Turiu is ortopedijos technikos korseta - naudojau ji pirmom dienom, likau labai patenkinta - gerai suverzdavo ir paciai smagiau buvo. Ar su jo pagalba ar be, bet pilvas gerokai pasitrauke. Isigijau ir kelnaites, sitos labai liuks i kiema, nes su ortopediniu matosi po drabuziais limpanti juosta.
QUOTE(Kursuotoja @ 2010 07 01, 14:54)
as pirksiu dirza, o ir drauge labai rekomendavo (is savo ir pazystamu patirties), manau jei pilvelis nemazas (juk visaip buna) tai dirzas pravers. Kiek zinau ne tokie jau jie baisiai brangus, tik geriau pirkti medicinines ortopedijos parduotuvej, nes vaistinese kainos labai skiriasi (cia is nuogirdu, pati kol kas dar neisigijau).
QUOTE(sunray @ 2010 07 04, 17:36)
Turiu is ortopedijos technikos korseta - naudojau ji pirmom dienom, likau labai patenkinta - gerai suverzdavo ir paciai smagiau buvo. Ar su jo pagalba ar be, bet pilvas gerokai pasitrauke. Isigijau ir kelnaites, sitos labai liuks i kiema, nes su ortopediniu matosi po drabuziais limpanti juosta.
O gal galima butu konkreciau suzinoti, kur rasti tokias parduotuves Vilniuje? Nes planuoju atvaziuoti i LT porai dienu ir per ta laika susipirkti viska, ko reikes kraiteliui ir po gimdymo .. O korsetas tai mano sarase nr.1
as per nestuma buvau nusipirkusi dirziuka kad pilveli prilaikytu, tai esu be galo patenkinta nes kadangi prilaike pilvuka netempe tiek odeles neskaudejo, ant pilvelio jokiu striju neturejau per nestuma tik ant slainu sonu truputi nes labai smulkute buvo kai pastojau sveriau 47-48 kg tai as dirziu pradejau detis jau kokiam 5men nestumo seip super dalykiukas tas dirzelis nestukem manau jei buciau nenaudojus tai buciau buvusi daug daugiau "isvagota" strijom po gimdymo mama is kart atveze korsetuka toki kur naudoja po operciju lastini tai ir jis man super suejo is gimdymo namu isejau kaip negimdzius su 48 kg gimdziau pati ne per cezariuka nors galejau rinktis nes klubai mano siauri na bet viskas gerai buvo
as tai po gimdymo turejau tokius elastiniu ale sortukus. tai jie man ziauriai patiko taip aptempia ir pilva ir slaunis. padejo tie sortukai man
QUOTE(Domke @ 2010 07 04, 20:48)
O gal galima butu konkreciau suzinoti, kur rasti tokias parduotuves Vilniuje? Nes planuoju atvaziuoti i LT porai dienu ir per ta laika susipirkti viska, ko reikes kraiteliui ir po gimdymo .. O korsetas tai mano sarase nr.1
Vilniuje gali isigyti sioje parduotuveje, ju internetinis psl.:
http://www.bukmama.lt/kolekcija/13
mertgynos, diržas po gimdymo tai lygu diržas nėščioms????? aš turiu diržą nėštukėms, tai j5 galima dėvėt, norint kad pilvas trauktųsi, ar geriau korsetą, ar kaip ten, pilvą aptemp kelnaites pirktis???
na as dirza nesciom nesiojau ir po gimdymo. turiu aptempiancias kelnaites, o kad efektas butu dar didesnis, tai ir ta dirza kaikada uzsiverziu ant virsaus
aš pirkau diržą pilveliui prilaikyti (daug vandenų pas mane buvo ) o po gimdymo korsetuką iš kart užsidėjau ryte pagimdžiau o vakare užsidėjau tai taip kol buvau lig pranešioja nenusiėmiau aš jo, šeip daugiau nieko nepirkau nieko netepiau man svoris greitai nukrito aš iš ligoninės po 6d išėjau kaip negimdžius
as manau kad tikrai nereikia jokio dirzo, ramenys turi judeti visa laika o ne buti suspausti!
nu tik nereikia reikia pilveliui padėti jei yra galimybė tai 100% už jokie čia raumenys nėra čia gavę 20-30 kg į pliusą tad nereikia sakyti kad raumenys padės ir viskas ok bus nesamonė (čia tik mano nuomonė) raumenys nepratę prie tokios apkrovos juo lab ir nugara tai diržas ypač čia padės
yra vaistinėse ten dar su nuolaidų kortelėm galima ir sutaupyti kelis litukus šeip manau kad dar yra ortopedinėse spec parduotuvėse ar mamyčių ar vaikų krautuvėlių skyriuose bet kiek dabar žiūrėjau įdomumo dėlei tai pabrangę yra aš savo diržiuką kad pilvelį prilaikyti ir po gimdymo tai paskolinsiu draugei bendra vertė daiktų apie 150 lt tai ji sako aš už tuos pinigėlius dar į kraitelį nusipirksiu daiktų vaikiukui jei yra kas paskolina dar gali pažiūrėti skelbimus yra mamyčių kuriuos parduoda net už pusę kainos tik dydį būtinai pasižiūrėk