Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelų salonai

O as siandien Zveryne netycia uztikau Cymbeline salona. Uzejau, grazu, sukeliu turi, kainos nuo 800 lt
Atsakyti
QUOTE(kristipol @ 2011 07 07, 21:52)
Madona - sukneles grazios, bet nebuvo tos issvajotos is Pronovias kolekcijos. Aptarnavimas 8 is 10

AŠ Madonoj ieškojau piršliauti suknelės, tai labai nemaloniai pasijutau. 3 moteriškės tupčiojo apie vieną nuotaką, prie manęs priėjo viena susiraukus, nieko nepasiūlė schmoll.gif .
Aprnavinas 2 iš 10 .
Atsakyti
nu joo... nelabai malonu
Atsakyti
QUOTE(naujasss @ 2011 07 22, 20:04)
O as siandien Zveryne netycia uztikau Cymbeline salona. Uzejau, grazu, sukeliu turi, kainos nuo 800 lt

thumbup.gif Man šis salonas irgi patiko. Ir dar internete užtikau nuolaidą tam salone galiojančią, tai dabar džiaugiuosi, kad būtent ten apsisprendžiau imti savo vestuvinę suknelę
Gal dar kas norės pasinaudot ta nuolaida. Prašom - http://www.mamamija....isi-miestai/56/
Atsakyti
Aš aplankiau 2 salonus.
"FYFA". Suknučių pasirinkimas nedidelis, bes tos kurios yra, gražios, kainos pakankamai prieinamos. Aptarnaujančios moterys tikrai malonios, pataria kas tinka. Jei suknutė netinka, tai taip ir sako, nebruka. Viena suknutė man nelabai patiko, bet jos įkalbėjo bent pasimatuoti, sakydamos, kad tikrai tokia tiks prie figūros. Ir tikrai su ja atrodžiau fantastiškai thumbup.gif Dabar ši suknutė viena iš kandidačių.

"MONA LIZA". Suknučių pasirinkimas gana platus. Aptarnaujanti moteris maloni, mandagi. Tiesa, nepataria kas tinka, bet labai kantri. Matavausi nemažai suknučių, kai kurios buvo ant manekenų, tai mielai nuvilko ir davė pasimatuoti man. Taip pat jame galima įsigyti nuostabių batelių. Salonas gana erdvus, šviesus, maloni atmosfera. Išėjau tikrai puikios nuotaikos. Beje, šiuo metu gana nebrangiai galima įsigyti keletą paprastesnių suknučių. Man patinkančių suknučių nuomos kaina 800 Lt ir 1100 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katydid: 04 rugpjūčio 2011 - 09:54
Sveikos,
musu svente jau praejo ir galiu nebijodama rekomenduoti salona "Madonna". Ir aptarnavimas malonus, paslaugus visa laika buvo, ir suknyte lb graziai sutvarke, paruose man smile.gif Tikrai esu labai patenkinta, kad butent siame salone issirinkau savaja suknyte.
Atsakyti
As savo svajoniu suknele radau www.evelinta.lt thumbup.gif thumbup.gif O aptarnavimas 10 balu is 10 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lika84 @ 2011 08 14, 22:32)
As savo svajoniu suknele radau www.evelinta.lt  thumbup.gif  thumbup.gif  O aptarnavimas 10 balu is 10  wub.gif

