Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetas, diržas po gimdymo, ar jie reikalingi?

Pas mane po gimdymo pilvas buvo kaip 4 men nescia doh.gif atvaziavo tevai lankyti, tai issiziojo, mama sako, staigiai vyniok pilva i ka nors biggrin.gif Tai ir vyniojau, ir verziau, nesiojau ir nestumo dirza.
Atsakyti
Na mano nuomone kiek kitokia (atsizvelgiant i kelias nuomones),manau korsetas reikalingas ne tam kad pilvas butu grazus. Jokio korseto nenesiojau pradzioj, o pilvas liko toks koks buvo, vyras nesiskundzia lotuliukas.gif thumbup.gif korseta uzsidjau tada kai po 6 men nuejau pas gydytoja pasitikrint profilaktiskai, apziurejo ir pasake kad gimda dar neatsistojo ir savo vieta, pasake nesioti korseta del sunkumu kilnojimo (t.y. vaiko kilnojimas), korsetas tokiu atveju labai pagelbeja, bent jau man gine taip sake g.gif ax.gif
Atsakyti
As tai uz pilva modeliuojancias kelnaites ir korsetus,tiesiog po gimdymo net ner jegu pilva itraukt ir taip pilna rupesciu,o po cezario manau butina,bent man tai tikrai labai pagelbejo del judejimo laisves nes vis ranka norejosi prilaikyti pilva...
Atsakyti
Naudojau po gimdymo trumpikes-korseta. Kai tik uzsidejau, tai pilva teko gruste igrusti. Galejau panesioti tik iki 1 valandos-labai jau spaude. Po keliu dienu atlaisvejo, jau ir daugiau laiko galejau nesioti. Na, o praejus savaitei jau isnesiodavau visa diena. Man tai buvo nepakeiciamas dalykas, nes pilvas buvo labai labai didelis (buvau priaugusi 18 kg.) Praejus keliems menesiems pilvas dingo smile.gif
Siulau visoms po gimdymo panesioti bent jau menesiuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jursta: 24 rugsėjo 2010 - 10:17
Sveikos, as is karto po gimdymo uzsidejau kelnaites-korseta, jau labai nenorejau kad liktu tas pilvukas, kuris, kai pagimdziau liko nemazas, kadangi buvau susiuta, tai daktare griestai liepe nusimti, nes negis... ir paciai labai skaudejo, juk sedeti neina, o uzsimaukslinau tokias kelnaites doh.gif
Praejus skausmui, uzsidedavau daznai, ir man padejo smile.gif
Galbut ir nebutina nesioti, kaip cia kitos mano, bet manau jos padeda greiciau atsistatyti ir geriau... smile.gif
Atsakyti
Po gimdymo nesioju korseta, bet einant i tualeta ji reikia nusiimti (nes uzdengia kelnaites), o tai nera labai patogu. O kelnaiciu su paaukstintu liemeniu nenorejau, nes taip iseina, kad jas skalbt kasdein reiktu.
Atsakyti
PO pirmo nenesiojau, bet po antro tai apie 1 men nesiojau. kazkaip jau savaite nenesioju blush2.gif Man labai padejo del nugaros skausmu, prilaikydavo ir ne taip skaudejo.
Atsakyti
man korsetas-dirzas nelabai patiko, pirkau ji iskart po gimdymo, i palata kazkokia gyd atnese. spontaniskas, nevertas pirkinys. pagimdzius jauciaus per silpna nesiot toki judesius suvarzanti daikta, juk ir taip sunku sedet, eiti, be to buvo beproto karsta. o po 3 sav isigijau medicinines kelnaites paaukstintu, spaudzianciu liemeniu. man jos labiau patiko, eidavau net miegot su jomis. bet net iki jas pradedant nesiot pilvas buvo beveik sulindes atgal biggrin.gif kelnaites zymiai geriau thumbup.gif
Atsakyti
Po pirmo gimdymo nesiojau saziningai... biggrin.gif po antro, nu papuole si vasara labai karsta tai neturejau noro... kartais uzsidedavau..bet retai... ir galiupasakyt, po pirmo gimdymo pilvas greiciau susitrauke smile.gif ji uzsidedu dabar tik tam kad nugarai geriau...ir kai miega mazyle... nes nesiot, glaust vaikiuka nepatogu wink.gif
Atsakyti
Nesiojau ir tikrai padejo susitraukti gimdai, o ir randa po CP ne taip skaudejo 4u.gif
Atsakyti
O as neturejau nei korseto nei dirzo, bet mothercare parduotuveje man parekomendavo tokia maikute labai labai aptempiancia, ji skirta butent laikotarpiui po gimdymo. Likau labai patenkinta nes buvo ir patogu ir naudinga smile.gif
Atsakyti
gydytoja minejo, kad po CP dirza galiu detis tik po savaites, bet jis nepades susitraukti gimdai ir pagrazeti pilveliui, jis tik tam kartui, kad graziai aptemptu ax.gif
Atsakyti