Neuzsidejau ne karto. Pilvas pats atsistate labai greitai. Bet dabar jau ne 20, tai jauciu prireiks...
Iškart po gimdymo užsidėjau Pačiai buvo labai patogu, kad nesitabaluoja tas pilvas, gražiau atrodo. Susitraukė neįtikėtinai greitai Ir kas svarbiausia man - pilvas tapo gražesnis nei buvo
Turėdavau tokį įdubimą ties juosmenim, na, kur pėdkelnės būna, tai dabar jo nebėra, viskas ištisa, plokščia
Rekomenduoju dėtis diržą
Turėdavau tokį įdubimą ties juosmenim, na, kur pėdkelnės būna, tai dabar jo nebėra, viskas ištisa, plokščia
Rekomenduoju dėtis diržą
Aš po gimdymo tik praėjus kelioms dienoms, nešiojau tokį diržą
nebuvo labai patogu, buvo ir karšta, nes vasaros metu dėvėjau, bet po mėnesio rezultatai buvo puikūs, pilvas susitraukė, jokios suglebusios odos.
nebuvo labai patogu, buvo ir karšta, nes vasaros metu dėvėjau, bet po mėnesio rezultatai buvo puikūs, pilvas susitraukė, jokios suglebusios odos.
Klausinėjausi kelių akušerių apie tuos diržus, tai sakė, kad juos būtina nešioti po cezario, nes pasižeidžia raumenys, o kai vaikelis gimsta natūraliais takais, tai galima užsidėt nebent dėl grožio, kad einant kūdos ir pasitempusios atrodytume Neva jei buvo geras pilvo presas, tai pilvukas ir taip atsistatys, o jei ne, tai diržas nepadės. Nežinau kiek tame tiesos, bet mano atveju panašiai ir yra. Nors ir nebuvau labai sportuojanti, bet pilvo presas šioks toks buvo Dabar mėnuo po gimdymo, korseto nenešiojau, pilvas nesudribo.
As nesiojau skirtingus dirzus pries gimdyma ir po. Pries - del nugaros skausmu, prilaikanti. O po operacijos suspaudzianti, nes be jo net judet normaliai negalejau.. tikrai man padejo
visiskai nepripreike,po 4 men atrode pilvukas geriau nei pries nestuma
Po gimdymo nešiojau diržą, bet labai trumpai, tik tai pora savaičiu.
Po gimdymo nešiojau diržą, bet labai trumpai, tik tai pora savaičiu.
sveikos
reikia patarimo ka manot apie si d dirza? ar tiktu po gimdymo:
http://www.ruonis.lt...orekcinisdirzas
reikia patarimo ka manot apie si d dirza? ar tiktu po gimdymo:
http://www.ruonis.lt...orekcinisdirzas
Nei po pirmo nei po antro vaiko dirzo nenesiojau. Bet dariau manksta. Be mankstos, manau, nelabai kas butu. Nes su antru vaiku mankstintis pradejau veliau. O kol nepradejau, tol vaizdelis buvo prastas, tai ir priverte mankstintis...
Dėjausi, bet taip spaudė ištvėriau pora dienų ir nebesidėjau