Na galiu trumpai nupasakoti savo kelionę per salonus:
1. Madona - aptarnavimas man patiko, bet matosi, kad kompetencijos konsultantėms trūksta, tiesiog dirba paprastos merginos. Kainos visos virš 2000, tų suknelių, kurios man patiko, bet pasirinkimo nemažai.
2. La Rosa - aptarnavimas taip pat kaip Madonoj, viskas ok, tik visi patarimai ir kt. standartiniai, nieko ypatinga. Suknelės gražios - jie turi rusų dizainerių suknelių, tik jų kainos labai kandžiojasi - po 2500-3500 nuoma, pirkimas apie 5000. Bet nuomai irgi yra apie 2000 labai gražių suknučių, tiek lengvų, tiek pustų - kas kaip nori.
3. Pronuptia - į šitą saloną rekomenduoju eiti po kitų salonų, tuomet įvertinsite tiek aptarnavimą, tiek pvz. suknelių skirtumus. Man šis salonas labai patiko, nors jo interjeras ne toks gražus ir išblizgintas, tačiau šeimininkė puikiai išmano savo darbą, labai profesionaliai patarinėja, parenka sukneles. Ką jie turi išskirtinio - suknelių audiniai. Mane sužavėjo viena prancūziška suknelė ir rankų darbo nuometas. Suknelė buvo pasiųta iš naujo, nematyto audinio, super atrodė. Tikrai rekomenduoju, kainos - 1500-2500 nuoma.
4. Diana - turi daug suknelių, bet dauguma visiškai baltos, tai man neįtiko. Tiesa, jų kainos gerokai mažesnės nei centre, bet man nė viena "nelipo".
5. La Fleur - čia išsirinkau sunkutę ir gavau gerą kainą. Salonas man patiko tuo, kad šeimininkė irgi gerai išmano savo darbą, šiltai priima, nebruka nieko. Jų ispaniškos suknelės visos skirtingų nėrinių, dauguma ne visiškai baltos (baltos atspalvių - pieno baltumo, ivory ir pan.).
Šiaip apibendrinant galiu pasakyt, kad nė viename salone nebuvo "spaudimo" sudaryt sutartį tuoj pat ir pan. Be to, rekomenduoju visur užsirašyti iš anksto, kad Jums būtų skirta pakankamai dėmesio, nereiktų eilėje laukti.
Sėkmės visoms ieškant "tos" suknelės
Kai ją rasit - matuokitės toliau, jei pamatysit, kad daugiau niekas nebelimpa, vadinasi "tą" jau atradote.