Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelų salonai

QUOTE(*Passion* @ 2012 02 23, 10:17)
O kaip tu gali buti 100 proc tikra, kad nenuomoja? Nebent pati ten dirbi. As kazkaip nebepasitikiu nei vienu salonu dabar. doh.gif

esu tikra,nes ten dirba MB brolio panele jau N metu smile.gif ir nemanau,kad ji mums meluotu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murkis777 @ 2012 01 25, 23:30)
EGLE, slapyvardziu- Samanta27 lotuliukas.gif

Vaikas Egle hihihi.gif
Atsakyti
O aš šiandien buvau irgi keliose salonuose: Gelorijoje ir Mona Lizoje. Niu tai išsirinkau kelias. Ir visos skirtingo stiliaus. Neapsisprendžiu...

Beje, kokios Jums labiau patinka: su šleifu, ar be jo? Aš tai ieškau undinės formos, bet jos visos su šleifais.. O man jų nesonori... Tampyt, prisiginėt.. Negražiai atrodo prisegti.
Atsakyti
Mergaites gal kuri buvote susidurusi..
esu sokiruota iki siol, kaip galima siatip elgtis, kai moki tokius pinigus?
Buvau apsaukta Madonna salone. Suknele jau buvau rezervavus, bet uzsirasiau dar karta kadangi abejojau del issirinktos sukneles. Tokia teise rodos kaip ir turiu, suprantu, kad sukneles kai kurios gali buti jau rezervuotos, parduotos, bet is to kas kabo, matuotis lyg ir viska galiu..
Ne gana to, kad savininke velavo 10 min. ir teko stypsot lauke, vienam laikui buvo uzrasytos dar dvi nuotakos, o mane apsauke (su keiksmazodziais) kaip as dristu dar karta ateit, prasyt parodyt kitas sukneles.
Sukneles, kurias galiausiai atnese buvo papilkejusios nuo valymo..tikrai nuomotis ne viena ir ne du kartus, siules sutrauktos, karoliukai atire..ir uz tokias sukneles mes turime moketi apie 2000 lt (cia nuoma su pasijoniu, nuometu).

Jausmas toks, kad as apie savininke turiu ant keliu atsiklaupus maldaut, kad parodytu grazias sukneles, o ne ji kad isnuomuotu..kazin kiek ilgai jai seksis taip bizni daryt...
pasipasakokit, gal as ne viena tokia...
Atsakyti
Mane tai gerai aptarnavo, maloni moteriske pasirode.. Buvau du kartus tos pacios sukneles matuotis ir nesinuomavau, nes netiko ji man, bet jokio burbtelejimo net nebuvo, siule dar karta ateit kai bus nauja kolekcija biggrin.gif gal ten skirtingos moteriskaites dirba g.gif bet del sukneles kokybes tai pritariu..
Jau rasiau kitoj temoj, kad tikrai neatrodo tos originalios sukneles zymiai geriau uz kinietiskas smile.gif sudetu salia, neatskirciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailarina @ 2012 03 19, 20:03)
Mane tai gerai aptarnavo, maloni moteriske pasirode.. Buvau du kartus tos pacios sukneles matuotis ir nesinuomavau, nes netiko ji man, bet jokio burbtelejimo net nebuvo, siule dar karta ateit kai bus nauja kolekcija  biggrin.gif gal ten skirtingos moteriskaites dirba  g.gif bet del sukneles kokybes tai pritariu..
Jau rasiau kitoj temoj, kad tikrai neatrodo tos originalios sukneles zymiai geriau uz kinietiskas smile.gif sudetu salia, neatskirciau smile.gif

