Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelų salonai

Bijau, jog ir man teks siutis... as noriu trumpos sukneles, bet visuose Vilniaus salonuse tas trumpas galima ant pirstu suskaiciuoti... tai labiausiai nepatinka...trumpu sukneliu paklausa pastaraisiais metais labai isaugo...o salonai siulo tik ilgus tortius.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgit@1983 @ 2011 09 22, 09:40)
Bijau, jog ir man teks siutis... as noriu trumpos sukneles, bet visuose Vilniaus salonuse tas trumpas galima ant pirstu suskaiciuoti... tai labiausiai nepatinka...trumpu sukneliu paklausa pastaraisiais metais labai isaugo...o salonai siulo tik ilgus tortius..  doh.gif

Caprice Boutique turi nemazai trumpu sukneliu ,nors man ir grazu ,bet netinka jos man ,as kai mazo ugio ,tai isvis sumazeju smile.gif

na o dabar papasakosiu savo ispudzius is keliones po Vilniaus salonus smile.gif

Madona(Pamenkalnio g.5)- dave pavartyt katalogus ,issirinkau sukneles keles ,tai jas veliau dave pasimatuot ,dar keleta pasiule..keletas patiko ,bet kainos didokos,nors sukneles grazios tikrai smile.gif taciau nustebino ,kad mergina ,kuri mane renge iskart kai atejau matuotis paklause ,ar buvau San patricko salone ,sakiau,kad buvau ..nu ir tada matuot pradejom ..o iseinant ,kai uzrasinejo man patikusias sukneles ant vizitines vel dave san patricko salono vizitine ir dar karta pabreze ,kad cia va to kito salono adresas ,na bet jei jau buvot .. nu kazkaip idomiai ..vienas salonas ,o kisa dar ir kita (gal bendrasavininkai?)
Santa (pamenkalnio g. 19)- prisiskaiciau ,kad siulo iskart rezervuotis ..pradzioj galvojau neisiu ,bet veliau visvien surizikavau..nuejus dar teko palaukti(bet buvau neuzsirezervavus laiko ,tai viskas ok),veliau pradejom matuoti mano issirinktas sukneles .sukneles grazios ..mergina jau pradejo psichologine ataka ..kad jei nuomuosites iskart ,gausit ir kailinukus ,veliuma uz ta pacia kaina ..kad jei pas mus nuomuojates ,gaunate nuolaida makiazui ir sukuosenai ..sukneles patiko kelios ,nelabai galejau pasakyti ,kuri man patiko labiau ..sakau reiks ateit su sese,kad patartu ..tai ji man sako ,ok palikit avansa ,rezervuojam sias ir atejus issirinksit kuri labiau patinka ir tinka ..ne ne sakiau ,man taip netinka ,ateisiu ir issirinksiu ,kam iskart rezervuot ..veliau ji man dar sako ,tai ko iskart seses neatsivedet(bet taip gan nemaloniai) sakau ,nes ji mokosi..
zodziu galiausiai sakau uzrasykit man tas patikusias sukneles..nu ir pradejo ji manes klausinet ,ar dar kur buvot ,ar dar eisit kur ,kodel nerezervuojat pas mus ir pan.pradejau rengtis ,tai atejo su vizitine ir galiausiai sako ,kad jei rezervuojates dabar ,tai nuolaida iskart bus ..vienai suknelei nuleistu 400lt ,kitai 200lt ..nu bet as vistiek isejau .man nepatiko toks ''akiu ikyrus kabinimas''
Mona Liza (Mindaugo g.14b)- sukneliu gal ir graziu yra ,bet man ji pasiulyt nelabai ka galejo ,as norejau zuvytes tipo baltos ..tai kai galiausiai nepatiko man ju siulomi variantai ,atnese visai kitokio stiliaus - patiko smile.gif taciau veliau ji man pasiule svarkeli ,3/4rankovem gipiurini ,nu jis isvis nedera prie tos sukneles ,nes suknele visiskai be jokio gipiuro ,ir noretusi prie jos nebent siaip svarkelio balto ,bet ne gipiurinio ...as jai sakau ,nu kad nelabai cia tas svarkelis tinka ...o ji man sako ,kad tikrai labai tinka ..nu zodziu skoniai musu nesutapo turbut biggrin.gif pasizymejau ta suknute,bet negrisiu ten. beja ,dar turi bateliu pardavimui.
La Fleur (Daugeliskio g.3) -aptarnavo gerai ,sukneles nelabai dailios(bent jau man) turi bateliu pardavimui.
Cymbeline(Seliu g. 22) nuvaziavau darbo laiku ,bet nedirbo ..niekas neileido ,tad pries vaziuojant susitarkit.
La Rosa (Basanaviciaus g.20) mano norimo sukneles varianto (zuvytes) nelabai daug ka galejo pasiulyt...tai pasimatavau kitokiu ,bet irgi nlb kas patiko .aptarnavo ganetinai maloniai smile.gif
San Patrick (Basanaviciaus g. 41) .sukneles grazios ,bet ir kaina ''grazi'' wink.gif Mergina aptarnaujanti atejus man iskart liepe issirinkt 6 sukneles (as tiek neissirinkau ) tai berots tik 4 ir matavausi ,daugiau nepasiule nieko ..daug kalbanti .taciau nepatiko ,kad nuo jos sklido prakaito kvapas ,kazkaip nelabai malonu buvo ,kai ji vis arti budavo ir tvarkydavo suknute (na ji nestuke,bet manau tai neturetu buti apsileidimo priezastis)..
Diana (Ukmerges g. 198) kainos normalios .aptarnavimas irgi gera ,daug visko siule ..bet patiko tik 1 suknute ..kadangi tai buvo mano pirmasis salonas ,tai ejau toliau ,taciau siaip patiko .
Caprice Boutique (A.Domaskeviciaus g.5) sukneliu pasirinkimo nera daug ,taciau jie siuna sukneles daznai.yra pasirinkimo trumpu sukneliu .aptarnavo pati savininke ,tai dar ir patarimu vestuvems dave siek tiek .zodziu tikrai patiko ,bet suknele man is ten patikusi manau ,jog nera mano favorite smile.gif

