Įkraunama...
Įkraunama...

Dekoratyvinis popierius - pasigaminame patys ?

QUOTE(baltasis_ilgaausis @ 2009 01 27, 18:56)
aš iš paprasto tuoletinio popieriaus bandžiau, bet sakau, paėmus i rankas sulūžinėjo sad.gif

Keista, esu bandziusi ir is popieriniu ranksluosciu, ir is serveteliu, ir is balinto tualet. popieriaus...Jokiu problemu...
O kaip toliau darei? Koks tinklelis?
Atsakyti

bite nežinau biggrin.gif tinklelis kaip tinklelis biggrin.gif aš internete susiradau kaip ten viską reikia daryti ir rodos tas tinkliukas nei per tankus nei per retas...aš vis dėlto galvoju kad mano bėda buvo tame, jog ta popierių sumaliau ne pakankamai gerai ir į nepakankamai vientisą masę... g.gif schmoll.gif

mhm, nuj reiks koki savaitgali prisėsti ir iš naujo pabandyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltasis_ilgaausis: 28 sausio 2009 - 20:12
QUOTE(baltasis_ilgaausis @ 2009 01 28, 20:10)
bite nežinau biggrin.gif tinklelis kaip tinklelis biggrin.gif aš internete susiradau kaip ten viską reikia daryti ir rodos tas tinkliukas nei per tankus nei per retas...aš vis dėlto galvoju kad mano bėda buvo tame, jog ta popierių sumaliau ne pakankamai gerai ir į nepakankamai vientisą masę... g.gif  schmoll.gif

mhm, nuj reiks koki savaitgali prisėsti ir iš naujo pabandyti smile.gif

Oi, nebegaliu...toks juokas suėmė...
"Mes malame tai, ko niekas nemala..." lotuliukas.gif
O šiaip tai priežastis aiški, bet, matyt, labai geras tualetpapirje buvo, kad nesimalė... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2009 01 28, 23:54)
Oi, nebegaliu...toks juokas suėmė...
"Mes malame tai, ko niekas nemala..." lotuliukas.gif
O šiaip tai priežastis aiški, bet, matyt, labai geras tualetpapirje buvo, kad nesimalė... mirksiukas.gif

blush2.gif tikiuosi ne piktybiškas čia tas juokas iš manęs blush2.gif ax.gif nuj panaudojau tą žodelį "malti" nes kito nesugalvojau smile.gif ax.gif be to ne su blenderiu tai dariau...už tai "malimas" tiko labiausiai biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(baltasis_ilgaausis @ 2009 01 30, 21:18)
blush2.gif  tikiuosi ne piktybiškas čia tas juokas iš manęs  blush2.gif  ax.gif  nuj panaudojau tą žodelį "malti" nes kito nesugalvojau smile.gif  ax.gif  be to ne su blenderiu tai dariau...už tai "malimas" tiko labiausiai biggrin.gif  doh.gif

Oi, oi, tikrai nepiktybiškas ir visai ne iš Tavęs, juk iš savęs pirmiausia...
Malame ir malsime tai, ko niekas nemala... lotuliukas.gif
Gražių popieriaus lakštų!!! 4u.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gif dekui rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltasis_ilgaausis: 30 sausio 2009 - 22:38
o ka jus su tuo popierium po to darot?
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2009 01 31, 10:40)

Įvairiausi darbai : knygoms, albumams, atvirukams, šiaip meniniams popieriaus darbams - žodžiu, ką tik sugalvosi kaip ir kur pritaikyti mirksiukas.gif

Tai labai smagus užsiėmimas, truputį šlapias, terliotas biggrin.gif , bet labai linksmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2009 01 31, 10:40)

gali nuskambėti keistai, bet tuomet, kai bandžiau jį pagaminti, planavau siūti iš jo suknelę rolleyes.gif tiesiog tokia užduotis universitete buvo smile.gif bet kadangi neisėjo, teko kitokį popierių naudoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(baltasis_ilgaausis @ 2009 01 31, 11:25)
gali nuskambėti keistai, bet tuomet, kai bandžiau jį pagaminti, planavau siūti iš jo suknelę  rolleyes.gif tiesiog tokia užduotis universitete buvo smile.gif bet kadangi neisėjo, teko kitokį popierių naudoti  blush2.gif

O kodel gi ne? I popieriaus mase galima ikloti vilnos pluosteliu, silko giju, lino siulu, mezgineliu, flizelino, skeletonu...ir tada - suknele...Galima pamarginti tarpsluoksniuos iklojant plonuju dekupazo motyvu...oj, "uzsikabinau"... lotuliukas.gif
Galima ta popieriaus mase formuoti ant kokio manekeno...O jei taip pradejus daryti...dar gimtu visokiu ideju, patobulinimu...
Atsakyti
IR ką man tie žodžiai primena , koks vaizdas iškilo galvoja , Bitut thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 31 sausio 2009 - 22:47
na kadangi man tas gamintas popierius labai trapus gavosi, tai nesiuvau iš jo, nes nei užtrauktuką būčiau įdėjus nei šiaip apsivilkus blush2.gif . pasirinkau kitokius popieriukus... ax.gif bet žinoma, jei jis būtų man išėjęs būčiau gaminus iš jo smile.gif
Atsakyti