Įkraunama...
Įkraunama...

Dekoratyvinis popierius - pasigaminame patys ?

marganso? manau turėtų būti vaistinėse.
Atsakyti
QUOTE(kaiptu @ 2008 05 23, 13:21)
marganso? manau turėtų būti vaistinėse.

Reikės pasiskambinti į kurią vaistinę pasiteirauti smile.gif
Atsakyti
tikslus pavadinimas - kalio permanganatas. smile.gif
Atsakyti
nesigavo man tas būdas su putom verysad.gif net nežinau kas netiko..ar dažai, ar putos, ar popierius. nepasilikdavo man tas dažas ant popieriaus. viskas nusibraukdavo su putom ir gavau makalynę vietoj gražaus rašto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2008 07 22, 18:31)
nesigavo man tas būdas su putom  verysad.gif net nežinau kas netiko..ar dažai, ar putos, ar popierius. nepasilikdavo man tas dažas ant popieriaus. viskas nusibraukdavo su putom ir gavau makalynę vietoj gražaus rašto  rolleyes.gif

Greičiausiai dėl popieriaus, g.gif kadangi geriau imti minkštą akvarelinį pvz. mirksiukas.gif
Atsakyti
o tas kalio permanganatas kiek zinau toks bordo, tai jis tikrai pasidaro rudas ant lapo? o ipylus i vandeni jis greit istirpsta, ar ne? bet reiks pabandyt wink.gif

kiti budai be abejo zavus ir aishkesni, ypac Irmulia deka.
aciu uz vaizdzius parodymus
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Gaminau marmurinį popierių pagal irmulės "receptą" su putomis, tik dariau ant kepimo popieriaus ax.gif , nu tiesiog turiu sumanymą, tai norėjosi išmėgint ar ant tokio gausis bigsmile.gif
Na ir žinokit žiūriu ir neatsižiūriu, aišku, spalvas tai rinksiuosi rimtam darbui šiek tiek kitokias, bet šiaip man labai patiko thumbup.gif Pabandžiau paskui ant paprasto popieriaus ir nieko nesigavo verysad.gif Gaila parodyt neturiu dabar kaip unsure.gif Bet kaip tik bus proga įkelsiu savo "mianą" biggrin.gif

Irmulia, tu kaip stebuklas man šiame forume wub.gif Tiek visko žinai, su visais daliniesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnių_mergaitė @ 2008 08 20, 21:57)
Sveikutės  4u.gif

Gaminau marmurinį popierių pagal irmulės "receptą" su putomis, tik dariau ant kepimo popieriaus  ax.gif , nu tiesiog turiu sumanymą, tai norėjosi išmėgint ar ant tokio gausis  bigsmile.gif
Na ir žinokit žiūriu ir neatsižiūriu, aišku, spalvas tai rinksiuosi rimtam darbui šiek tiek kitokias, bet šiaip man labai patiko  thumbup.gif Pabandžiau paskui ant paprasto popieriaus ir nieko nesigavo  verysad.gif  Gaila parodyt neturiu dabar kaip  unsure.gif Bet kaip tik bus proga įkelsiu savo "mianą" biggrin.gif

Irmulia, tu kaip stebuklas man šiame forume  wub.gif  Tiek visko žinai, su visais daliniesi 4u.gif

Nu fain thumbup.gif čia tai atradimas ant kepimo popieriaus (o kokį naudojai: baltą ar rudą? ) tai dabar laukiam nesulaukiam foto mirksiukas.gif o aš LT nerandu tam tikrų priedų kitokiam marmuriam popieriui išgauti g.gif (tokiam kaip kad pačioje pirmoje mano įdėtoje foto pirmuose psl.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 11 rugsėjo 2008 - 14:38
QUOTE(irmulia @ 2008 09 11, 15:19)
Nu fain  thumbup.gif  čia tai atradimas ant kepimo popieriaus (o kokį naudojai: baltą ar rudą? ) tai dabar laukiam nesulaukiam foto  mirksiukas.gif  o aš LT nerandu tam tikrų priedų kitokiam marmuriam popieriui išgauti  g.gif  (tokiam kaip kad pačioje pirmoje mano įdėtoje foto pirmuose psl.)

Ant rudo mirksiukas.gif Na man kažkaip labai gerai atrodo ant to kepimo popieriaus, tik kiek dariau, vis lieka dažų(aš pigmentus lašinau) dėmės tokios, gan ryškios g.gif , tai kai visai išdžiusta dar tenka vandeniu perplaut tą popierių ax.gif nežinau, gal aš kažko nemoku, bet beveik visada taip gaunasi smile.gif na bet perplaunu išdžiusta ir viskas šauniai thumbup.gif
Labai norėčiau parodyt, bet kad vis nėra kaip, fotikas sugedo doh.gif na bet gal pas draugę reiks paprašyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnių_mergaitė @ 2008 09 11, 16:29)
Labai norėčiau parodyt, bet kad vis nėra kaip, fotikas sugedo  doh.gif  na bet gal pas draugę reiks paprašyt  ax.gif

Liuks thumbup.gif reikės man ant tokio popieriaus išbandyti bigsmile.gif

o dėl foto tai laukiam laukiam ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunia @ 2008 07 24, 00:36)
o tas kalio permanganatas kiek zinau toks bordo, tai jis tikrai pasidaro rudas ant lapo? o ipylus i vandeni jis greit istirpsta, ar ne? bet reiks pabandyt wink.gif

milteliai bordo. vanduo violetinis o paskui oksiduojasi ir tampa rudu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokie groziai wub.gif
Na o as niekaip nesugalvoju kaip pasidaryti toki tipo senovini kur issivinioja,na kaip senovej kokius pranesimus skaitydavo,net nezinau kaip pavadinti g.gif Na va toki,bet kokio pusmetrio ilgumo
user posted image
Atsakyti