Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelų salonai

as ir apie si salona turiu tik neigiamu atsiliepimu. drauge nuomavosi ten suknute, kai matavosi buvo nauja, pasake kad iki jos vestuviu jei kas issinuomuos tai ji bus sutvarkyta ir tt, na kaip ir visur, o kai atvaziavo suknutes pasimt, tai visu pirma buvo visa purvina, o visu antra net neta suknute kuri buvo, visai kita. kai pradejo reikalaut uzstato 500lt, net nenorejo atiduoti ir dar akis draske.
kita pazystama is ten uzsakinejo suknele, buvo garantuota kad atves butent ta, o atvezta buvo visai neta ir dar zymiai brangesne, o uzstato taip pat nenorejo grazinti.
kai as pernai ten ejau pamerges sukneles, tai buvau issirinkus kelias kurias norejau matuoti, tai ta pana tokia grubi, net nedave keliu matuot, atseit man netiks, pasakiau bet as noriu pamatuot, ir jau pati spresiu ar tiks ar netiks, tai vistiek nedave, kai pasakiau kad ta kita parodykit, man pareiske kad sita tokia pati kaip ir ana, jums netiks. tai vienu zodziu apsisukau ir isejau pasakius kad matau kad man cia niekas netiks jos nuomone, tai dar ji man akis draske.nuejau i elesna ten parode visas suknutes kokias tik norejau ir pajuokavom ir pasijuokem, labai maloniai aptarnavo ir ten ir paimem pmergiu suknutes.
ir dabar savo pamergem nerekomendavau eiti i santa.o as pasiemiau vestuvine is madonnos
Atsakyti
Sveikos smile.gif

gal galit parasyt kuriuose salonuose Vilniuje leidzia fotografuot o kuriuose ne, nes eisiu tik pasimatuot, o ketinu siustis blush2.gif
Atsakyti
mergaites, : o kokios dabar kainos virauja nuomos salonuose pvz Madonna, Santa blush2.gif mane domina san patric, pronovias kolekcijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2011 03 27, 17:18)
mergaites, : o kokios dabar kainos virauja nuomos salonuose pvz Madonna, Santa blush2.gif mane domina san patric, pronovias kolekcijos 4u.gif

jei naujos kolekcijos suknutes tai apie 2000lt ir daugiau. mano is madonos, is pronovias kolekcijos 2600lt
Atsakyti
QUOTE(pupa7 @ 2011 03 27, 18:39)
jei naujos kolekcijos suknutes tai apie 2000lt ir daugiau. mano is madonos, is pronovias kolekcijos 2600lt

dekui uz info 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
niu va, turiu si savaitgali maratona po vestuviniu sukneliu salonus, pirmasis turejo buti salonas Santos, bet paskaicius atsiliepimus ir skundus persigalvojau ir ten tikrai neisiu unsure.gif nebent gal uzbegsiu paziureti, ar tikrai ten taip viskas prastai, kaip pasakojat biggrin.gif pirmenybe teikiu isgirtajam Madona salonui, be to, sprendziant is katalogo, ten yra tikrai nuostabiu suknuciu, tikiuosi ir as ten rasiu savo pacia paciausia 4u.gif
Atsakyti
Merginos, na, kiek bežiūrinėju, nerandu, ar kas Vilniuje turi Jim Hjelm suknelių... Jos tokios gražios...
Atsakyti
QUOTE(būsimoji @ 2011 04 02, 10:23)
Merginos, na, kiek bežiūrinėju, nerandu, ar kas Vilniuje turi Jim Hjelm suknelių... Jos tokios gražios...

kiek zinau nera Lietuvoje sio dizainerio sukneliu...pati skambinau net i kitus miestus ,suzinoti ar yra sake,kad ne....jo sukneles isties thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~Emilija~ @ 2011 03 11, 19:33)
Salone Madona tikrai puikus aptarnavimas, o labiausiai patiko basanaviciaus gatvei San Patrick salone, pardaveja ten superine, viska issaiskina, pataria, labai maloni, noreciau, kad visur tokios butu  thumbup.gif