Kai buvau MADONOJ, tai net nepasiekiau suknelių matavimosi lygio biggrin.gif nes aptarnavimas buvo daugiau nei nemalonus biggrin.gif
Atsakyti
As sukneles matavausi tik Madonnoje. Buvau ten 2 kartus. Pirmaji nebuvau uzsirasiusi, bet lankytoju nebuvo, tad mane prieme. Atnese mano issirinktas sukneles, is pasimatuotu man labai patiko paskutine, tuomet atnese dar kelias panasaus stiliaus sukneles. Savo nuomones nepirso, primygtinai nieko nesiule. Padekojau ir isejau. Sau suknele lyg ir issirinkau, nuoma 1700, suknele 2011m, nei kart nedeveta, kokybe labai gera. Bet niekur neskubejau. Po poros menesiu situacija pasikeite, atkelem vestuves, todel teko gan skubiai ieskoti sukneles. Uzejau i ju tinklalapi dar karteli paziureti tos savo sukneles, pamaciau, kad Madonnoj akcijos ir vel ten nuvaziavau. Si kart ne viena. Buvo ir konsultante ir pati seimininke. Abi buvo malonios. Paprasiau nuolaidos tai isrinktai suknelei. Siuliau uz jos nuoma 1000 Lt, nesutiko, na nes ji nauja bei man reiktu gerokai trumpinti. Bet pasiule kitus variantus kuriu kaina buvo iki 1000 Lt. Pradzioje dave matuotis tikrai labai prastos kokybes nunesiotas sukneles, pamate, kad man nieko nepatinka ir tikrai neketinu tokiu nuomotis pasiule labai geru sukneliu. Issirinkau. Suknele jau deveta, bet bukle labai gera, man labai tinka. Na galvoju kokiu 1500 tai uzsiprasys. Bet pasirode, kad jos nuoma tik 800 Lt. Sumokejau uzstata iskart! Abi moterys man patiko, matesi, kad istiesu nori man pasiulyti tinkanti varianta, nuomone savo reiske tik kai paprasydavau. Dave nemazai geru patarimu. Nesu karalaite, kad mane nesiotu ant ranku ir dulkes nuo manes nupustu, bet jei butu grubios tai nusisukciau ir iseiciau. Visumoj man paliko gera ispudi.
Kas liecia Santa, ten nesu buvusi. Bet pries kokius 4-5 metus dirbau salia Santos, ir rytais, matyt pries darba, pas mane uzsukdavo Santos darbuotoja. As net vardo jos nepamenu, seip pakalbedavom apie ora, parukydavom kartu ir ji keliaudavo i darba. Kazkaip uzejo tema apie jos darba, ji pasake, kad sukneles taiso, sakau tai tu siuveja, sako ne. Sakau tai kaip tu siuni, juk sukneles vestuvines tai ne siaip saga prisiuti. Sako o tu ka, adatos su siulu laikyti nemoki? Kaip sugalvoji taip ir siuni. Manau tai puikus atsakymas toms kurios nusivylusios Santos "siuveju" darbu.
Atsakyti
QUOTE(Fortun@ @ 2012 03 20, 14:18)
Kazkaip uzejo tema apie jos darba, ji pasake, kad sukneles taiso, sakau tai tu siuveja, sako ne. Sakau tai kaip tu siuni, juk sukneles vestuvines tai ne siaip saga prisiuti. Sako o tu ka, adatos su siulu laikyti nemoki? Kaip sugalvoji taip ir siuni. Manau tai puikus atsakymas toms kurios nusivylusios Santos "siuveju" darbu.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tikėtina, kad ne vienas Santos salonas tokių siuvėjų turi biggrin.gif Draugė yra gavusi pataisytą suknelę, kur net krūtinę prilaikantys "medžiagos gabalėliai" (nežinau kaip vadinas biggrin.gif) buvo prisiūti ne vienodame aukštyje smile.gif
Atsakyti
Santos salono darbuotoja tikrai keista. Man ji labai nepatiko.
Atsakyti
kas liecia Madonnos, tai nuomavausi ten savo suknute, buvo nauja is 2011, kolekcijos, nekart nedeveta, aptarnavimas buvo superinis, o kai ejau paskutiniems primatavimams, tai pati savininke atejo paziureti, nes ji kai skambino man priminti del primatavimo klause ar nepakito figura, as buvau po operacijos tai buvau daug svorio numetus, tai ji atejo apziureti kaip suknute reiks tvarkyti, bet buvo maloni besisypsanti, ir viskas buvo patvarkyta puikiai thumbup.gif
Atsakyti
As siandien aplankiau keleta sukneliu salonu: Madonna, La Roza, Pronuptia, Vamp, ir dar viena zirmunuose, primirsau pavadinima... blush2.gif ir ka galiu pasakyt... esu parkaupus blink.gif niekas net i akis nekrito, nenoriu tos pompastikos, blizguciu, pustu sukniu, atrodo reikia paprastutes suknytes. Na vamp salone sukneles dar dar, bet ir tai kaip ten isgirta, nemanau, kad verta moketi 5000lt, o tikrai mokeciau, jei pamatyciau ta SAVO SVAJONIU suknele. O apie likususius salonus neturiu net ka pasakyt, bent jau kas man nors kiek krito i akis, tai sukneles nunesiotos, siules kyso, tikrai ne naujos, ir ne karta devetos schmoll.gif
Beje buvo juokingai graudu, kai vienam salone bande itikinti, kad grizta pustu sukneliu mada doh.gif
Kol kas manau, kad ieskosiu geros siuvejos, ir siusiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kundzia @ 2012 02 25, 23:43)
O aš šiandien buvau irgi keliose salonuose: Gelorijoje ir Mona Lizoje. Niu tai išsirinkau kelias. Ir visos skirtingo stiliaus. Neapsisprendžiu...

Išsirinkau kelias sukneles iš internetinio Mona Lizos puslapio, tai norečiau išgirsti atsiliepimų apie šį saloną. smile.gif
Atsakyti