Pasidalinsiu ir aš įspūdžiais. Nors ne nuotaka jau, bet teko su nuotaka keliauti per Vilniaus salonus ieškant vestuvinės ir pamergyčių suknelių
Madona - puikus aptarnavimas,suknelės nuostabios, tiesa pamergėm man trūko pasirinkimo,o ir kainos nemažos..
San Patric - Kojos ten gyvenime nekelčiau daugiau, vien dėl aptarnavimo.
Santa - jau seniai teko susidurti su jų išdarinėjamais fintais, bet dar kartą isitikinau,kad nieko gero
Elesna - Patiko,labai. Ir suknelės,ir aptarnavimas. Kainos vidutiniškos,sakyčiau įvairios.
Gelorija - nu man ta moteriške
Nu labai patiko. Suknelės gal ne pačios gražiausios, vestuvinių modeliai jau senoki. O pamergytėm tiek ilgų tiek trumpų turi labai dailių. Na kainos kaikurių kandžiojasi...
Evelinita - Vestuvinių suknelių labai daug,patiko visos tvarkingos. Pamergyčių trumpų mažai. Mačiau kažkuri mergaitė sakė daug. Nepasakyčiau. Gal 4-5 modeliai. Ilgų taip daug turi. Aptarnavimas, man kliuvo jauna mergaitė ta. Bet buvo malonu ten būti.
Diana - suknelės patiko,kainos kandžiojasi, bent jau mano supratimu nevertos kai kurios suknelės taip.
Stilinga Ledi - patiko ir aptarnavimas,ir suknelės, vetuvinių neperdaugiausiai,bet dailios,o ir kainos neblogos. Pamergyčių trumpų 3 atrodo modeliukai vienodų. Bet mieli tokie. Ilgų daug turi.