aha, protariu. ten ta mergaite nuostabi.
tiesa, man buvo keista, kad san patrick salonas, kuris specializuojas san patricko suknelese, neturejo kai kuriu modeliu, o butent ju man ir reikejo, tai kazkaip nusivyliau del to, o visa kita ok
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuzikALI: 04 balandžio 2011 - 09:15
Is ryto kaip pas daktarus uzsirasiau i kelis salonus, kad pradeti maratona smile.gif) Kolkas buvau La Rosa, madonoj ir ryt eisiu i Elesna smile.gif La rosa verta aplankyt tom, kurios prijaucia kremines spalvos suknytems smile.gif ten ir tokiu lengvu pustu yra, turejo viena retro stiliaus smile.gif Madonoj labai daug sukneliu man atkrito, nes man prie veiduko labiau sniego baltumo suknutes tinka smile.gif Tad is visos kruvos, liko tik dvi, kurios man patiko smile.gif Aptarnavo tamsi moteriskaite, kur cia kazkada sake, kad nemaloni ji, tai siandien ji smagiai su manim persimatavo visa kruva sukniu, juokavo smile.gif))) Maloni ceremonija gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 03 09, 22:00)
as tai buvau silko studijoj pernai pries savo vestuves - viskas fainai ten. Tik turekit omenyje kad ten parduoda is amerijos parsiustas persiutas dizaineriu sukneles... kaina nesikandzioja, bet realiai dadejus 200 lt galima pasisiut suknele pas siuveja kur kas kokybiskiau ir pagal savo figura.. nes man asmeniskai ka bematavau, viska butu reikeje taisyt smile.gif
Papildyta:
be abejo - gi tu paciu firmu prekiauja "san patrc", "magio sotero" ir t.t. aisku kad karotjasi.. tik kainos turbut skiraisi - nes ne vienodai devetos ir t.t. ir daug kur buna tu dizaineriu sukneles tiesiog persiutos..

is pernai savo matavimus galiu pasakyt:

- Santa - man asmeniskai labai nemalonios bobos dirbo. Viena karta norejau uzsirasyt - sako gyva eile. Atejau i gyva eile - prieki 5 nuotakos laukia, neuzteko kantrybes.... galiausiai pasimatavau is trecio karto, bet ne stebuklas man. Ir pernai mano dvi drauges eme is ten suknias - vienai buvo 100% super. O kitai suknele buvo sugadinta - nors buvo sutarta kad jai laikys ale nauja suknele. bet buvo kazkam isnuomota ir persiuta - tai susipyko ir siunte naujai suknele nauja to pacio modelio... taip kad bukit budrios merginos! visko pasitaiko

- pylimo g. - grazu, faina, bet ne per daugiausai pasirinkimas. As asmeniskai ieskojau lengvos ir romantiskos

- prie mindaugo maxima kur yra kazkoks ten. Kosmariskas aptarnavimas - savininkai "Santos" savininkai, tie patys - zodziu labai sudetingai bendraujantis personalas bent jau pernai buvo. Uzrasyt neuzraso, pasako ateit po pusvalandzio - ateinu, o jau matuojasi kitos nuotakos. Sakau tai saket man laikot eile - sako nu va kaip gavosi, nelaikom... zodziu neprisibeldziau as i ju duris.

ir galiausaii nusispjoviau, ir nenuomojau sukneles persiutos milijona kartu ir priprakaituotos simta tukstanciu kartu uz belenkiek tukstanciu... nusprendziau siutis, pasiuvo super - kainavo pigiau nei nuoma su puikiom medziagom, kurias derinau su siuveja ir t.t. Taip kad labai pasverkit ir ziurekit ka nuomojat - nes jei nuomosit pigiai, bus persiutas variantas, kuris yra realiai 42 dydzio ir persiunamas kiekvienai nuotakai.. tai kas per kokybe ten?! jei imsit oroginalia suknia - mokesit apie 2000 Lt ar daugiau - tai pridejus 500 lt galit nusipirkti ja nauja ir busit tikra kad vestuviu diena ji bus spintoj, saugi, nesugadinta ir niekieno nenesiota... zodziu pasverkit mielosios smile.gif

