Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetas, diržas po gimdymo, ar jie reikalingi?

Neuzsidejau ne karto. Pilvas pats atsistate labai greitai. Bet dabar jau ne 20, tai jauciu prireiks...
Atsakyti
Iškart po gimdymo užsidėjau smile.gif Pačiai buvo labai patogu, kad nesitabaluoja tas pilvas, gražiau atrodo. Susitraukė neįtikėtinai greitai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir kas svarbiausia man - pilvas tapo gražesnis nei buvo wub.gif
Turėdavau tokį įdubimą ties juosmenim, na, kur pėdkelnės būna, tai dabar jo nebėra, viskas ištisa, plokščia smile.gif
Rekomenduoju dėtis diržą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivos juosta: 02 vasario 2014 - 21:33
Alirete, o koki dirza pirkote? Kuris skirtas po gimdymo, toks labiau kaip korsetas?
Atsakyti
Aš po gimdymo tik praėjus kelioms dienoms, nešiojau tokį diržą
user posted image

nebuvo labai patogu, buvo ir karšta, nes vasaros metu dėvėjau, bet po mėnesio rezultatai buvo puikūs, pilvas susitraukė, jokios suglebusios odos.
Atsakyti
Klausinėjausi kelių akušerių apie tuos diržus, tai sakė, kad juos būtina nešioti po cezario, nes pasižeidžia raumenys, o kai vaikelis gimsta natūraliais takais, tai galima užsidėt nebent dėl grožio, kad einant kūdos ir pasitempusios atrodytume smile.gif Neva jei buvo geras pilvo presas, tai pilvukas ir taip atsistatys, o jei ne, tai diržas nepadės. Nežinau kiek tame tiesos, bet mano atveju panašiai ir yra. Nors ir nebuvau labai sportuojanti, bet pilvo presas šioks toks buvo smile.gif Dabar mėnuo po gimdymo, korseto nenešiojau, pilvas nesudribo.
Atsakyti
As nesiojau skirtingus dirzus pries gimdyma ir po. Pries - del nugaros skausmu, prilaikanti. O po operacijos suspaudzianti, nes be jo net judet normaliai negalejau.. tikrai man padejo
Atsakyti
visiskai nepripreike,po 4 men atrode pilvukas geriau nei pries nestuma

Po gimdymo nešiojau diržą, bet labai trumpai, tik tai pora savaičiu.
Atsakyti
Po pirmo nestumo neprireike, greit viskas atsistate, bet po antro ir trecio nesiojau nors neilgai, kadangi buvo cezariai buvo gerai, pilvas ne taip skaudejo, kol apgijo.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
reikia patarimo smile.gif ka manot apie si d 4u.gif dirza? ar tiktu po gimdymo:
http://www.ruonis.lt...orekcinisdirzas
Atsakyti
Nei po pirmo nei po antro vaiko dirzo nenesiojau. Bet dariau manksta. Be mankstos, manau, nelabai kas butu. Nes su antru vaiku mankstintis pradejau veliau. O kol nepradejau, tol vaizdelis buvo prastas, tai ir priverte mankstintis...
Atsakyti
Nei su pirmu, nei su antru nenešiojau. Pilvas susitvarkė, tik bendrai reikia šiek tiek pasportuoti dėl kūno stangrumo... tik niekaip neprisiruošiu.
Atsakyti
Dėjausi, bet taip spaudė ištvėriau pora dienų ir nebesidėjau smile.gif
Atsakyti