Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelų salonai

QUOTE(Niushka @ 2011 06 02, 19:10)
Na ka, atbegu pasidalinti yspudziais apie salona Santa jau po sventes.

na kaip kazkada ir minejau apie si salona kad jie ten fokusus kaip reikiant daro, gyvenime nei pati ten eisiu nei kam siulysiu, slykstesnio salono ir aptarnavimo nesu maciusi
Atsakyti
Pasidalinsiu ir aš įspūdžiais. Nors ne nuotaka jau, bet teko su nuotaka keliauti per Vilniaus salonus ieškant vestuvinės ir pamergyčių suknelių smile.gif

Madona - puikus aptarnavimas,suknelės nuostabios, tiesa pamergėm man trūko pasirinkimo,o ir kainos nemažos..

San Patric - Kojos ten gyvenime nekelčiau daugiau, vien dėl aptarnavimo.

Santa - jau seniai teko susidurti su jų išdarinėjamais fintais, bet dar kartą isitikinau,kad nieko gero schmoll.gif

Elesna - Patiko,labai. Ir suknelės,ir aptarnavimas. Kainos vidutiniškos,sakyčiau įvairios.

Gelorija - nu man ta moteriške thumbup.gif Nu labai patiko. Suknelės gal ne pačios gražiausios, vestuvinių modeliai jau senoki. O pamergytėm tiek ilgų tiek trumpų turi labai dailių. Na kainos kaikurių kandžiojasi...

Evelinita - Vestuvinių suknelių labai daug,patiko visos tvarkingos. Pamergyčių trumpų mažai. Mačiau kažkuri mergaitė sakė daug. Nepasakyčiau. Gal 4-5 modeliai. Ilgų taip daug turi. Aptarnavimas, man kliuvo jauna mergaitė ta. Bet buvo malonu ten būti.

Diana - suknelės patiko,kainos kandžiojasi, bent jau mano supratimu nevertos kai kurios suknelės taip.

Stilinga Ledi - patiko ir aptarnavimas,ir suknelės, vetuvinių neperdaugiausiai,bet dailios,o ir kainos neblogos. Pamergyčių trumpų 3 atrodo modeliukai vienodų. Bet mieli tokie. Ilgų daug turi.

Atsakyti
QUOTE(Geisha24 @ 2011 06 14, 12:58)
Pasidalinsiu ir aš įspūdžiais. Nors ne nuotaka jau, bet teko su nuotaka keliauti per Vilniaus salonus ieškant vestuvinės ir pamergyčių suknelių smile.gif

Madona - puikus aptarnavimas,suknelės nuostabios, tiesa pamergėm man trūko pasirinkimo,o ir kainos nemažos..

San Patric - Kojos ten gyvenime nekelčiau daugiau, vien dėl aptarnavimo.

Santa - jau seniai teko susidurti su jų išdarinėjamais fintais, bet dar kartą isitikinau,kad nieko gero  schmoll.gif

Elesna - Patiko,labai. Ir suknelės,ir aptarnavimas. Kainos vidutiniškos,sakyčiau įvairios.

Gelorija - nu man ta moteriške  thumbup.gif  Nu labai patiko. Suknelės gal ne pačios gražiausios, vestuvinių modeliai jau senoki. O pamergytėm tiek ilgų tiek trumpų turi labai dailių. Na kainos kaikurių kandžiojasi...

Evelinita - Vestuvinių suknelių labai daug,patiko visos tvarkingos. Pamergyčių trumpų mažai. Mačiau kažkuri mergaitė sakė daug. Nepasakyčiau. Gal 4-5 modeliai. Ilgų taip daug turi. Aptarnavimas, man kliuvo jauna mergaitė ta. Bet buvo malonu ten būti.

Diana - suknelės patiko,kainos kandžiojasi, bent jau mano supratimu nevertos kai kurios suknelės taip.

Stilinga Ledi - patiko ir aptarnavimas,ir suknelės, vetuvinių neperdaugiausiai,bet dailios,o ir kainos neblogos. Pamergyčių trumpų 3 atrodo modeliukai vienodų. Bet mieli tokie. Ilgų daug turi.

o ar galit pasakyt kokios vestuviniu sukneliu nuomos ir pardavimo kainos apytiksliai, labiausiai rupi salonai madona, Diana, Evelinita ir San Patrick. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristipol @ 2011 06 14, 12:14)
o ar galit pasakyt kokios vestuviniu sukneliu nuomos ir pardavimo kainos apytiksliai, labiausiai rupi salonai madona, Diana, Evelinita ir San Patrick.  4u.gif

Madona - mum rodė apie 2000 ir daugiau. Brangu sakyčiau.
Evelinita - 1400, 1600 ir daugiau. Yra tikrai dailių už padorias kainas
Diana - įvairios kainos labai, yra ir po 1400 ir daugiau.
San Patrick - nieko negaliu pasakyti apie jų kainas.