Kokią išsirinkote ir už kokią kainą? 4u.gif
Atsakyti
Ateinu dar karta paliaupsinti Dianos vestuviniu sukneliu salona 4u.gif Turi tikrai graziu sukneliu, o jau ten dirbanti mergina Jurga yra nuostabus zmogutis, patars visais klausimais, parinks graziausia, labiausiai tinkanti varianta.
As labai dziaugiuosi, jog neturejau del sukneles jokiu nesklandumu savo vestuviu diena smile.gif
Atsakyti
Rašiau šį komentarą kaip atsakymą į vienos narės skundą dėl SANTA suknelių salono, bet manau, kad savo nuomonę galiu išsakyti ir čia.
Buvau prisiskaičius nelabai gerų atsiliepimų apie tą saloną: skubina, nemandagūs itt., bet internete radau, kad jie turi mano norimą suknelę, todėl susiruošiau nueiti. Jų puslapyje info, kad šeštadieniais jie dirba iki 16val., nuvažiavus 15val. ant durų kabėjo lentelė, kad dirba iki 14val., bet kadangi jau atvažiavom - paskambinau į duris. Atidarė, įleido ir niekur neskubino, leido matuotis. Mano tikslas buvo pasimatuoti vieną konkrečią suknelę (jei ji nepateisintų mano lūkesčių - tada jau ir kitas). Užsivilkus ją staipiausi prieš veidrodį gal 10 min, nei ji manę įkalbinėjo, nei skubino, nei replikavo kažką. Gal dėl to, kad buvau su savo sužadėtiniu, su juo tariausi ax.gif Ko gero tai nebuvo savininkė Eglė, nes dėl pardavimo kainos skambino kažkam, bet, kai pasakiau, kad per brangu, pasiūlė nuomotis. Neturiu nei vienio priekaišto nei salonui, nei darbuotojai. Ir šiaip manau, kad kaip tu - taip ir tau ax.gif
Dar vienas dalykas - aš tiksliai žinojau ko noriu, o ne atėjau su žodžiai: nežinau ko noriu, nei modelio, nei spalvos, neškit man viską rodykit, patarinėkit, šokinėkit aplink mane ax.gif
Dėl sutarties: praktiškai visur taip yra- jei sumokėjęs avansą atsisakai nuomotis - jis yra negrąžinamas, o sutartis man pasirodė visai normali, užrašytos visos datos, kada pasiimti, kada matuotis, kada grąžint... įmonės rekvizitai yra, darbuotoja pavardės nerašė, tik pasirašė, davė sutarties kopiją...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 21 rugsėjo 2011 - 16:51
na manau ne Jus viena ten ejot konkreciai zinodama ko norit, ir nieks ten nepraso sokineti. As taipat ejau ten matuotis 2sukneliu kurias pamaciau internete ir net emeila jiems rasiau ar tikrai sias sukneles turi. o kai nuvaziavom, tai jau vos ne sutarti kisa pasirasineti, kai pasakem jog noriu dar kitur pamatuot dar karta ir apsisprest, tai uzklause kur, pasakiau jog Madonoj, nu tai ir pradejo ant ju varyti kad sukneles brangios, uzkeltos kainos ir siaip vsokiu nesamoniu. Taip Madonoj yra brangu, bet ten ir sukneliu net nera ka lyginti su Santa. Ir pries mum iseinant darbuotoja pasake jei dabar pasirasot, padarau nuolaida, jei iseinat tai nuolaidos veliau nebebus, graziai pasakiau jog renkuosi suknele ne pagal nuolaida, bet ji man turi patikti.
suprasciau kad tokia nuomone apie si salona butu vos keliu panu, bet tokiu nuomoniu yra dauguma. o del avanso grazinimo, tai kodel as turiu imti suknele, kuri yra arba neta kuria uzsisakiau arba sugadinta, o tokiu atveju buvo nevienas ir ne du, kai likus mazai laiko iki vestuviu, pasirodo tau duoda visai neta suknute, kuri nurodyta sutarty arba visiskai sugadinta nutrinta.
Atsakyti

Aš buvau pasiruošusi mokėti bet kiek, kad tik rasčiau norimą suknelę. Kadangi spaudė laikas, negalėjau užsisakinėti iš katalogų, bandžiau rinktis iš esamos pasiūlos. Mano atsiliepimai apie Vilniaus salonus:

Madona: yra gražių suknelių, mandagiai aptarnavo, neskubino (tai buvo pirmas salonas, į kurį nuėjau). Gali pataisyti suknelę pagal poreikius. Patikusią leido nusifotografuoti.

Elesna: labai maloniai aptarnauja, bet neradau tinkamo stiliaus suknelės.

Evelinta: nors buvau užsirašiusi, vertė laukti, nes kažkokia nuotaka itin ilgai svarstė, ar suknelė jos nestorina... Nepatiko daugumos suknelių stilius (man per daug perkrautos, atrodo pigiai).

