Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelų salonai

QUOTE(Zincum @ 2011 03 07, 18:42)
Įdomiai  g.gif kažin kodėl, neklausėt?  g.gif

Mane irgi domina Silko studija, norejau ten apsilankyti,girdejau geru atsiliepimu, jie jau isvis netures suknuciu?
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2011 03 09, 20:29)
Mane irgi domina Silko studija, norejau ten apsilankyti,girdejau geru atsiliepimu, jie jau isvis netures suknuciu?

Kiek zinau jie jau uzsidare, schmoll.gif
nepasiseke schmoll.gif
Atsakyti
as tai buvau silko studijoj pernai pries savo vestuves - viskas fainai ten. Tik turekit omenyje kad ten parduoda is amerijos parsiustas persiutas dizaineriu sukneles... kaina nesikandzioja, bet realiai dadejus 200 lt galima pasisiut suknele pas siuveja kur kas kokybiskiau ir pagal savo figura.. nes man asmeniskai ka bematavau, viska butu reikeje taisyt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rimvydele @ 2011 03 06, 22:44)
ir beje, ar gali buto skirtinguose salonuose tos pacios sukneles? ax.gif

be abejo - gi tu paciu firmu prekiauja "san patrc", "magio sotero" ir t.t. aisku kad karotjasi.. tik kainos turbut skiraisi - nes ne vienodai devetos ir t.t. ir daug kur buna tu dizaineriu sukneles tiesiog persiutos..

is pernai savo matavimus galiu pasakyt:

- Santa - man asmeniskai labai nemalonios bobos dirbo. Viena karta norejau uzsirasyt - sako gyva eile. Atejau i gyva eile - prieki 5 nuotakos laukia, neuzteko kantrybes.... galiausiai pasimatavau is trecio karto, bet ne stebuklas man. Ir pernai mano dvi drauges eme is ten suknias - vienai buvo 100% super. O kitai suknele buvo sugadinta - nors buvo sutarta kad jai laikys ale nauja suknele. bet buvo kazkam isnuomota ir persiuta - tai susipyko ir siunte naujai suknele nauja to pacio modelio... taip kad bukit budrios merginos! visko pasitaiko

- pylimo g. - grazu, faina, bet ne per daugiausai pasirinkimas. As asmeniskai ieskojau lengvos ir romantiskos

- prie mindaugo maxima kur yra kazkoks ten. Kosmariskas aptarnavimas - savininkai "Santos" savininkai, tie patys - zodziu labai sudetingai bendraujantis personalas bent jau pernai buvo. Uzrasyt neuzraso, pasako ateit po pusvalandzio - ateinu, o jau matuojasi kitos nuotakos. Sakau tai saket man laikot eile - sako nu va kaip gavosi, nelaikom... zodziu neprisibeldziau as i ju duris.

ir galiausaii nusispjoviau, ir nenuomojau sukneles persiutos milijona kartu ir priprakaituotos simta tukstanciu kartu uz belenkiek tukstanciu... nusprendziau siutis, pasiuvo super - kainavo pigiau nei nuoma su puikiom medziagom, kurias derinau su siuveja ir t.t. Taip kad labai pasverkit ir ziurekit ka nuomojat - nes jei nuomosit pigiai, bus persiutas variantas, kuris yra realiai 42 dydzio ir persiunamas kiekvienai nuotakai.. tai kas per kokybe ten?! jei imsit oroginalia suknia - mokesit apie 2000 Lt ar daugiau - tai pridejus 500 lt galit nusipirkti ja nauja ir busit tikra kad vestuviu diena ji bus spintoj, saugi, nesugadinta ir niekieno nenesiota... zodziu pasverkit mielosios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 03 09, 23:00)
zodziu pasverkit mielosios smile.gif