Tad paieskos tesiasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dr. @ 2011 11 20, 12:34)
Caprice Boutique turi nemazai trumpu sukneliu ,nors man ir grazu ,bet netinka jos man ,as kai mazo ugio ,tai isvis sumazeju smile.gif

na o dabar papasakosiu savo ispudzius is keliones po Vilniaus salonus  smile.gif

Madona(Pamenkalnio g.5)- dave pavartyt katalogus ,issirinkau sukneles keles ,tai jas veliau dave pasimatuot ,dar keleta pasiule..keletas patiko ,bet kainos didokos,nors sukneles grazios tikrai smile.gif taciau nustebino ,kad mergina ,kuri mane renge iskart kai atejau matuotis paklause ,ar buvau San patricko salone ,sakiau,kad buvau ..nu ir tada matuot pradejom ..o iseinant ,kai uzrasinejo man patikusias sukneles ant vizitines vel dave san patricko salono vizitine ir dar karta pabreze ,kad cia va to kito salono adresas ,na bet jei jau buvot .. nu kazkaip idomiai ..vienas salonas ,o kisa dar ir kita (gal bendrasavininkai?)
Santa (pamenkalnio g. 19)- prisiskaiciau ,kad siulo iskart rezervuotis ..pradzioj galvojau neisiu ,bet veliau visvien surizikavau..nuejus dar teko palaukti(bet buvau neuzsirezervavus laiko ,tai viskas ok),veliau pradejom matuoti mano issirinktas sukneles .sukneles grazios ..mergina jau pradejo psichologine ataka ..kad jei nuomuosites iskart ,gausit ir kailinukus ,veliuma uz ta pacia kaina ..kad jei pas mus nuomuojates ,gaunate nuolaida makiazui ir sukuosenai ..sukneles patiko kelios ,nelabai galejau pasakyti ,kuri man patiko labiau ..sakau reiks ateit su sese,kad patartu ..tai ji man sako ,ok palikit avansa ,rezervuojam sias ir atejus issirinksit kuri labiau patinka ir tinka ..ne ne sakiau ,man taip netinka ,ateisiu ir issirinksiu ,kam iskart rezervuot ..veliau ji man dar sako ,tai ko iskart seses neatsivedet(bet taip gan nemaloniai) sakau ,nes ji mokosi..
zodziu galiausiai sakau uzrasykit man tas patikusias sukneles..nu ir pradejo ji manes klausinet ,ar dar kur buvot ,ar dar eisit kur ,kodel nerezervuojat pas mus ir pan.pradejau rengtis ,tai atejo su vizitine ir galiausiai sako ,kad jei rezervuojates dabar ,tai nuolaida iskart bus ..vienai suknelei nuleistu 400lt ,kitai 200lt ..nu bet as vistiek isejau .man nepatiko toks ''akiu ikyrus kabinimas''
Mona Liza (Mindaugo g.14b)- sukneliu gal ir graziu yra ,bet man ji pasiulyt nelabai ka galejo ,as norejau zuvytes tipo baltos ..tai kai galiausiai nepatiko man ju siulomi variantai ,atnese visai kitokio stiliaus - patiko smile.gif taciau veliau ji man pasiule svarkeli ,3/4rankovem gipiurini ,nu jis isvis nedera prie tos sukneles ,nes suknele visiskai be jokio gipiuro ,ir noretusi prie jos nebent siaip svarkelio balto ,bet ne gipiurinio ...as jai sakau ,nu kad nelabai cia tas svarkelis tinka ...o ji man sako ,kad tikrai labai tinka ..nu zodziu skoniai musu nesutapo turbut biggrin.gif pasizymejau ta suknute,bet negrisiu ten. beja ,dar turi bateliu pardavimui.
La Fleur (Daugeliskio g.3) -aptarnavo gerai ,sukneles nelabai dailios(bent jau man) turi bateliu pardavimui.
Cymbeline(Seliu g. 22) nuvaziavau darbo laiku ,bet nedirbo ..niekas neileido ,tad pries vaziuojant susitarkit.
La Rosa (Basanaviciaus g.20) mano norimo sukneles varianto (zuvytes) nelabai daug ka galejo pasiulyt...tai pasimatavau kitokiu ,bet irgi nlb kas patiko .aptarnavo ganetinai maloniai smile.gif
San Patrick (Basanaviciaus g. 41) .sukneles grazios ,bet ir kaina ''grazi'' wink.gif Mergina aptarnaujanti atejus man iskart liepe issirinkt 6 sukneles (as tiek neissirinkau ) tai berots tik 4 ir matavausi ,daugiau nepasiule nieko ..daug kalbanti .taciau nepatiko ,kad nuo jos sklido prakaito kvapas ,kazkaip nelabai malonu buvo ,kai ji vis arti budavo ir tvarkydavo suknute (na ji nestuke,bet manau tai neturetu buti apsileidimo priezastis)..
Diana (Ukmerges g. 198) kainos normalios .aptarnavimas irgi gera ,daug visko siule ..bet patiko tik 1 suknute ..kadangi tai buvo mano pirmasis salonas ,tai ejau toliau ,taciau siaip patiko .
Caprice Boutique (A.Domaskeviciaus g.5) sukneliu pasirinkimo nera daug ,taciau jie siuna sukneles daznai.yra pasirinkimo trumpu sukneliu .aptarnavo pati savininke ,tai dar ir patarimu vestuvems dave siek tiek .zodziu tikrai patiko ,bet suknele man is ten patikusi manau ,jog nera mano favorite smile.gif

Tad paieskos tesiasi  doh.gif

nepatingekite nuvaziuoti i Cymbeline, kazkada, pamenu, niekur negaledama rasti ne pigiai atrodanciu, butent siame salona buvau suzaveta radusi ne viena subtilaus, prancuzisko skonio suknele. Viena ju ir buvau pasipuosusi per savo vestuves wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -chile-: 21 gruodžio 2011 - 23:38
tiek daug salonu aprasome smile.gif
as noriu pasiteirauti apie Dea Matina vestuviniu sukneliu salona
budama pamerge nuomavausi suknele labai patiko ir suknele ir aptarnavimas
o del vestuvines sukneles neapsisprendziu g.gif
gal kas gali koki zodi pasakyti apie si salona?

