Nusipirkau dirza, bet viena karta uzsidejau ir daugiau nebe.. Spaude, nepatogu. Gydytojai sake, kad pilvas pats susitrauks.. Gal ne taip greit, kaip noretusi, bet grizta formos... Todel, manau, kad ne nuo dirzo viskas priklauso...
Manau labai reikalingas, nes padeda greiciau sugrizti vidaus organams i vietas
Pati nesiojau vos tik grizus namo. Svorio nemazai buvau priaugusi, tai gal del to jis man buvo nepakeiciamas, nes pilvas lyg lumsedavo, tai buvo patogu
Pati nesiojau vos tik grizus namo. Svorio nemazai buvau priaugusi, tai gal del to jis man buvo nepakeiciamas, nes pilvas lyg lumsedavo, tai buvo patogu
Nešiojau specialų diržą (aptempiantį, su pakietinimas nugaroje) apie mėnesį. Gimdymo namuose apie tai iš gydytojų išgirdau įvairios nuomonės, betp o cezario operacijos jis buvo tikras išsigelbėjimas. Pilvas dar didokas, ir spėju, kad diržą reikėtų nešioti dar ilgiau, net kad nepratus, labai nepatogu buvo, tai nusiėmiau.
As taip pat nesiojau dirza po gimdymo. Man patiko, atrodo, kad pilvas lengviau atsistate, tik jis greit per didelis pasidaro, todel rei dydi rinktis atsargiai.
o po cezario pjuvio dirza galima deveti?
QUOTE(#ANDROMEDA# @ 2010 06 03, 01:58)
o po cezario pjuvio dirza galima deveti?
As turejau cezari, tai man 4 diena leido uzsidet, nes koset pradejau,tai, kad neskaudetu kosint ir pjuvio nedraskyciau gydytoja patare uzsidet gorseta-kelnaites.
Per pirmą nėštumą buvau priaugusi 25 kg, tai po gimdymo atrodžiau iš tiesų ne kaip Anyta mane pamačiusi dar paklausė ar pilvuke tikrai daugiau nieko neliko.. Nes su kokiu pilvu išvažiavau gimdyti, su tokiu ir grįžau.. O uošvis pareiškė, kad neleis man susigadinti figūros ir išlėkė pro duris.. Grįžo su tokiu ortopediniu diržu, kuris skirtas nugarai ir pilvo raumenims. Buvau labai patenkinta, nes poveikis iš tiesų buvo ryškus
Dabar vėl daug svorio priaugau, ir tas diržas jau paruoštas nors iki gimdymo dar beveik mėnuo
Dabar vėl daug svorio priaugau, ir tas diržas jau paruoštas nors iki gimdymo dar beveik mėnuo
as pirksiu dirza, o ir drauge labai rekomendavo (is savo ir pazystamu patirties), manau jei pilvelis nemazas (juk visaip buna) tai dirzas pravers. Kiek zinau ne tokie jau jie baisiai brangus, tik geriau pirkti medicinines ortopedijos parduotuvej, nes vaistinese kainos labai skiriasi (cia is nuogirdu, pati kol kas dar neisigijau).
Namuose as nesioju gorseta, o i lauka iseinu su spec. kelnaitemis. Gorsetas man labiau patinka. Jis labiau aptempia ir patogesnis