Diana: maloniai aptarnavo, bet turiu įtarimų, kad pas juos kai kurios netikros suknelės (arba man tokią siūlė...). Nors užsiūta tam tikro žinomo gamintojo etiketė su dydžiu (34), aš su savo 40 dydžiu laisvai įlindau į tą suknelę, jos nebuvo nė vienų metų (pradedant 2009) to gamintojo kolekcijoje, be to, buvo pasiūta iš tam tikros rūšies sintetinės, o ne šilkinės medžiagos (kaip tikriausiai būtų originalas), nekokybiškos siūlės. Taigi man pasirodė, kad tai salone siūta arba padirbta suknelė, už kurią nori mokesčio "kaip už gerą". Nepatinka, kai galimai apgaudinėja (nors tai tik mano spėliojimai)... Ir dar neleido nusifotografuoti, kad pažiūrėčiau iš šalies. Negrįžau.

Cymbeline: yra originalių suknelių, galima ilgai matuotis. Minusas - jie gali taisyti netinkančią pagal figūrą suknelę tik minimaliai. Dar nepatiko, kad kai kurios iškabintos suknelės pasirodė purvinos, papilkėjusios, taip ir norėjosi paklausti, ar tokią ir nuomos, ar prieš tai išvalys... Bet turi ir naujų, nė karto nedėvėtų. Aptarnauja maloni darbuotoja, komfortiškos sąlygos matuotis.

La Rosa - originalios suknelės, deja, nebuvo man tinkamų. Maloni darbuotoja. Jei būčiau itin liekna, nuomočiausi kokią nors romantišką suknelę iš ten smile.gif

Pronuptia - originalios suknelės, savininkė maloni, gali pataisyti drabužį kaip tik reikia. Salone yra (arba galima užsisakyti) gražiausius batelius, kiek radau Vilniuje.

La Fleur - siaubas smile.gif Telefonu sako, kad turi "naujausią 2012 kolekciją", o iš tiesų turi 1 mano skoniui negražų ir perkrautą 2012 m. modelį. Kitos suknelės, kurias man matavo, akivaizdžiai padėvėtos, papurvintos. Nesupratau, kodėl save tituluoja išskirtinių suknelių salonu.

Santa - nešė matuotis daug, neskubino, bet visiškai mano stiliaus suknelės neatsirado. Viena patiko, bet buvo paplėšytos siūlės, pažeista medžiaga. Kita tiko pagal dydį (bet ne iki galo patiko), tuomet pradėjo "spausti", kad šiandien ji 1500 Lt, rytoj brangiau, šiandien kailinė pelerina nemokamai, rytoj 200 Lt. Kai pasakiau, kad neapsisprendžiau, ar kuri suknelė patinka, pasiūlė pirmiausia sudaryti sutartį ir palikti užstatą (!), o tada ramiai galvoti, kokios noriu... Vien toks spaudimas sukuria nemalonią atmosferą, antrą kartą neičiau, be to, nepatogu, kad negalima užsirašyti.

Style Fashion (ar panašus pavadinimas) Jasinskio g. - nepatiko suknelių stilius (man matavo Slanovskiy sukneles), nedidelis pasirinkimas.

Angelo Mio - buvo keletas pusėtinų variantų, bet matėsi, kad dėvėtos, yra trūkumų ar pajuodę nėriniai. Žadėjo viską sutvarkyti, tai galbūt ir būtų buvę neblogai. Salone yra batelių, bet negražūs, daugiausia ne odiniai, perkrauti pigiomis detalėmis.

Martina Dea - jie patys siuva kai kurias sukneles, daugiausia iš sintetinių medžiagų (gali ir iš natūralių, bet tada turi pirkti). Maloni darbuotoja.

Rezultatas - suknelę siuvuosi, nors labai to nenorėjau. Nepatiko, kad salonai gali pasiūlyti nedaug naujų (ar bent nepajuodusių, neapgadintų) suknelių, nepaisant to, kad sutiktum mokėti didesnę kainą. Jei reikėtų nuomotis, eičiau į Cymbeline, Pronuptia, La Rosa ar Madonna.

Atsakyti