

DIANA sukneliu labai ivairus pasirinkimas. Bet kiek man dave matuotis, tai visos jau buvo bent karta devetos. O as norejau but pirma, kuria vilksiuosi, taciau paklausus kokios nauju sukneliu nuomos kainos, tepasake kad dideles (?) Patiko viena suknele, bet ji pries mane buvo 2 kartus vilktasi, jos nuoma butu 1300 lt, jau buvo papilkejus. paklausus ar tokia nauja uzsakytu, sake kad kam uzsakinet jai, neapsimoka dar tokia pat uzsakineti, nes jau yra. Birzeli ale vaziuos naujos kolekcijos 2013 metu parsivest. Siaip patiko aptarnavimas, ir vieta smile.gif

RUTOS SALONAS. sukneliu nesimatavau, nes tokiu neturejo kokiu as norejau. Sake po 2 sav tures labai grazia suknele, bet kai man paskambino, as jau buvau issinuomavus, vadinasi pavelavo. Moteris, kuri aptarnavo, buvo maloni, sake, kad 20 metu puosia nuotakas smile.gif

LIUKSURA. kainos pirmo devejimo 1500 lt, o antro 1200 lt kazkas panasaus. sukneliu pasirinkimas ne per didziausias. yra pirkimui bateliu.

SUKNELIU ROJUS Karoliniskese. aptarnavimas patiko, sukneliu pasirinkimas yra. Kainos nedideles nuo 200-1200 Lt, kadangi ten jas Kinijoje siuva. Taip pat sukneles galima pirkti. man kuri tiko suknele butu kainavus 1200lt, o nuomos kaina jos 900 lt.

MILANA prabangiu sukneliu salonas, labai geru medziagu sukneles, net neleido paliesti, ale is lauko... kainos 1200-2200 lt.

Salonas MIMPI kazkoks nesusipratimas, atejus sukneliu, tepaklause ko norit...lb nemandagu, ir nedidelis pasirinkimas, ir jokios motyvacijos is ten dirbancio personalo-padeti. vos nereikejo atsiprasineti, kad sutrukdem poiete, nors ir taip nieko neveike.

MONA LIZA uzsirasyti is anksto reikia. Sukneliu patinkanciu nebuvo. Aptarnavimas levas, jokios motyvacijos taip pat. kainos lb ivairios.

ELESNA tartis is anksto. sukneliu gausus pasirinkimas. kainos ikandamos. man patinkanciu kaina buvo 1200-1500 lt. aptarnavimas malonus ir aplinka jauki.

Sekmes ieskancioms smile.gif

Atsakyti
Merginos, gal žinote kuris dar salonas nuomoja Papilio sukneles? Buvau La Rosa salone, bet suknelė, kurią išsirinkau, mano dienai jau išnuomota sad.gif
Atsakyti
šiandien išsirinkau suknelę Pronuptia salone. Ji nauja, bet mano vestuvės tik rugsėjo pirmąją, sakė, gegužės 12tą kažkas ją jau išsinuomavo. Nedrįsau rezervuotis, kol nepamačiau kaip ji atrodys po tos gegužės 12tosios. Dabar ima baimė, kad vėl ją kas užsirezervuos. O ir išvis, iš kur man žinoti, kad iki tos rugsėjo pirmosios ji tikrai nebebus išnuomota? neramumai:)
Atsakyti
QUOTE(dzilia @ 2012 04 01, 22:30)
Merginos, gal žinote kuris dar salonas nuomoja Papilio sukneles? Buvau La Rosa salone, bet suknelė, kurią išsirinkau, mano dienai jau išnuomota sad.gif

Jei neklystu tai Milana Pasilaiciuose.
Atsakyti
įdomu, ar SANTA salone dirbanti mergaitė "serga skleroze" biggrin.gif
suknutė viena kaip ir patiko, tik nepatiko tas jos spaudimas palikti avansą.. dėl to susinervinusi išėjau, nors ir žadėjo nuolaidėlę, jeigu iškarto apsispręsiu nuomotis...

