QUOTE(urkis @ 2011 03 18, 00:11)
Na, prisiskaičiau čia visokių komentarų ir sėdžiu dabar sunerimus.
Nuomavausi suknelę Santos salone Pamėnkalnio g. Aptarnavimas buvo malonus, neįkyriai siulė, radau tokia suknutę, kokios ir norėjau - jokių plasdančių šifonų, jokių korsetų ir vėlmų. Žodžiu, trumpa daili suknelė, kuri man super tiko. Ir niekas nevertė pasirašinėt sutarčių, maloniai bendravo ir darbuotoja, ir vadovas. O paskaičiau komentarus ir pakraupau - dabar pagal forumiečių logiką prieš vestuves turėčiau gaut ne tokią suknelą, kokią matavausi. Kam taip kraupint žmones?
nezinau kaip jums is salonas bet ten aferistai ir tik tiek!
zodziu,savo pamergem uzsakinejau ju salone sukneles is Tony Bowl kolekcijos,uzstata palikau uz kiekviena po 150 lt.kadangi jas turejo atsiusti.Sutartele pasirasem.Ir ka gi jus manote,kaina atgabenimo turejo buti 630 mazdaug,o buvo 940lt! Taip. 940!!
Kai pasirasiau sutarti man sake kad kaina gali skirtis +- 50 lt. nes dar gal reikes kai kuriai mergytei patrumpint arba dar kazkas.Kai pasakiau,kad tokios kainos jie man nesake tai jie pradejo tiesiog varyt mane ir mano pamerges is salono! beje sutarteleje nebuvo minima kaina,tik uzstatas nes kaip ir sakiau suknele galejo buti brangesne arba PIGESNE.
taigi,sukneliu negavau nes ir 630 lt man jau brangu,bet del grozio stengemes sia svajone igivendinti, ir uzstato nebegrazino! taigi sukneliu tenka vaziuoti net i Siaulius uzsakyneti nes ten jos yra.Arba siutis...
taigi mano nuomone apie si salona NEIGIAMA!
dar esu skaiciusi,kad nuotaka pries 2 dienas iki vestuviu vaziavo pasiimti liemenes is Santa salono jaunikiu kuri jie turejo sutvarkyti,o kai pamate liemene pasirodo saga buvo purvina,kai paprase persiuti arba isskalbt sake sutvarkys,atseit passieme ir sutvarke,o vestuviu diena jaunoji pamate kad saga ir liko toj pacioj vietoj purvina...
Taip sis salonas labai geras
Bet gal jums ir nebus taip,juk ne visada taip buna...