Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelų salonai

Pritariu, i Santos salona gyvenime kojos nekelsiu. O jei ikelsiu tai uzciaupsiu ta blondine, nes anakart dar nutylejau... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailarina @ 2012 02 18, 20:41)
Pritariu, i Santos salona gyvenime kojos nekelsiu. O jei ikelsiu tai uzciaupsiu ta blondine, nes anakart dar nutylejau...  schmoll.gif

Tos blondines naglumas, tai neispasakytas...
Bet didziausias bajeris, kad jie be ispejimo ten isirenge FILMAVIMO KAMERAS IR MIKROFONUS. Nei zodinio pranesimo, nei rastisko nemaciau. Cia po teismus galima uztasyt juos uz tai uz asmens teisiu pazeidima, bet kiek domejausi, tai jie tik bauda gautu keliu simtu, o dar kiek vargo.
Ech kaip gailiuosi ten apsilankius ir buvau nepatenkinta savo suknia.... galeciau laika atsukt atgal , tai ta blondine pasiusciau toli toli ir keliauciau kitur ieskotis suknios.
Busimo nuotakom patarimas - apeikit sita salona dideliu lanku.
Atsakyti
QUOTE(pupa7 @ 2012 02 07, 15:16)
ar esat visiskai isitikinus kad iki vestuviu tos sukneles niekam nenuomuos? jie visi taip sako kad nenuomuos, bet paskui kaip issiaiskinama kad dar kelis kartus buvo isnuomuota.

labas rytas smile.gif
As taip pat nuomoju suknele Dianos salone.Ten tikrai geras salonas ir labai malonus aptarnavimas. Esu tikra 100%,kad sukneliu iki vestuviu nenuomoja.Todel butent del to ten ir vesta nuomoti.Ir siuo metu kiek zinau daug nauju sukneliu atsirado:) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(c@ndy @ 2012 02 23, 11:12)
labas rytas smile.gif
As taip pat nuomoju suknele Dianos salone.Ten tikrai  geras salonas ir labai malonus aptarnavimas. Esu tikra 100%,kad sukneliu iki vestuviu nenuomoja.Todel butent del to ten ir vesta nuomoti.Ir siuo metu kiek zinau daug nauju sukneliu atsirado:) smile.gif

O kaip tu gali buti 100 proc tikra, kad nenuomoja? Nebent pati ten dirbi. As kazkaip nebepasitikiu nei vienu salonu dabar. doh.gif
Atsakyti
Tai kas jums ten tokio įvyko? Užsimenat, bet nieko konkrečiai nepapasakojat
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2012 02 23, 14:05)
Tai kas jums ten tokio įvyko? Užsimenat, bet nieko konkrečiai nepapasakojat

As tai uzsokau zioplai ir viskas... bet papasakosiu.
Ten dirbanti mergina (sviesiaplauke) manau visoms cia uzkliuna. Zodziu pradejom matuotis suknia ten, pana jau iskart pradeda siulyt nuomotis, sako gi tau patiko, nu sakau patinka, bet kaina kokia, pradejo visaip ikalbineti, "kaip tau tinka, cia naujausia kolekcija, kaip graziai atrodai, diena tik akrta gyvenime , dar priedu duosim ir t.t. ir pan." paliko mus su dabar jau vyru pasikalbet, sakau nu per brangu zinok (prase 1900 uz suknia), tai pasakius ilekia ji i kambari su telefonu, "va ka tik kalbejau su seimininku, nuleidzia kaina iki 1600", as saviskiui sakau nu vistiek per brangu, pradejom svarstyt kiek uz kiek galetumem nuomotis suknia, maniskis sako nu iki 1400 nuleistu tai dar dar, ant tu zodziu atlekia blondine "skambinau seimininkui, nuleido iki 1400... blink.gif Nu jau itarimas kazkoks kilo, bet per ta spaudima ne nepajutau kaip mes ja issinuomojom. Atejus i paskutini primatavima man suknia nebepatinka, prasiau vienoj vietoj suimti, nesueme (nors mano figura sudetinga), atrodziau sau negraziai ir, jei ne veliumas grazusis, tai buciau jauciu zliumbus is vis. Nors visi sako graziai atrode ir pan. nu o man ne nors tu ka. Dar laukiu nuotrauku, gal kitaip pasirodys. O kameras su mikrafonais pamatem per primatavima, tada jau supratau is kur cia tas seimininko skambinejimas ir visos kitos manipuliacijos. Ju ten yra is viso 3-4 pastoviai, rodosi zmonem tik 1 ir dar siuveja kartais, na dar duris viena atidaro ir nuvaro i kambariuka, kuriame kaip speju kazkuri is ju pastoviai sedi ir seka klientu reakcija, pokalbiu klausosi, sprendzia kiek zmones galetu leisti ant suknios. As jau atiduodama suknia jos paklausiau kaip cia su tom kamerom, tai nelabai mandagiai duris uztrenke kartu burbteldama "viso gero".