Atsakyti

Kai prieš beveik 2 metus rinkausi vestuvinę suknelę, buvau pas tokią moterytę bute, prie konarskio turgelio... Ten ji turėjo nebrangių suknelių pardavimui.. Bėda, kad kažkur nukišau jos numerį... Gal kas girdėjot apie tokią? Gal turit kontaktus?
Atsakyti
Sveikos,

Noriu ir aš pasipasakoti blush2.gif
Nors vestuvės tik liepos pabaigoje, suknelės pradėjau ieškoti lapkričio mėnesį.
Pirmiausia užėjau į DEA MARTINA. Aptarnavimas tikrai malonus, kainos prieinamos, tačiau pasirinkimas mažas. Šis salonas tiktų toms, kurios nori pasisiūti suknelę. Šiam salone nieko tinkančio neradau.
Toliau ėjau į MONA LIZA. Aptarnavimas malonus, kainos prieinamos, tačiau tos suknelės, kurios man patiko, buvo jau smarkiai padėvėtos.
LA ROSA - aptarnavimas malonus, tačiau mažas pasirinkimas. Patiko ir tiko tik viena suknelė, kurią ir nusižiūrėjau.
MADONNA - užėjau, davė katalogą, išsirinkau sukneles ir sėdėjau, laukiau kol pagaliau teiktis ateiti konsultantė, kuri kažkur už kampo kalbėjo telefonu. Pasėdėjau 10 min. ir išėjau.
SANTA - išsirinkau tris patinkančias sukneles, spaudė palikti avansą, bet atsilaikiau spaudimui tongue.gif

Praėjus porai mėnesių, nusprendžiau toliau ieškotis suknelės. Atmintyje liko užstrigus tik viena suknelė iš SANTOS, taigi ten ir nuvažiavau. Kai atnešė suknelę, akys ant kaktos išsprogo, nes suknelė jau buvo toli gražu ne balta. Kai buvau pirmą kartą jos nuoma buvo 2000 lt, taigi paklausiau gal atpigo, argumentuodama, kad jau yra nauja kolekcija, konsultantė atsakė, kad kaina ta pati. Nusprendžiau toliau ieškoti suknelės. Tai išgirdus konsultantė per 2 minutes padarė nuolaidą 600 lt lotuliukas.gif bet atsilaikiau bigsmile.gif

Nuėjau į ANGELO MIO, ten pasirinkimas didelis, kainos padorios, aptarnavimas malonus, tačiau neradau tos vienintelės.
Iš ne vilties sugalvojau nuvažiuoti į DIANĄ. Jų tinklapyje pamačiau savo išsvajotąją suknelę, tačiau buvau įsitikinusi, kad jos neturės. tačiau įvyko stebuklas - ją turėjo biggrin.gif taigi, ją ir rezervavau. buvo daug gražių suknelių, 4 labai patiko, bet išsirinkau savo išsvajotąją 4u.gif
Taigi apie DIANA tik geri atsiliepimai, labai malonus aptarnavimas, didelis pasirinkimas. Taip pat ten išsirinkau sau antrai dienai suknelę, taip pat mama ir pamergės išsirinko sukneles rolleyes.gif

IŠVADA: jei žinočiau, kad DIANA yra toks nuostabus salonas, tiesiai ten ir važiuočiau, jei kada dar reikės kokios suknelės, tai tikrai važiuosiu ten smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

na štai ir aš, pagaliau grįžus po visos dienos kelionių per suknelių salonus (beje, ir tai sugebėjau aplankyti tik penkis smile.gif, parašysiu atsiliepimus.

