Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetas, diržas po gimdymo, ar jie reikalingi?

O tie korsetai buna specelus? Ir kur ju pirkti buna?
Atsakyti
QUOTE(siaureja @ 2010 07 13, 23:15)
O tie korsetai buna specelus? Ir kur ju pirkti buna?

Ortopedijos technikoje arba vaistinese. As nusipirkau dirza korseta. Superinis daiktas!!! Tikrai pilva gerai sutraukia ir jokio nepatogumo. Taip pat dar kelnaites nusipirkau specialias. Irgi geras dalykas, nes dirzas ne visiems drabuziams tinka. Po gimdymo praejo 3 savaites, o visos drauges stebisi, kaip pilvas pas mane greitai susitrauke.
Atsakyti
Mano pilvas tik korseto deka po gimdymo visiškai susitraukė jau po 6 dienų. Tikrai puikus dalykas thumbup.gif
aš jį nusiimdavau tik nakčiai, o užsidėdavau ryte dar net nesikėlusi iš lovos.
Atsakyti
Jei daryta cezario operacija, gydytoja sakė yra būtina bent mėnesį laiko nešiot gorsetą ar spec. kelnaites po gimdymo, kad nesitemptų pjūvis ir greičiau atsistatytų pilvas. Iš savo patirties galiu pasakyt, kad su gorsetu yra daug lengviau vaiksčiot nei be jo, taip netempia pjūvio ir automatiškai eisena gražesnė pasidaro, einant nesikūprini, nes pilvo netempia
Atsakyti
O kokį dydį reikia pirkti korseto? Kaip daug maž orientuotis? ax.gif
Atsakyti
aš nešiojau S dydžio drabužius tai ir pirkau S dydžio diržą o paskui jis juk didinasi mažinasi kaip jau reikia 4u.gif
Atsakyti
o korsetą perkat jau po gimdymo ar prieš? Po gimdymo kaip ir pasimatuot jau galima..
Atsakyti
QUOTE(donna bella @ 2010 07 28, 09:59)
O kokį dydį reikia pirkti korseto? Kaip daug maž orientuotis?  ax.gif

as tai pirkau pagal ismatavimus (klubu,liemens) iki nestumo,man taip patare parduotuveje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magic magic @ 2010 07 28, 21:39)
as tai pirkau pagal ismatavimus (klubu,liemens) iki nestumo,man taip patare parduotuveje 4u.gif

Aš iki nėštumo apat. kelnaites nešiojau xs, s, nėštumo metu s ir m, matyt nuo pasiuvimo priklauso, tai tą korsetą gal s pirkti? Ar kad labai gerai apspaustų xs pirkti? g.gif
Atsakyti
Aš tai dėvėjau korsetą antro nėštumo metu, man jis labai padėjo, nes pilvas buvo nemažas, o po pirmo cezario dar ir labai tempė žemyn, po antro cezario, tą patį korsetą apsukau ir užsilipdydavu jau iš nugaros pusės, taigi nereikėjo pirkti kito biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit o korsetuka,dirza ar tas gumines kelnaites jau nuo pat pirmos dienos po gimdymo galima uzsideti?
Galvoju imti ji su savim i ligonine ar ne?
Atsakyti
QUOTE(kinga33 @ 2010 08 05, 14:11)
Sakykit o korsetuka,dirza ar tas gumines kelnaites jau nuo pat pirmos dienos po gimdymo galima uzsideti?
Galvoju imti ji su savim i ligonine ar ne?

vakar klausiau ginės, tai sakė po kokios savaitės geriausia dėtis. Tai aš nusipirksiu po gimdymo manau korsetą, netoli nuo namų parduotuvė randasi, taip ir dydį geriau prisitaikysiu
Atsakyti