Pasisakysiu ir as sia tema, kadangi nemazai prejau salonu, kol radau savaja suknele.
Taigi salonas MILADY. Labai patiko aptarnavimas, aplinka. sukneliu pasirinkimas nera didelis, taciau galima uzsisakyti patikusia is katalogo. kainos jei pima karta velkiesi apie 1600 lt. taciau galima ir nusipirkti suknele, tai kaina butu prie nuomos kainos + 300 lt ir suknele tavo
kurias matavausi sukneles, tai visos sviezios, nepapilkejusios kaip kitur. Taip pat yra ivairiu aksesuaru pasirinkimas, taip pat parduoda vyriskus kostiumus: nuo 250-500 lt.
DIANA sukneliu labai ivairus pasirinkimas. Bet kiek man dave matuotis, tai visos jau buvo bent karta devetos. O as norejau but pirma, kuria vilksiuosi, taciau paklausus kokios nauju sukneliu nuomos kainos, tepasake kad dideles (?) Patiko viena suknele, bet ji pries mane buvo 2 kartus vilktasi, jos nuoma butu 1300 lt, jau buvo papilkejus. paklausus ar tokia nauja uzsakytu, sake kad kam uzsakinet jai, neapsimoka dar tokia pat uzsakineti, nes jau yra. Birzeli ale vaziuos naujos kolekcijos 2013 metu parsivest. Siaip patiko aptarnavimas, ir vieta
RUTOS SALONAS. sukneliu nesimatavau, nes tokiu neturejo kokiu as norejau. Sake po 2 sav tures labai grazia suknele, bet kai man paskambino, as jau buvau issinuomavus, vadinasi pavelavo. Moteris, kuri aptarnavo, buvo maloni, sake, kad 20 metu puosia nuotakas
LIUKSURA. kainos pirmo devejimo 1500 lt, o antro 1200 lt kazkas panasaus. sukneliu pasirinkimas ne per didziausias. yra pirkimui bateliu.
SUKNELIU ROJUS Karoliniskese. aptarnavimas patiko, sukneliu pasirinkimas yra. Kainos nedideles nuo 200-1200 Lt, kadangi ten jas Kinijoje siuva. Taip pat sukneles galima pirkti. man kuri tiko suknele butu kainavus 1200lt, o nuomos kaina jos 900 lt.
MILANA prabangiu sukneliu salonas, labai geru medziagu sukneles, net neleido paliesti, ale is lauko... kainos 1200-2200 lt.
Salonas MIMPI kazkoks nesusipratimas, atejus sukneliu, tepaklause ko norit...lb nemandagu, ir nedidelis pasirinkimas, ir jokios motyvacijos is ten dirbancio personalo-padeti. vos nereikejo atsiprasineti, kad sutrukdem poiete, nors ir taip nieko neveike.
MONA LIZA uzsirasyti is anksto reikia. Sukneliu patinkanciu nebuvo. Aptarnavimas levas, jokios motyvacijos taip pat. kainos lb ivairios.
ELESNA tartis is anksto. sukneliu gausus pasirinkimas. kainos ikandamos. man patinkanciu kaina buvo 1200-1500 lt. aptarnavimas malonus ir aplinka jauki.
Sekmes ieskancioms