Pradėjau savo suplanuotą maršrutą nuo SANTOS (Pamėnkalnio 19). Beje, merginos buvo nepatenkintos, aceit kodėl visos būsimos nuotakos savo paiešką pradeda būtent nuo Santos (nes tai reiškia, kad šis salonas dar tikrai nebus jų galutinis taškas smile.gif. Na, aš taip suplanavau, nes man taip buvo pakeliui. Pradžioj galvojau, kad noriu trumpos suknelės, tad Santoj ir matavau tik trumpas (jų turėjo apie penkias). Idealios nebuvo nė vienos ir dar pati mąsčiau, ko iš tikrųjų noriu, tai tik maždaug nusižiūrėjau pora suknelių, bet jų numeriukų man nedavė - sakė, kad prisimins, kai vėl sugrįšiu smile.gif Aptarnavo dvi merginos ir gana maloniai. Bet kitų keturių salonų palyginimui šios turbūt visgi buvo mažiausiai malonios. Ir iš tikrųjų, jau į pabaigą pasakė, kad jei dabar rezervuoju bus tokia kaina, jei vėliau - jau be nuolaidos. Bet jau matė, kad aš vienu salonu tikrai neapsiribosiu smile.gif tad labai ir nesikabinėjo. Kainos nemažos, palyginus su kitais aplankytais salonais - pigiausia, kurią matavausi 1200 lt. (trumpa). Matavimosi sąlygos - neypatingos.
PRONUPTIA (Basanavičiaus g. 20) - aptarnavo labai maloni moteriškė. Trumpų suknelių neturėjo (sakė, kad merginos tik įsivaizduoja jų norinčios, bet kai apsirengia, apsigalvoja ir matyt pamato, kad norisi daugiau puošnumo ar pan.). Iš ilgų suknelių daug pustų, bet nusižiūrėjau ir vieną labai neblogą lengvai krentančią suknelę, gražiai papuoštą gėlyte. Reikalingas švarkelis ar kailinukai įeitų į nuomos kainą (kaip beje ir daugumoj salonuose, nebent norėtume tikro kailio ar pan.). Nusižiūrėtos suknelės nuomos kaina 1000 lt, tikėjausi daugiau smile.gif Matavimosi sąlygos vidutiniškos - atskiro kambarėlio nėra, bet matuojiesi už užuolaidų.
Visai šalia šio ir kitas salonas - LA ROSA (Basanavičiaus g. 20). Aptarnavo taip pat dvi merginos (viena buvo kaip padėjėja smile.gif. Taip pat tikrai maloniai. Kažko išskirtinio nenusižiūrėjau, man kai nelbai tinka suknelės nuogais pečiais, nebuvo taip lengva kažką ir rasti. O beje, vestuvės balandžio vidury, tai taip pat labai žiūrėjau kad ir švarkelis ar kažkokios rankovės tikrai tiktų prie suknelės. Beje, šiame salone trumpų suknelių jau nebežiūrėjau smile.gif O iš ilgų maždaug nusižiūrėjau pora tokių, jų kaina 1400 ir 1500 Lt. Beje, labai pūstų suknelių nesimatavau. O jos turbūt dažniausiai brangesnės būna. Matavimosi sąlygos sakyčiau puikios - yra atskiras kambarėlis, persirengti už užuolaidos, o apžiūrėti save netgi yra pakyla smile.gif
MONA LIZA (Mindaugo g. 14 cool.gif - paprastai priima tik su išankstine registracija (nebent tuo metu nieko nebūna nieko). Išsirinkau matuotis gal 7-8 sukneles, bet tikrai su malonumu davė matuotis ir šiek tiek pasiūlė dar ir savo variantų. Kelias nusižiūrėjau. Jų kainos buvo tikrai nedidelės - 700-800 LT. Na, bet neatrodė prastos. Beje, vieną ir gana pūstą išsirinkau - jos kaina taip pat tik 800 Lt. (pirkimo kainos prie šitų būtų maždaug 300 Lt plius). Matavimosi sąlygos taip pat geros, taip pat yra pakyla smile.gif
STILINGA LEDI (Savanorių pr. 32) - taip pat aptarnavo mergina maloniai. Kiek sakė, šitas salonas naujas, tad ir suknelių nemažai dar naujų. Bet po to lyg ir minėjo, kad persikraustė kažkur iš Basanavičiaus g. Suknelių pasirinkimas nėra lb didelis, keletą nusižiūrėjau (tokių lengvai krentančių pasirinkimo nelb didelio buvo) tokių pūstesnių - jų kainos taip pat nedidelės 700-800 Lt (pirkimo kainos taip pat 300 Lt plius). Turėjo netgi vieną lb paprastą pardavimui už 300 Lt. Bet tikrai žiauriai paprasta, netgi prastoka, su tokia šiugždančia "užuolaida" smile.gif Ir kitos suknelės tokios daugiau klasikinės, ir šiek tiek priminė gariūnines... Matavimosi sąlygos neblogos - atskiras kambarys.