Paminėsiu Stilinga ledi- Yra ir po 1200,1300 ir daugiau ir tikrai gražių suknelyčių.

Apie pardavimų kainas nieko negaliu pasakyti, nesiteiravom.
Atsakyti
QUOTE(kristipol @ 2011 06 14, 12:14)
o ar galit pasakyt kokios vestuviniu sukneliu nuomos ir pardavimo kainos apytiksliai, labiausiai rupi salonai madona, Diana, Evelinita ir San Patrick.  4u.gif

San Patrick tai ivairios kainos, asmeniskai as matavausi ir uz 1200, 1700, 2500. Zinokit labai skirtingai visur, geriausia paciai nueiti ir klausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Emilija~ @ 2011 06 14, 21:22)
San Patrick tai ivairios kainos, asmeniskai as matavausi ir uz 1200, 1700, 2500. Zinokit labai skirtingai visur, geriausia paciai nueiti ir klausti  smile.gif

Visiškai pritariu, kainos salonuose labai skirtingos. Nuo minimum iki maximum smile.gif
Tikrai geriausia eiti pačiai, ir jau tada bus aišku kokios suknelės kokia kaina smile.gif

Atsakyti
aciu uz atsakymus 4u.gif galvoju dar apie siuvima, tai kainuotu 2000. Bet dar po
salonus pasivaiksciuosiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristipol: 15 birželio 2011 - 13:12
QUOTE(kristipol @ 2011 06 15, 13:12)
aciu uz atsakymus  4u.gif  galvoju dar apie siuvima, tai kainuotu 2000. Bet dar po
salonus pasivaiksciuosiu  smile.gif

as taip pat pirma aplaksciau salonus,o dabar jau vistiek kreipsiuos i siuveja:)
Atsakyti
siandien buvau 2 salonuose:

La rosa - nedaug sukneliu, to ka turejau neturi, aptarnavimas 7 is 10.
Madona - sukneles grazios, bet nebuvo tos issvajotos is Pronovias kolekcijos. Aptarnavimas 8 is 10
Atsakyti
[Gelorijoj man nuometa nekokybiska pasiuvo. Nors norejau is plonos medziagos, pasiuvo is storesnes ir bande sakyti, kad cia ji taip atrodo tik kai nauja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa7 @ 2011 06 07, 19:54)
na kaip kazkada ir minejau apie si salona kad jie ten fokusus kaip reikiant daro, gyvenime nei pati ten eisiu nei kam siulysiu, slykstesnio salono ir aptarnavimo nesu maciusi

Pritariu ir aš - nuėjau į 'Santą' ir pati įsitikinau - aptarnavimas klaikus. Labai jau nemalonu, kai viską per prievartą tiesiog bruka, tas savo neva extra-akcijas-atrakcijas taiko.. O ir suknelės labai nudėvėtos ten, nieko gero.
Labiausiai mano skonį atitiko ir kokybiškiausios suknutės buvo angelo Mio, Elesnoj, Stilinga ledi naujai įsikūrusi, tad ir suknelės kai kurios beveik naujos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mangule: 07 liepos 2011 - 23:30
As savo nuostabia vestuvine suknele issirinkau Elesnoj smile.gif Ten nuo kukliu sukneliu iki tikrai prabangiu galima rasti smile.gif Kadangi kukli niekada nebuvau, tai rinkausi puosnia, blizgia ir aisku kainuojancia daugiau nei iprastai smile.gif 4u.gif taip pat tarp variantu buvo Madonos salonas (labai daug sampaniniu sukniu, o as ieskojau sniego baltumo), La Rosa (tik kelios suknytes man patiko), San Patrick (daugumoj sukneliu modeliai grazus, kainos ikandamos, tik stipriai suabejojau sukneliu kokybe plius labai ikyri pardaveja pasitaike sad.gif Zodziu kainos ir kokybes santykis man labiausiai atitiko Elesnos salone, sutartis labai zmogiska, o ir pardavejos labai saunios. Duoda veliuma, svarkeli, italiskus papuosalus, sali su pukeliais, na zodziu, viska ko gali prireikti nuotakai. Nusipirkau tik batelius smile.gif
Atsakyti