Iš dalies sutinku su šia nuomone, bet siuvėjos irgi ne visada puikiai dirba, kiek žinau atvejų, kad sukneles paskutinę dieną atiduoda, o dar daugiau atvejų žinau, kad gavo ne tokias, kokių tikėjosi, nors teisybės dėlei reikia paminėti, kad daugiausiai besisiuvusių buvo patenkintos, tik pasiuvimas neišėjo pigiai, kaip galvojo. Kiekvienas atvejis labai individualus. Aš asmeniškai buvau įsitikinusi, kad eisiu pas siuvėją, bet susiklostė taip, kad už puikią kainą galėjau gauti naują jau pasiųtą ir net nesudvejojau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatela @ 2011 03 07, 13:15)
Mano atsiliepimai:

Salonas Madonna - tiesiog puikus. Merginos malonios, neįkyrios, pataria.
Salė su dideliu veidrodžiu, skamba muzika, suknelės gražios, nenudevėtos, yra didelis pasirinkimas. Kainos įvairios, aš patavausi graikiško tipo, tai apie 1400 Lt nuoma, o žuvytės forma su šleifu ir nėriniais - apie 1900 Lt

Salonas Angelo Mio - vidutinis sakyčiau. Merginos malonios, tačiau įkyriai siūlo viską iš eilės, jokių patarimų - viskas tinka (nors taip nėra). Matavausi mažoje, prastai apšviestoje drabužinėje, bet buvo 2 veidrodžiai. Kai kurios suknelės gerokai padevėtos. Graikiško tipo suknelės kaina apie 1000 Lt, A formos arba žuvytės su nėriniais, šleifais apie 1800 Lt

Gaila, bet salonas Šilko Studija turi tik 2 sukneles ir daugiau nebeketina jomis prekiauti.

Salone Madona tikrai puikus aptarnavimas, o labiausiai patiko basanaviciaus gatvei San Patrick salone, pardaveja ten superine, viska issaiskina, pataria, labai maloni, noreciau, kad visur tokios butu thumbup.gif
Atsakyti
nu gal kaip ir visom moterims buna PMS'o dienu ar dar kas nors, bet kaip sakant dziaugiuosi kad jus maloniai aptarnavo.

Be abejo jei yra galimybe rinktis suknele nauja, tai kodel gi ne. Man ziauriausiai kai paima merginos uz 2500 LT nuomai suknele kuri jau 6 karta issklabta, nutrinta ir moka tokius pinigus... zodziu - kiekvienam savo sekmes receptas smile.gif
Atsakyti
Rekomenduoju salona Dea-martina,gal sukneliu pasirinkimas ir nelabai didelis,bet galima pasiuti ten pat suknele is medziagos kokia pati isrinksi ir kaina prieinama,ir seiminke NUOSTABI,priesingai negu Santa salone...isvis net priesui nelinkeciau ten apsilankyt doh.gif
Atsakyti
Na, prisiskaičiau čia visokių komentarų ir sėdžiu dabar sunerimus.
Nuomavausi suknelę Santos salone Pamėnkalnio g. Aptarnavimas buvo malonus, neįkyriai siulė, radau tokia suknutę, kokios ir norėjau - jokių plasdančių šifonų, jokių korsetų ir vėlmų. Žodžiu, trumpa daili suknelė, kuri man super tiko. Ir niekas nevertė pasirašinėt sutarčių, maloniai bendravo ir darbuotoja, ir vadovas. O paskaičiau komentarus ir pakraupau - dabar pagal forumiečių logiką prieš vestuves turėčiau gaut ne tokią suknelą, kokią matavausi. Kam taip kraupint žmones?
Atsakyti
QUOTE(urkis @ 2011 03 18, 00:11)
Na, prisiskaičiau čia visokių komentarų ir sėdžiu dabar sunerimus.
Nuomavausi suknelę Santos salone Pamėnkalnio g. Aptarnavimas buvo malonus, neįkyriai siulė, radau tokia suknutę, kokios ir norėjau - jokių plasdančių šifonų, jokių korsetų ir vėlmų. Žodžiu, trumpa daili suknelė, kuri man super tiko. Ir niekas nevertė pasirašinėt sutarčių, maloniai bendravo ir darbuotoja, ir vadovas. O paskaičiau komentarus ir pakraupau - dabar pagal forumiečių logiką prieš vestuves turėčiau gaut ne tokią suknelą, kokią matavausi. Kam taip kraupint žmones?