GELORIJA (Savanorių pr. 65) - šiek tiek nemaloniai iškart paklausė, kiek galiu leisti suknelei smile.gif nes aceit po to matuojasi merginos visokias po 2500 ir daugiau, ir tik po to pasako, kad žada skirti tik iki 1500 Lt. Taip kad kaip supratau turi suknelių labai įvairiom kainom. Nes iki 1000 Lt irgi turėjo pasirinkimo ir labai neblogo. Taip gavosi, kad nusižiūrėjau labai neblogą suknelę, kaip sakė-prancūziško stiliaus, su storomis petnešomis, dramblio kaulo spalvos. Na, prie mano figūros man ji turbūt tikrai gana gerai tiko, o kaina - tik 670 Lt (sakė, kad maža kaina aceit nes ji buvo 34 dydžio, po to padarė nugaroj raištelius ir praplėtė iki 36, o mano dydis 38, esu aukšta, ir tikrai sutilpau į ją smile.gif Tai nelb ir supratau, kodėl tokia kaina, bet tikrai turėjo dar neblogų variantų ir po 800-900 Lt. Suknelės ant modelių, dar naujos, naujos kolekcijos, bent tos, kurių klausiau - 1200 Lt. Užstatą ten reikia sumokėti 30%, bet ne mažiau nei 300 Lt. Švarkelis ir kailinukai įeis į tą pačią kainą, taip pat auskariukai, rankinė ir veliumas. Taip kad likau patenkinta, ir siūlė matuotis dar įvairių suknelių, net pačiai pabodo smile.gif Aptarnavimo salygos vidutiniškos. Atskiras kambarys, tačiau jokių užuolaidų persirenginėjimams nėra.
Dar planavau aplankyti bent 4-5 salonus, bet nusprendžiau (ir draugė padėjo šį apsisprendimą padaryti) rinktis būtent tą variantą, kuris man turbūt labiausiai tiko ir patiko. O kadangi man, kaip sakiau, nelb tiko suknelės atvirais pečiais, nemažai suknelių atkrito (nors visur siūlė kad galima pridėti petnešėles).
O jeigu merginos, norite trumpesnių suknelių, tai, kaip man ir sakė, turėkite omenyje, kad tada reikės labai kokybiškų batelių, kadangi tada visas akcentas krenta į juos smile.gif
Tai tiek! Nesitikėjau, kad išsirinksiu per pirmą dieną, bet tikrai ant galo jau net pati nebežinojau, kokios noriu, viena tuo patinka, kita tuo..apraibo akys biggrin.gif Taipkad gal ir gerai padariau, kad kažkokių idealumų daug nebeiškojau, tuo labiau, kai norėjosi išleisti mažiau pinigėlių, bet ir atrodyti tiesiog gerai smile.gif Juk ir būsiu su visu makiažu, gražia šukuosena - ne vien suknelė padarys mane tą dieną ypatinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Ange_: 23 sausio 2012 - 21:00
Sveikos smile.gif. Santos vestuvių ir proginių suknelių salonas (Pamėnkalnio g. 19) yra vienas iš geriausių Vilniuje. As ten pirkau suknele ir buvau labai patenkinta thumbup.gif . Iš pradžių neradau tai ko norėjau, bet man davė pavartyti katalogą iš kur buvo galima užšisakyti taip pats tas katalogas yra ir internete ( http://www.nuotaka.com/ ) ten yra garsių dizianerių kurtų suknelių. Yra ir trumpų, ir ilgų, ir pūstų manyčiau pagal kiekvienos skoni. Ypač man patiko, kad buvo galima įsigyti vienodų pamergių suknelių (ten užsako toki kieki kokio reikia ) rolleyes.gif . Galiu pasigirti savo vyrą irgi aprengiau iš Santos salono jis
atrodė įspūdingas buvau tokia patenkinta wub.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta27 @ 2012 01 25, 19:58)
Sveikos  smile.gif. Santos vestuvių ir proginių suknelių salonas (Pamėnkalnio g. 19) yra vienas iš geriausių Vilniuje. As ten pirkau suknele ir buvau labai patenkinta thumbup.gif . Iš pradžių neradau tai ko norėjau, bet man davė pavartyti katalogą iš kur buvo galima užšisakyti taip pats tas katalogas yra ir internete ( http://www.nuotaka.com/ ) ten yra garsių dizianerių kurtų suknelių. Yra ir trumpų, ir ilgų, ir pūstų manyčiau pagal kiekvienos skoni. Ypač man patiko, kad buvo galima įsigyti vienodų pamergių suknelių (ten užsako toki kieki kokio reikia ) rolleyes.gif . Galiu pasigirti savo vyrą irgi aprengiau iš Santos salono jis
atrodė įspūdingas buvau tokia patenkinta  wub.gif clap.gif

