Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetas, diržas po gimdymo, ar jie reikalingi?

man pilvas jau kokia 3 d. po gimdymo visiskai susitrauke, gerai, kad nespejau nusipirkti brangaus dirzo ar korseto...smile.gif niekas nepasakytu, kad nesenai pagimdziau, jei ne ruda juosta ant pilvo...
Atsakyti
As pritariu isvadai, jog dirzai ir visa kita trukdo zmogaus kunui tvarkytis paciam... Aisku, jei situacija butu lb bloga, gal ir ryzciaus... Bet db, kai kitos be reikalo pradeda nesiot dirzus ir jie, o ne pilvo raumenys prilaiko lasiakus, tai kazin, ar cia ne ydingas reikalas...? g.gif Geriau jau sportuot 4u.gif
Atsakyti
kai tik grizau is gimdymo namu is karto dejausi korseta ir ji nesiojau nuo ryto iki vakaro. nezinau ar jis ar savaime mano pilvas susitvarke labai graziai,niekas nekaba. aisku truputuka ir pasportuodavau mirksiukas.gif bet manau, kad dirzeliai, korsetukai padeda, nes mano drauge pagimdzius ji panesiojo gal tik savaitele ir dabar skundziasi, kad likes pilvukas unsure.gif
Atsakyti
Esu nusipirkusi korsetą dar kai laukiausi,nes su antru vaikeliu jau daugiau patirties ko gali prireikti,nes po vaikučio gimimo,nėra kada lakstyti po parduotuves.Esu labai patenkinta,viskas labai gražiai aptemta,niekas nekaba,bei geriau jaučiuosi. biggrin.gif
Atsakyti
As nenesiojau nei dirzo, nei korseto, nors siaip galvojau pirkti.Pilvas susitrauke greit, nors liko nedidelis lasinukas, bet atrodo daug geriau negu daugumos negimdziusiu 4u.gif
Pritariu nuomonei, kad geriau tegu pats organizmas tvarkosi, stipreja raumenys.
Reiks daugiau mankstintis... ax.gif
Atsakyti
o as dirza nesiojau, nes pilvas buvo nemazas g.gif po dvyniu unsure.gif ir man dirzas lb padejo del CP-maziau skaudejo pjuvis, jauciausi daug geriau ir pilvas susitrauke liuks thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos! Kai nestuke.gif buvau irgi nesiojau dirza,bet tik kai kur toliau paeiti reikedavo.Tiesa paskius nelabai patogus man jis buvo,o gal neteisingai uzsidedavau,kaip kazkuri mamyte minejo doh.gif
Po gimdimo nenesiojau nieko,bet kelnes tokiu austesniu liemeniu maudavausi.Kai baigiau maitinti ,svoris ir pilvas savaime susitvarke.
Nors... po antro nestumo ,manau.. g.gif korseta reikes isigyti.Visgi antras nestumas lieka antras. Aisku kiekvienai individualiai...nevisom gi vienodai ax.gif
Atsakyti
turejau minti irgi isigyti kazka panasaus, bet man patare, kad jis ne velnio nieko neoades, tik tuo momentu graziai atrodysi, tad laikui begant ir pagelbint sportui viskas susitvarke ir ne ka blogiau nei butu tas dirzas ar padejes, ar paselepes trukumus:)
Atsakyti
As nesiojau dirza ir pries gimdyma ir po jo... Pries gimdyma tas dirzas padejo prilaikyti pilvuka ir nesijaute tempimo. Po nesiojau tam kad pilvukas neliktu nukares. Taip patare gydytojos, ir esu patenkinta kad ju paklausiau
Atsakyti
butinai nesiokit, kad ir profilaktiskai. Vienoms reikia, kitoms -nelabai. Man is pradziu atrode ,kad tai tikrai nereikalinga, bet paskui ivertinau kaip yra gerai ir vaiksciot lengviau ir greiciau atsistato kuno formos. Taip ,kad jei yra galimybes nusipirkit ir nesiokit. Ir jums pacioms bus lengviau ir grazesnes busit mirksiukas.gif
Atsakyti
naudojau ir nestumo metu, ir po tikrai verta 4u.gif
nesijaucia nugaros skausmo iskeliant ar guldant leliuka i lovyte.
Atsakyti
Man asmeniskai jie netiko schmoll.gif Darytas CP- nesioti korseta trukde randas - man ji labai tempe. O kelnaites paaukstintu aptempianciu liemeni irgi nepatiko, nes jos sintetines, man negerai su jomis buvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eLaura: 12 gruodžio 2010 - 23:17