O man gorsetas be galo spaude, rietesi (nes jame buvo isiutos tolios plastmasines juosteles pakietinimui), tai kai nusiimdavau, buvo sonai melyni. Labai patiko triusikeliai su paaukstintu liemeniu su standzia guma, tikrai gerai apspaudzia ir nieks i sonus neduria...
QUOTE(rutami @ 2010 08 06, 10:15)
O man gorsetas be galo spaude, rietesi (nes jame buvo isiutos tolios plastmasines juosteles pakietinimui), tai kai nusiimdavau, buvo sonai melyni. Labai patiko triusikeliai su paaukstintu liemeniu su standzia guma, tikrai gerai apspaudzia ir nieks i sonus neduria...
As taip pat manau jog korsetinio tipo kelnaites arba net yra tokie kaip pantaloniukai patogesni uz korsetuka.
Tik va ant savo korseto apziurejus neradau jokiu plasmasiuku, jis toks baltas,o medziaga kaip guma,tai gal irgi neblogas bus ir apsijuost galima tiek kiek reikia, nes yra ant tokiu lipniu juostu.
QUOTE(kinga33 @ 2010 08 05, 12:11)
Sakykit o korsetuka,dirza ar tas gumines kelnaites jau nuo pat pirmos dienos po gimdymo galima uzsideti?
Galvoju imti ji su savim i ligonine ar ne?
Galvoju imti ji su savim i ligonine ar ne?
jau ant trecios paros dejausi korseta, man jis buvo geresnis uz kelnaites, nes jis buvo vientisas su kelnaitem kartu labai padejo
jei paleisciau pilva be korseto tai turbut nutystu iki kelienu
Nesiojau po gimdymo pusiau korseta pusiau kelnaites. Pradejau nuo antros savaites ir iki triju menesiu as su juo pavaikstinedavau
Turiu "Tonus Elast" (latviskos) Elastines pogimdyvines kelnaites RITA
Man jas padovanojo, tai nieko doro apie jas nezinau, tik kiek internete raso...
Butu labai idomu suzinoti ar kuri naudojote ir ar pasiteisino sis pirkinys?
Dabar nezinau ar man ju uzteks, ar verta pamastyti ir apie suverzianti korseta... Aisku sias panaudosiu kaip figura dailinancias, bet gal ir rimtesniam reikalui tinka
Man jas padovanojo, tai nieko doro apie jas nezinau, tik kiek internete raso...
Butu labai idomu suzinoti ar kuri naudojote ir ar pasiteisino sis pirkinys?
Dabar nezinau ar man ju uzteks, ar verta pamastyti ir apie suverzianti korseta... Aisku sias panaudosiu kaip figura dailinancias, bet gal ir rimtesniam reikalui tinka
kursuotoja> kazka panasaus ir as nesiojau, tik pas mane ant koju nieko nebuvo (apacia kaip kelnaiciu, susisege per klynuka). O pilvo prilaikymas toks pat. Kai nusipirkau tai vos i jas isispraudziau, bet po menesio (kaip mane ir perspejo) jos man jau dideles pasidare, nes traukesi gimda ir turbut to korseto poveikis gal irgi buvo. tai as ji dar stipriai isiuvau, ir dar nesiojau.
jei mamos norit po gimdymo turet nesuglebusi pilva korseta reik uzsidet pirmom po gimdymo dienom ir nesiot diena nakti apie menesi
Kita diena po gimdymo uzsidejau triusikelius pauukstintu liemeniu, turejau 3 dydzius. pirma diena uzsidejau didziausius, kai gryzau namo mazesnius, nes vos vos uztempiau juos ant saves po dienos jau galejau normaliai uzsideti, tai uztempiau pacius maziausius... pilvo jau beveik nebera. Korsetas netiko, nes tos lipuckos dure ir uzsiriesdavo.
QUOTE(lunatikas @ 2010 08 22, 08:46)
jei mamos norit po gimdymo turet nesuglebusi pilva korseta reik uzsidet pirmom po gimdymo dienom ir nesiot diena nakti apie menesi
Tikrai reikia užsidėti pirmomis dienomis po gimdymo.
Bet ištisai jo nešioti negalima. Tik 3-4 valandas per parą. Čia kineziterapeutų rekomendacijos.
Aš pati jį nešiojau apie 3 mėnesius.Nors po mėnesio realiai jau rezultatai buvo geri, bet dar nešiojau dėl visa ko.
Dabar korsetas man labai gelbsti dirbant sunkesnius darbus, kada reikia kažką kelti ar lankstytis daug.
Man gime milziniukas, todel gimda labai issipletus. Pilvas tiesiog kliunksejo, skaudziai net vaiksciot buvo, tai nusipirkau paprastus triusikelius su laaaabai aukstu liemeniu uz 8litus ir geriausiai prilaiko
tikrai sutinku, kad nuo anatomijos priklauso, gimdziau nakty, o ryta atleke seneliai lankyti, mano mama net issiziojo...sako, jokio pilvo?aisku, odos issitampymas likes buvo, bet tikrai atrodziau kaip pries pastojant, nesiojau korseta keleta dienu, paskui aukstas kelnaites, padejo, bet kitoms buna labai net skausmingakorseta detis, atrodo kaip butu 5 menesi nescios, o korsetas suspaudzia, kad net oro ikvept neina, o dar skausmas gimdos traukiantis...jei neina deveti korseto, dekites korsetines kelnaites..labai geros yra triumfe, sunesiojau 2..liuksiskas daiktas