EGLE, slapyvardziu- Samanta27 lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau jums tikrai vaidenasi,iskart itarinejat ir rasot tikras nesamones,jeigu jau zmogus paraso nuomone,tai tuomet tai jau apsimetelis su kitu vardu.Na ir zmones jus keisti.Prie ko cia Egle dabar.As esu Samanta,ir mano vardas toks ir yra.As tiesiog perskaiciau sia tema ir pastebejau kad nemazai purvo parasyta apie ta salona su kuriuo turejau reikalu.Bet nereiskia kad as jiems darau reklama,tiesiog nesmagu skaityti kai drabstoma purvais.As kaip ir minejau man ten labai patiko,tad tikrai nuosirdziai patarsiu ir savo draugems ten vykti ir paieskoti sau sukneles:) O jus maziau smeizkit vienas kita ir draugiskai gyvenkit:)
Atsakyti
QUOTE(samanta27 @ 2012 01 26, 08:13)
Jau jums tikrai vaidenasi,iskart itarinejat ir rasot tikras nesamones,jeigu jau zmogus paraso nuomone,tai tuomet tai jau apsimetelis su kitu vardu.Na ir zmones jus keisti.Prie ko cia Egle dabar.As esu Samanta,ir mano vardas toks ir yra.As tiesiog perskaiciau sia tema ir pastebejau kad nemazai purvo parasyta apie ta salona su kuriuo turejau reikalu.Bet nereiskia kad  as jiems darau reklama,tiesiog nesmagu skaityti kai drabstoma purvais.As kaip ir minejau man ten labai patiko,tad tikrai nuosirdziai patarsiu ir savo draugems ten vykti ir paieskoti sau sukneles:) O jus maziau smeizkit vienas kita ir draugiskai gyvenkit:)

