Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelų salonai

As irgi siandien buvau San patrick salone smile.gif Zodziu ten stipriu nervu zmonems, kas jautresnis neistvers su ta mergaite priesaky smile.gif))) staciokiska, daug kalba, ka galvoja ta sako, zodziu vargse tokia, nedamokyta kulturos. Tik atejus turejau apsiginti ko cia atejau, issikovoti teise pasimatuoti suknias. Kadangi nepabijojau praziot burnos, tai tolimesnis matavimasis buvo gan sklandus, bet ir tai sukandus dantis kentejau jos intelekto trukuma. Sukneles ten grazios, tas svarbiausia, tad verta buvo kenteti. Idomu tik kaip ten su pataisymais, trumpinimais bus. Vienas suknias sake sutvarkysim sutvarkysim, o va viena pusta sake 20 cm mes tikrai nekirpsim! maukit aukstus kablus! nu zodziu... pardaveja kelia nepasitikejima.
Atsakyti
Kazkaip visos peikia ta san patrico pardaveja...taip, ji labai plepi, bet man simta kartu geriau, nei tos aikciojancios ir viska absoliuciai giriancios pardavejos, kuriu bet jau vilniaus salonuose yra visur.
san patrico pardaveja puikiai mus aptarnavo, linksmai pasijuokeme ir issirinkom suknyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanelle @ 2011 04 08, 10:46)
Kazkaip visos peikia ta san patrico pardaveja...taip, ji labai plepi, bet man simta kartu geriau, nei tos aikciojancios ir viska absoliuciai giriancios pardavejos, kuriu bet jau vilniaus salonuose yra visur.
san patrico pardaveja puikiai mus aptarnavo, linksmai pasijuokeme ir issirinkom suknyte smile.gif

Pritariu drinks_cheers.gif , nes kitose tai tikrai arba nieko nesiulo, arba meluoja. O cia nors ir plepi, bet savo vietoje.
Atsakyti
Turiu tokį klausimėlį, gal kuri nors esat susidurusi su salonu esančių savanoriu pr.25A. Tiksliai nežinau pavadinimo, Okeanide gal. Labai būtų įdomu sužinoti nuomones apie šį saloną.
Atsakyti
QUOTE(Regina88 @ 2011 04 13, 08:59)
Turiu tokį klausimėlį, gal kuri nors esat susidurusi su salonu esančių savanoriu pr.25A. Tiksliai nežinau pavadinimo, Okeanide gal. Labai būtų įdomu sužinoti nuomones apie šį saloną.

Teko man ten buti, siaip pati pardaveja pasirode man maloni, bet sukneliu pasirinkimas labai mazas ir tos man pasirode pasenusios.
Atsakyti
Ka gi, praejo pora savaiciu, kol as sau radau suknyte smile.gif papasakosiu ispudzius....
Kadangi ieskojau kazko is 2011 m. kolekciju ir butinai kad butu nauja, grazi, tai issirinkus tik 3 populiariausius salonus, kuriuose man labiausiai patiko sukneles, tai:
Madona - puikus aptarnavimas, nuostabios sukneles, kainos palyginti nera dideles, nors ir salonas laikomas labai prabangiu, populiariu. taip pat konsultantes labai atsargiai aprengia, viska paaiskina, net pasiulo, kas tiktu.
San Patric - teisybe, pardaveja tokia staciokiska doh.gif bet tokia paprasta, nieko nepersa per prievarta, kainos mazesnes nei modonoje. Tik vat del sukneliu kokybes as suabejojau.... padariau isvada, kad tai Madonos antra parduotuve, kur ir keliauja jau ''atitarnavusios'' suknutes, nes jos ten tikrai jau nelabai kokio stovio..... (kaip zinom, jos ir bendradarbiauja, uztad ir isvada tokia padariau ax.gif )
Elesna - yra graziu suknyciu, labai malonios konsultantes, o viena tai isvis kaip mama smile.gif labai rupestingai aptarnavo smile.gif
Kai jau nusprendziau, kad rinksiuosi nusiziureta suknyte is Madonos, suzinojau, kad ja nupirko, o buvo praejusios tik kelios dienos verysad.gif verysad.gif verysad.gif
na, tada visa nusivylusi tesiau toliau paieskas po siuos salonus:
Santos - i si salona zadejau isvis neiti, nes prisiskaiciau komentaru visokiu negeru.... bet surizikavau ir...... tikrai nusivyliau. Konsultante su dirbtine sypsena, rodos, kad jai kancia dirbti si darba, su suknelem elgesi labai negraziai, move belenkaip, nesaugojo.... o ir kainos nera zemos.
Diana - cia visai netycia uzsukau... ir nepasigailejau, nes radau s. m. kolekcijos suknyte, kuri labai panasi buvo i ta, kuria Madonoj issirinkau smile.gif smile.gif ta pacia valanda ir pasirasiau sutarti del nuomos, kad vel nepasikartotu graudi situacija doh.gif
na, stai tokie mano ispudziai smile.gif
Atsakyti
Atlikusi išsamią paiešką internetu, supratau, jog mane
dominančios sukneles yra dviejuose salone - tai Santa, kurioje buvau nusižiūrėjusi Maggie Soterro suknelę ir Pronovias - Madonoj. atsispausdinau po kelis suknelių variantus ir patraukiau į salonus. Iš pradžių aplankiau Santą. Suknelės lyg ir nieko, viena ypač nieko, spaudimas pasirašyti sutartį čia ir dabar buvo, tačiau buvau tam nusiteikusi ir konsultantei pranešiau, kad privalau apžiūrėti Pronovias sukneles. Nors ir vyliojo mane nuolaidomis Santos konsultantė, nepasidaviau smile.gif Ir tikrai ne veltui, nes Pronovias viena iš mano internetu atrinktų suknelių buvo nuostabi.
Tikiuosi, menuliodukra, kad ne taviškę iš Madonos salono nupirkau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2011 04 13, 20:14)
iš Madonos salono nupirkau smile.gif

