Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetas, diržas po gimdymo, ar jie reikalingi?

dejausi as ta dirza, vienas nepatogumas ir nieko nepadejo.. Kai nuejau i sporto sale - visas pilvas sulindo ten kur ir buvo pries nestuma. Nutariau daugiau nemetyt pinigeliu 4u.gif
Atsakyti
Čia tas nešiojimas/nenešiojimas priklauso nuo kiekvienos moters individualiai 4u.gif

Imant mane, kaip pavyzdį, tai aš turėjau nusipirkusi brangų ortopedinį diržą spec po gimdymo, na ir ką, pagimdžiau, o pilvo jau gimdykloje nebuvo blink.gif

Tai aš jį tiesiog profilaktiškai nešioju ax.gif
Atsakyti
neprireikė nieko. nedidelis pilvas buvo, tai dabar praėjus 2mėn. po gimdymo, esu kūdesnė nei buvau prieš nėštumą, tik pilvas gal kiek minkštesnis. tiesa, vie nas gydytojas, pas kurį buvau patekus, kai užsidegė krūtinė, sakė, kas gimda geriau traukiasi, jei maitinant vaiką pasirenkama sėdima poza. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ledoksne: 17 gruodžio 2010 - 18:10
Nors laukimosi metu pilvukas buvo tikrai didelis, bet diržo nepirkau. Sveikatos daug turėjau, laksčiau kaip nesilaukianti, tad nemačiau prasmės jį įsigyti ax.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip išsirinkti tą korsetą po gimdymo - ar pagal pilvo apimtį iki nėštumo, ar pagal tai kokia yra dabar. man 25 savaitės tai pilvas dargi augs gerokai. Tai kaip tada man jį pirkti. Prie korsetų internetinėse parduotuvėse nenurodoma pagal kokią apimtį tik cm nuo iki.
Atsakyti
nors pilvukas ir pats traukias, bet dirza nesioju. keista bet net maloniau kai apspaudzia smile.gif o ir rezultatas matos dienomis biggrin.gif tikiuos greit isvis to dirzo jau nereikes..
Atsakyti
gal galetumet idet nuotraukytes kaip jusu dirzai atrodo. ju begale yra. bet kaip ishsirinkti labiausiai tinkama g.gif kokybishkiausia g.gif patogiausia.
Atsakyti
as ir per nestuma nesojau dirza ir po jo man labai patiko.nors buwo wasara ir pakankamai grauze wisur bet nieko,nes be ju iswis buciau neapsejusi.pilwa prilaike o paskui prispaude biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
klausykit,o kur pirkot ta ortopedini dirza po nestumo Vilniuje?turbut geriausia pirkti ortopedines technikos parduotuveje, asanaviciutes g.gal kas pirkot?kokios kainos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juvijo: 21 sausio 2011 - 18:00
tas ortopedinis kaip sarvai,suverzia, kad nei krust,tik tada nugaros raumenys ima tinginiaut ir nekas buna...
Atsakyti
Man kelnaites aptempiancios buvo nepatogu, o dirza kelias dienas nesiojau diena, o nakti nusiimdavau. veliau ir diena neuzsidedavau. susitraukti turi ne pilvas, o gimda. todel koki pilvukau turejau pries nestuma, toks liko ir po jo thumbup.gif
Atsakyti
Nei per nestuma nei po gimdymo korsetuko ir dirzuko nereikejo. O buvau priaugusi virs 20kg. Pilvukas pats susitrauke. Keista bet tokio grazaus pilvuko pries nestuma net neturejau.Man uzteko subalansuoti raciona.
Atsakyti