Nu siaip pati uzsiroviau, bet per ta skubejima, jau buvau pavargus nuo sukniu matavimosi, tai man sitas ju budas suveike. doh.gif
Atsakyti
Is kur tiek pikcio, jeigu nepatika nenuomokite, mes tai Santoj kostiuma nuomavomes, ir likome patenkinti thumbup.gif ir kaina ir aptarnavimu o del kameru tai nieko panasaus nebuvo, negasdinkite zmoniu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2012 02 23, 16:25)
Is kur tiek pikcio, jeigu nepatika nenuomokite, mes tai Santoj kostiuma nuomavomes, ir likome patenkinti  thumbup.gif  ir kaina ir aptarnavimu o del kameru tai nieko panasaus nebuvo, negasdinkite zmoniu. g.gif

Kaip tik gerai, kad paraso teisybe.. Pati buvau ir maciau, daugiau kojos nekelsiu, tegul ten ir deimantais puostas sukneles nuomoja. Salonu pasirinkimas siais laikais yra tikrai didziulis, nesuprantu kaip jie isvis dar egzistuoja su tokiu siaubingu aptarnavimu!
Atsakyti
QUOTE(Bailarina @ 2012 02 23, 16:52)
Kaip tik gerai, kad paraso teisybe.. Pati buvau ir maciau, daugiau kojos nekelsiu, tegul ten ir deimantais puostas sukneles nuomoja. Salonu pasirinkimas siais laikais yra tikrai didziulis, nesuprantu kaip jie isvis dar egzistuoja su tokiu siaubingu aptarnavimu!

Nu nesuprantu, visai mane gerai aptarnavo. Kaip sakot jeigu butu taip baisu jau to salono seniai nebutu.
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2012 02 23, 17:10)
Nu nesuprantu, visai mane gerai aptarnavo. Kaip sakot jeigu butu taip baisu jau to salono seniai nebutu.

Dziugu, vadinas jums pasiseke, gal blondine buvo geresnes (ar blogesnes) nuotaikos smile.gif
Atsakyti
Aš ten irgi nuomajuosi suknelę. Tikiuosi jokių problemų nekils, tenoriu, kad pataisytų kiek reikia (pag mano figūrą), kad suknelė išliktų graži, tvarkinga ax.gif
Pamenu, kai ėjom matuotis su sužadėtiniu, tai pernelyg neįkalbinėjo, gal, kad MB kartu buvo, bet tas skambutis iš šeimininkės dėl mežesnės kainos tai irgi buvo biggrin.gif Tada man tai įtartinai nepasirodė, o kai eisiu matuotis prieš vestuves būsiu kiek kuklesnė nusirengdama ir kalbėdama g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2012 02 23, 19:52)
Aš ten irgi nuomajuosi suknelę. Tikiuosi jokių problemų nekils, tenoriu, kad pataisytų kiek reikia (pag mano figūrą), kad suknelė išliktų graži, tvarkinga  ax.gif
Pamenu, kai ėjom matuotis su sužadėtiniu, tai pernelyg neįkalbinėjo, gal, kad MB kartu buvo, bet tas skambutis iš šeimininkės dėl mežesnės kainos tai irgi buvo  biggrin.gif  Tada man tai įtartinai nepasirodė, o kai eisiu matuotis prieš vestuves būsiu kiek kuklesnė nusirengdama ir kalbėdama  g.gif

Drauge ir nuomavos suknute prejusiai metais "Santoje", tai baisiai ir nusivylus siuo salonu..bet ji ne kiek aptarnamimu nusivylus (na sito neminejo man), bet pacia suknute..ji pati is provincijos ir labai kuda mergaite..kai matavos sake patvarkys suknele palei jos figura, bet kai pasieme suknute sake siaubas kazkoks padarytas..nei tiko patvarkymas or taip baisiai ten kazkas buvo padaryta..tai neses ta suknute , kad provincijos siuveja patvarkytu pagal jos figura ta suknele..Buvo, sake strioko ta diena, kai parsiveze ir gerai issimatavo namie ir apziurejo kaip patvarkyta suknyte..Baisiai sake nusivylue tuo salonu..
Atsakyti