Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelų salonai

QUOTE(pupa7 @ 2011 05 05, 11:46)
maniskes visur rinkosi pamergiu sukneles, bet galu gale nusikopino modeli kurinori, nusipirko medziaga ir jau siunasi, gausis pigiau nei nuomuot, iki 100lt smile.gif

o kur ir pas ka siunates? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(menuliodukra @ 2011 05 19, 14:52)
o kur ir pas ka siunates?  smile.gif

jos siunasi Trakuose. nezinau pas ka, jos pacios tvarkosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa7 @ 2011 05 19, 12:30)
jos siunasi Trakuose. nezinau pas ka, jos pacios tvarkosi smile.gif

viena is mano pamergiu minejo, kad pazista gera siuveja Trakuose, gal cia ta pati?? g.gif ar galit man jos varda suzinoti?
Atsakyti
QUOTE(menuliodukra @ 2011 05 19, 16:12)
viena is mano pamergiu minejo, kad pazista gera siuveja Trakuose, gal cia ta pati??  g.gif    ar galit man jos varda suzinoti?

nepazadu
Atsakyti
dalinuos ir as savo atsiliepimais apie salonus,kuriuos jau aplankiau smile.gif as ziuriu tik lengvai krentancias suknytes be jokiu pasijoniu smile.gif Dar neisirinkau doh.gif
La rosa,labai malonus aptarnavimas ,grazios nestandartines suknytes,jauki aplinka:)Nuomos kainos brangokos,tu pustu sukneliu kainu net neklausiau smile.gif ax.gif
Pronuptia,taip pat maloniai priime,suknyciu tikrai galima pasirinkti,kainos nuomos nera labai aukstos mano klaustu suknyciu 1200-1400 nuoma.
DEA Martina,maloniai priieme,pakonsultavo del siuvimo,suknyciu tinkanciu nelabai radau,bet jai siutis tai thumbup.gif
Angelo Mio ,rodo suknytes kokios mazdaug nori:) iskalbingumu konsultantes nepasizymi,bet siaip malonios smile.gif
San patric,pirmiausiai reikia issirinkti modeliukus is katalogo,siaip neduoda paciai rinktis(as ir nesprasiau ) is pradziu atrode keista,bet paskui viskas ciki,konsultante sake,kad nenori pirsti savoo nuomones,jaunoji turi pati issirinkti suknyte,siaip tikrai maloni nezinau kodel cia buvo blogi atsiliepimai apie ja:) nors aisku neaikcioja kaip grazu,jai rimtai atrodo berysio thumbup.gif ,keliatas patiko,tai ju kaina 1000-1200 smile.gif
kolkas tiek ,sunku su tuo savo noru,nes atrodo daug patinka doh.gif zodziu dar tesiu paieskas smile.gif
Atsakyti
Kiek laiko iki vestuvių perkate suknelę? Kitaip tariant, kiek laiko ji kabo spintoje? Mano vestuvės po metų, bet aš jau radau, kokios norėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GITANIUXE @ 2011 05 27, 19:14)
Kiek laiko iki vestuvių perkate suknelę? Kitaip tariant, kiek laiko ji kabo spintoje?  Mano vestuvės po metų, bet aš jau radau, kokios norėčiau  ax.gif

Vaje, aš tai sakyčiau dar palauk.. Per tuos metus juk visko ir nutinka.. Kam taip skubėt g.gif O paskiau rasi dar gražesnę ir gailėsies.. Neskubėk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(syppsenelle @ 2011 05 27, 09:19)
Vaje, aš tai sakyčiau dar palauk.. Per tuos metus juk visko ir nutinka.. Kam taip skubėt  g.gif  O paskiau rasi dar gražesnę ir gailėsies.. Neskubėk  mirksiukas.gif

pritariu drinks_cheers.gif man 3 men lliko ir tai norai keiciasi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na, matot aš žadu pirkti. O kai perki dėvėtą tai mažas pasirinkimas + į kainą žiūriu smile.gif Bet kokiu atveju šiandien eisiu pasimatuoti jos :)kaip bus taip smile.gif
Atsakyti
Na ka, atbegu pasidalinti yspudziais apie salona Santa jau po sventes.
Nors ir prisiklausiau-prisiskaiciau begales negeru atsiliepimu apie juos, vistiek surizikavau nuomot suknele uz nebloga kaina. Kadangi ji buvo uzsakyta teko palaukti keleta menesiuku. kai atvyko lauke primatavimai - ir ka jus manot ir kart buvau uzsipulta - "kaip jus drystate smeizti musu salona SM, juk pazadejome atvezti suknele tai ir atvezeme". Ir to soko ir siurkstaus tono net pasimeciau - jei ir rasiau kazka bendram nuotaku forume, kad rami laukiu sukneles ir nestresuoju - nes ne pirma ir nepaskutine ant svieto suknele. Ismatavo ale siuveja ruse, kuri nelabai suprato ka as lietuviskai sakiau doh.gif
Taigi o topu topas tai kad atvykus sukneles pasiimti (aciu Dievui as ja susiprotejau dar uzsideti vietoje) isvydau is dailios lygiso sukneles- pilna ta zodzio prasme raukinius ant viso sijono lotuliukas.gif sakau as jos nesivesiu - tai ne ta suknele kuria noriu nuomotis. Tada atejo siuveja doh.gif sako tai mes ja taip patrumpinom - kas cia blogo biggrin.gif ne nu sakau ne piemene esu, bet pirma karta matau taip trumpinant suknele - suraukus visa sijona... baisiai nepatenkinta pazadejo per valanda patvarkyti ir atlenkti graziai is apacios arba ties liemeniu doh.gif kazka padare, bet ne idealiai,...
na ir paskutine linksmybe - suknyte veze mano drauge, nes y kelione islekiau, tad ja isvare uz duru apziurinejo. deja uzstato negrazino, nes anot ju labai dag skyluciu, nors pati apziurinejau idealiai ir nemaciau ne vienos... nenustebciau, kad pacios prakarpe,,, doh.gif

Atsakyti
nu nieko sau doh.gif istorijos, kaip jis is vi s dar turi apyvarta , nes kiek skaitau viskas blogai blink.gif buvau pati siame salone, bet tik pasimatavimui , nes pati nusprendziau pirkti is interneto, tai visai nieko ax.gif panele rode ka as noriu , na aisku po to prasidejo visos akcijos ,nuolaidos lotuliukas.gif ,bet kad taip viskas butu blogai blink.gif neisivaizdavau doh.gif
Atsakyti
as ir kai buvai siame santa salone, man visai nepatiko ta darbuotoja schmoll.gif tik skubino greiciau ir sake, kad visos graziai atrodo, nors anaiptol taip nebuvo doh.gif net jei ir butu paskutinis salonas Vilniuje, is principo cia nenuomociau, kadangi jos visai negerbia savo klientu wacko.gif
Atsakyti