Kiek mokėjote jei ne paslaptis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2011 04 13, 21:14)
Atlikusi išsamią paiešką internetu, supratau, jog mane
dominančios sukneles yra dviejuose salone - tai Santa, kurioje buvau nusižiūrėjusi Maggie Soterro suknelę ir Pronovias - Madonoj. atsispausdinau po kelis suknelių variantus ir patraukiau į salonus. Iš pradžių aplankiau Santą. Suknelės lyg ir nieko, viena ypač nieko, spaudimas pasirašyti sutartį čia ir dabar buvo, tačiau buvau tam nusiteikusi ir konsultantei pranešiau, kad privalau apžiūrėti Pronovias sukneles. Nors ir vyliojo mane nuolaidomis Santos konsultantė, nepasidaviau smile.gif Ir tikrai ne veltui, nes Pronovias viena iš mano internetu atrinktų suknelių buvo nuostabi.
Tikiuosi, menuliodukra, kad ne taviškę iš Madonos salono nupirkau smile.gif

o jus nupirkot ta suknele? as ir issirinkau is Pronovias, man jos graziausios smile.gif
Atsakyti
Mokėjau 2720 Lt, norėjau siųstis iš gamintojo, bet konsultantė padarė nemažą nuolaidą salone esančiai suknelei, tad nusprendžiau iš gamintojo nebesisiųsti. Ilgai svarsčiau, kodėl taip pasielgė, be greičiausiai todėl, jog konsultantė jau pirmą kart minėjo, jog šią suknelę matavosi daug panelių, bet dėl figūros ypatumo daugeliui netikdavo, o man ji tiko idealiai.

QUOTE(pupa7 @ 2011 04 13, 22:13)
o jus nupirkot ta suknele? as ir issirinkau is Pronovias, man jos graziausios smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2011 04 14, 12:05)
Mokėjau 2720 Lt, norėjau siųstis iš gamintojo, bet konsultantė padarė nemažą nuolaidą salone esančiai suknelei, tad nusprendžiau iš gamintojo nebesisiųsti. Ilgai svarsčiau, kodėl taip pasielgė, be greičiausiai todėl, jog konsultantė jau pirmą kart minėjo, jog šią suknelę matavosi daug panelių, bet dėl figūros ypatumo daugeliui netikdavo, o man ji tiko idealiai.

jei nepaslaptis kokia tai suknute mirksiukas.gif . nieko sau tiek nedaug mokejei. as vien uz nuoma 2600 moku
Atsakyti
Aš norėjau lengvai krentančios, ilgos, elegantiškos suknelės, tad Pronovias 2011 metų kolekcijos "Fano" atitiko mano reikalavimus smile.gif
Čia galima apžiūrėti:

http://www.bestbrida...p;designers=199

QUOTE(pupa7 @ 2011 04 14, 17:33)
jei nepaslaptis kokia tai suknute mirksiukas.gif . nieko sau tiek nedaug mokejei. as vien uz nuoma 2600 moku

Atsakyti