Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelų salonai

QUOTE(menuliodukra @ 2011 04 29, 15:06)
as irgi ja matavausi smile.gif  labai graziai figura paryskina smile.gif  bet as kitokia issirinkau smile.gif  ax.gif

kokia issirinkai? blush2.gif

QUOTE(syppsenelle @ 2011 04 30, 11:42)
Tai salonas tik pavadinimą pakeitė? O visa kita liko taip pat ar ten visiškai kitas salonas?

kaip suprantu ten visai kitas salonas
Atsakyti
Ievos salonas pries uzdaryma dare sukneliu ispardavima, bet kadangi man dar nereikejo vestuvines sukneles, tai ir nebuvau uzsukusi. O dabar San Patrick'e yra tik San Patrick ir White One kolekciju sukneles smile.gif
Atsakyti
O tuomet kokie atsiliepimai apie San Patrick? Kaip kainos? Suknelės?
Atsakyti
QUOTE(syppsenelle @ 2011 05 01, 11:32)

atsiliepimai ivairiausi yra ir geru ir blogu, jau merginos anksciau minejo. manau visom skirtingai, geriausia paciai nueiti ir paziureti. taip pat kaip ir apie santa, madonna ir kitus salonus, vienos labai patenkintos o kitos nusivylusios. As pvz i santa neuzka nebeiciau, o kitos panos labai patenkintos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(syppsenelle @ 2011 05 01, 08:32)

Na, is tikruju atsiliepimu yra ivairiu... Is savo patirties galiu pasakyti, kad suknyciu jie turi tikrai graziu, taciau ju stovis nekoks... Nebent reik visai nauja uzsakineti is tiekeju, o tai kainuoja daug.
Atsakyti
Vilniuj aplankiau du salonus, tai:
Evelinta - mielas, jaukus salonėlis. Pardavėja neįkyri, nieko nekiša, tiesiog paduoda pasimatuot ką parodai. Nors kartais gal norėtųsi ir daugiau patarimų iš jos pusės ar didesnės sunelių pasiūlos.. na kad pati rodytų daugiau.. Bet šiaip kainos tikrai nesikandžioja. Dedu pliusą.
Gelorija - man čia labai patiko. Prisimatavau suknelių galybę ir kiekviena vis labiau patiko. Galiausiai susisuko visai galva. Kainos gana nemažos, bent jau man (1200lt, 1400lt, 1600lt ir daugiau). Pardavėja nešė viską ką turėjo gražaus (pamačius mano skonį).
-----------------------------------------------------------------------------------
Tačiau savo suknelę visgi išsirinkau kitur wub.gif Kitame mieste..
Atsakyti
O man atvirksciai Gelorijoj vestuvines sukneles nepatiko, visos pasenusios ir kainos palyginus su kitais salonai nemazos, bet pardaveja labai maloni, tikrai nesa viska parodyti, neikyri. Ten labiausiai man patiko progines sukneles is kuriu tikriausiai isrinksime pamergem smile.gif
Atsakyti
Na kaina tai sakau, kad Gelorijoj didoka už tokias sukneles smile.gif O proginių gražių buvo, bet Evelintoj tarkim trumpos pamergių suknutės po 100lt, o ten nuo 150lt ir daugiau..
Atsakyti
Progines tai tikrai ten grazios, bet va pries pusvalandi ten buvau tai pasake, kad 3 tokiu paciu sukneliu pas juos nebus tai nusivyliau siek tiek. Bandysiu kitur ieskoti, bet jau galva kvadratine nes niekur nerandu doh.gif . O kokiam salone Jus sau radote suknele?
Atsakyti
Aš Alytuj Dioroj. 4u.gif Užeik pamergėm suknelių į Evelintą, tikrai buvo gražių.. Bent jau trumpų, kurias apžiūrinėjau smile.gif
Papildyta:
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
maniskes visur rinkosi pamergiu sukneles, bet galu gale nusikopino modeli kurinori, nusipirko medziaga ir jau siunasi, gausis pigiau nei nuomuot, iki 100lt smile.gif
Atsakyti
O mes su savo pamergytėm irgi ties siuvimu esam apsistoję smile.gif Tik su modeliu sunkiau.. Niekaip neišsirenka, tai turėdama laiko pati išrinksiu joms biggrin.gif
Atsakyti