nezinau kaip jums is salonas bet ten aferistai ir tik tiek! doh.gif
zodziu,savo pamergem uzsakinejau ju salone sukneles is Tony Bowl kolekcijos,uzstata palikau uz kiekviena po 150 lt.kadangi jas turejo atsiusti.Sutartele pasirasem.Ir ka gi jus manote,kaina atgabenimo turejo buti 630 mazdaug,o buvo 940lt! Taip. 940!! doh.gif Kai pasirasiau sutarti man sake kad kaina gali skirtis +- 50 lt. nes dar gal reikes kai kuriai mergytei patrumpint arba dar kazkas.Kai pasakiau,kad tokios kainos jie man nesake tai jie pradejo tiesiog varyt mane ir mano pamerges is salono! beje sutarteleje nebuvo minima kaina,tik uzstatas nes kaip ir sakiau suknele galejo buti brangesne arba PIGESNE. blink.gif
taigi,sukneliu negavau nes ir 630 lt man jau brangu,bet del grozio stengemes sia svajone igivendinti, ir uzstato nebegrazino! taigi sukneliu tenka vaziuoti net i Siaulius uzsakyneti nes ten jos yra.Arba siutis... doh.gif
taigi mano nuomone apie si salona NEIGIAMA!
dar esu skaiciusi,kad nuotaka pries 2 dienas iki vestuviu vaziavo pasiimti liemenes is Santa salono jaunikiu kuri jie turejo sutvarkyti,o kai pamate liemene pasirodo saga buvo purvina,kai paprase persiuti arba isskalbt sake sutvarkys,atseit passieme ir sutvarke,o vestuviu diena jaunoji pamate kad saga ir liko toj pacioj vietoj purvina...
Taip sis salonas labai geras thumbup.gif lotuliukas.gif
Bet gal jums ir nebus taip,juk ne visada taip buna...
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 03 18, 03:28)
Ir ka gi jus manote,kaina atgabenimo turejo buti 630 mazdaug..........
taigi,sukneliu negavau nes ir 630 lt man jau brangu

Nesistebiu, kad Jums sis salonas padare neigiama yspudi, nes pati nezinote ko norite ir uz kiek norite...doh.gif
Nuomojuosi siame salone suknele ir esu labai patenkinta aptarnavimu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niushka: 18 kovo 2011 - 08:24
As irgi to nesuprantu g.gif kaip galima pasirasyti sutarti be nurodytos kainos, beabejo jie po to gali irasyti ka nori, nes jusu jau parasiukas yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Niushka @ 2011 03 18, 08:23)
Nesistebiu, kad Jums sis salonas padare neigiama yspudi, nes pati nezinote ko norite ir uz kiek norite...doh.gif 
Nuomojuosi siame salone suknele ir esu labai patenkinta aptarnavimu  thumbup.gif

Ačiū aukščiausiam, bent vienas žmogus, kurio nuomonė apie šį saloną teigiama biggrin.gif Aš jau panikuot buvau pradėjus dėl tų visų komentarų.

Lady*love: Mano sutartyje kaina yra nurodyta tokia, kokią ir tarėmės, tai finansine prasme apgaut kaip ir nėra šansų. O dėl dėmių, tai jei tau kiša purviną ar nesutvarkytą suknelę - neimi ir reikalauji, kad sutvarkytų prie akių. Jų pareiga rūbą klientui atiduoti švarų ir tvarkingą.

Ir šiaip labai tikiuos, kad viskas praeis puikiai ir aš po vestuvių neprisidėsiu prie tų, kurios rašo neigiamus komentarus apie ši saloną smile.gif
Atsakyti