Jums tiko tai ir valio thumbup.gif bet daugumos, tai nekokia patirtis su siuo salonu..plius jis labai brangininkas doh.gif as nusiziurejau suknute is San Patrik 2011 kolecijos, tai Santoj nuomos kaina tos suknutes 2000lt o pirkimas 4800LT, paciame San Patrick salone (Basanaviciaus g.) nuoma 1800lt o pirkimas 3200lt, ir dar parasiau i Mazeikius salonui, kuris ir turi San Patrick suknuciu, tai pas juos nuoma 1900lt o pirkimas 2500lt..na nuomot gal kaina tai panasi visur, bet jei pirkt tai dar gerai pagalvokit ir per daugiau vietu pereikit, nes kainu skirumai tai siaubingai dideli doh.gif
Atsakyti
Aisku kiekvienas turi savo patirti, gerai jei kazkam pasiseka. Taciau blogi komentarai irgi nera rasomi siaip sau. Gerai, kad yra forumai, kad galima rasyti skundus, gal nors taip bus siek tiek prisibijama apgaudineti zmones.
As irgi ieskausi sukneles, bet i Santa neisiu. Nes tai bus man svarbi diena ir tikrai nenoriu buti viena is nusivylusiu.

QUOTE(samanta27 @ 2012 01 26, 10:13)
Jau jums tikrai vaidenasi,iskart itarinejat ir rasot tikras nesamones,jeigu jau zmogus paraso nuomone,tai tuomet tai jau apsimetelis su kitu vardu.Na ir zmones jus keisti.Prie ko cia Egle dabar.As esu Samanta,ir mano vardas toks ir yra.As tiesiog perskaiciau sia tema ir pastebejau kad nemazai purvo parasyta apie ta salona su kuriuo turejau reikalu.Bet nereiskia kad  as jiems darau reklama,tiesiog nesmagu skaityti kai drabstoma purvais.As kaip ir minejau man ten labai patiko,tad tikrai nuosirdziai patarsiu ir savo draugems ten vykti ir paieskoti sau sukneles:) O jus maziau smeizkit vienas kita ir draugiskai gyvenkit:)

Atsakyti