Mes su drauge kaip tik neseniai kartu ieskojom sau sukneliu,tai as issirinkau SANTA salone. I si salone uzsukom pati pirma, teko beveik pusantros valandos pralaukti, bet buvo tikrai verta!! aptarnavimas buvo pasakiskas. Vien jau tai,kad as atejus mano fraze "nezinau ko noriu" gali nuzudyti, o ji buvo pasiruosusi man ismatuoti visas ten esancias sukneles jei tik turiu jegu ir noro, visa laika buvo su sypsena ir be galo maloni, dave nemazai patarimu, zodziu, viskas nuo A iki Z.
Drauge dar norejo pasidairyt ir kitur, tai apvaiksciojom dar nemazai salonu, tai po SANTOS aptarnavimo, kituose nebuvo net ka lyginti. Dar MADONNOJ maloniai aptarnavo, bet ten nieko neissirinko,tai is ten nusiunte mus i "San Patrick" salona basanaviciaus gatvej. Va ten tai tragedija!!!!!! Vien jau ta mergina pasirode visiska kaimiete, kuriai truksta bendravimo igudziu. Is pradziu liepe pasirinkt sukneles is katalogo, kai paziureje paklausem ir turi dar panasiu sukneliu i issirinkta,tai atsake: turiu,bet tikrai nesiruosiu tampyt, jei matuosit,tada parodysiu! kai jau pagaliau matavosi, drauge pasijoni per virsu dejosi,tai tos "taktiskos" mergos zodziai vel pasipyle visu grazumu: ej,nuo kada sijonas per virsu maunamas, brangioji?!" zodziu, tokiai mergiotei tik i turgu kojinem prekiaut geriausiu atveju,o ne vestuviniu sukneliu salonui atstovauti. Galiausiai ji issirinko suknele zveryne (nezinau net kaip vadinasi tas salonas), tai ten kiek visur isvaiksciojom, buvo didziausias pasirinkimas graikisko stiliaus sukneliu (kokiu ji norejo) ir visos labai grazios ir nenutempytos, o ir aptarnavimas buvo labai siltas ir malonus.
Atsakyti
QUOTE(tetule:) @ 2011 04 05, 23:24)
Mes su drauge kaip tik neseniai kartu ieskojom sau sukneliu,tai as issirinkau SANTA salone. I si salone uzsukom pati pirma, teko beveik pusantros valandos pralaukti, bet buvo tikrai verta!! aptarnavimas buvo pasakiskas. Vien jau tai,kad as atejus mano fraze "nezinau ko noriu" gali nuzudyti, o ji buvo pasiruosusi man ismatuoti visas ten esancias sukneles jei tik turiu jegu ir noro, visa laika buvo su sypsena ir be galo maloni, dave nemazai patarimu, zodziu, viskas nuo A iki Z.
Drauge dar norejo pasidairyt ir kitur, tai apvaiksciojom dar nemazai salonu, tai po SANTOS aptarnavimo, kituose nebuvo net ka lyginti. Dar MADONNOJ maloniai aptarnavo, bet ten nieko neissirinko,tai is ten nusiunte mus i "San Patrick" salona basanaviciaus gatvej. Va ten tai tragedija!!!!!! Vien jau ta mergina pasirode visiska kaimiete, kuriai truksta bendravimo igudziu. Is pradziu liepe pasirinkt sukneles is katalogo, kai paziureje paklausem ir turi dar panasiu sukneliu i issirinkta,tai atsake: turiu,bet tikrai nesiruosiu tampyt, jei matuosit,tada parodysiu! kai jau pagaliau matavosi, drauge pasijoni per virsu dejosi,tai tos "taktiskos" mergos zodziai vel pasipyle visu grazumu: ej,nuo kada sijonas per virsu maunamas, brangioji?!" zodziu, tokiai mergiotei tik i turgu kojinem prekiaut geriausiu atveju,o ne vestuviniu sukneliu salonui atstovauti. Galiausiai ji issirinko suknele zveryne (nezinau net kaip vadinasi tas salonas), tai ten kiek visur isvaiksciojom, buvo didziausias pasirinkimas graikisko stiliaus sukneliu (kokiu ji norejo) ir visos labai grazios ir nenutempytos, o ir aptarnavimas buvo labai siltas ir malonus.

O man San Patrick kaip tik patiko, panele parode visas sukneles kurias issirinkau kataloge, isaiskino viska nuo A iki Z, ten ir issirinkau sau suknele, aisku tikiuosi iki vestuviu nieks jos labai nesugadins cool.gif
Atsakyti