Įdomu, jeigu nueičiau kažkada vėliau (nes dar laiko pakankamai iki vestuvių), tai ji vėl taikytų nuolaidėlę, ar sakytų – „tu jau buvai, jokios nuolaidėlės, sakiau reikia iškarto avansą palikinėt“ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(glam'glance @ 2012 04 23, 19:30)
šiandien išsirinkau suknelę Pronuptia salone. Ji nauja, bet mano vestuvės tik rugsėjo pirmąją, sakė, gegužės 12tą kažkas ją jau išsinuomavo. Nedrįsau rezervuotis, kol nepamačiau kaip ji atrodys po tos gegužės 12tosios. Dabar ima baimė, kad vėl ją kas užsirezervuos. O ir išvis, iš kur man žinoti, kad iki tos rugsėjo pirmosios ji tikrai nebebus išnuomota? neramumai:)

Man tam pačiam Pronuptia salone sakė, kad jie nuomoja suknelę tiek kartų, kiek yra norinčių, taigi ir praėjus gegužės 12 dienai, negali žinoti, ar ta suknelė nebus nuomojama dar kartą, juo labiau, kad iki rugsėjo daug laiko, ir jiems tikrai neapsimokės tą suknelę laikyti nenuomojamą. Bet kas man patiko, tai kad salono vadovė labai atvirai viską papasakojo ir to neslėpė, kaip kad kituose salonuose smile.gif Kiek su ja kalbėjau, tai, manau, tau nervuotis neverta - rezervuokis tą suknelę savo dienai, nes sakė, kad jei po kurių vestuvių ta suknelė grįžta nebepataisoma arba tokia, kurios jau nebegalima atiduoti kitai nuotakai, jie užsako ir atsiveža naują smile.gif Aš iš pradžių svarsčiau irgi nuomotis iš Pronuptia, nes patikimai man ten viskas pasirodė, ir ta moteriškė labai faina, ir kažkaip nebuvau išsigandusi, kad mano suknutė bus nuomojama prieš mane smile.gif Tik man to neprireikė - savąją nusipirkau kitame salone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzilia: 24 balandžio 2012 - 18:13
QUOTE(kysa000 @ 2012 04 24, 10:11)
Jei neklystu tai Milana Pasilaiciuose.

sis salonas pazada kad sukneles nenuomuos niekam, bet pasirodo isnuomuoja ir dar kiek kartu.tai ejom bartis su drauge ir reikalavom grazint uzstata.
Atsakyti
QUOTE(-Vėja- @ 2012 04 24, 10:53)
įdomu, ar SANTA salone dirbanti mergaitė "serga skleroze" biggrin.gif
suknutė viena kaip ir patiko, tik nepatiko tas jos spaudimas palikti avansą.. dėl to susinervinusi išėjau, nors ir žadėjo nuolaidėlę, jeigu iškarto apsispręsiu nuomotis...

Įdomu, jeigu nueičiau kažkada vėliau (nes dar laiko pakankamai iki vestuvių), tai ji vėl taikytų nuolaidėlę, ar sakytų – „tu jau buvai, jokios nuolaidėlės, sakiau reikia iškarto avansą palikinėt“ biggrin.gif

Spaudimą šita "mergaitė" daro visoms ir visada. Man jau kelis kartus taip darė. Įtikinėjo nors tu ką. Nepatinka man ta motera.
Atsakyti
QUOTE(kundzia @ 2012 04 25, 16:40)
Spaudimą šita "mergaitė" daro visoms ir visada. Man jau kelis kartus taip darė. Įtikinėjo nors tu ką. Nepatinka man ta motera.

biggrin.gif biggrin.gif tai va.. ji irgi man nemiela, ale suknutę vieną taip labai mielą radau ten ax.gif
Atsakyti