Sakykit, o korsetą po gimdymo galima nešioti tik natūraliai pagimdžius ar ir po CP?
QUOTE(Aurore_ @ 2013 07 04, 12:36)
Sakykit, o korsetą po gimdymo galima nešioti tik natūraliai pagimdžius ar ir po CP?
Aš visus tris kartus po cezarių nešiojau.
Merhinos, kur Kaune butu galima isigyti dirza?
reikia, kad butu kokia parduotuvele, kad vyras, man pagimdzius, kai jau bus aiskios apimtys, galetu nuvaziuoti ir nuoirkti...
butu geriau kur nors arciau kliniku, bet cia nesvarbu
reikia, kad butu kokia parduotuvele, kad vyras, man pagimdzius, kai jau bus aiskios apimtys, galetu nuvaziuoti ir nuoirkti...
QUOTE(MuzikALI @ 2013 07 06, 09:35)
internete galit paziureti kokios parduoteves yra.
viena radau,ivairiuose miestuose yra ju parduotves,gal tiks
http://www.ortopedija.lt/lt/kontaktai
Man 2 ligoninej gydytoja pati pasiule korseta, tikrai jauciasi poveikis, nugara stabilizuoja, patogiau paeit.
Norėjau paklausti, ar netiktų vietoj diržo kelnaitės, kurios dedas ir ant liemens?
Panašios į šias
Ar vis gi geriau diržas?
Panašios į šias
Ar vis gi geriau diržas?
man tai nebuvo reikalingas nei korsetas nei diržas, jau išvykstant iš ligoninės pilvo nebuvo matyti, lygiai visas gražiai susitraukė
QUOTE(MuzikALI @ 2013 07 06, 08:35)
As pirkau Urme, 10 sandely, visai neblogas
QUOTE(Ditė+ @ 2013 07 19, 22:03)
Norėjau paklausti, ar netiktų vietoj diržo kelnaitės, kurios dedas ir ant liemens?
Panašios į šias
Ar vis gi geriau diržas?
Panašios į šias
Ar vis gi geriau diržas?
Cia ir yra Kelnaites po gimdymo "Rita"
Kas kam patogiau, vienos renkasi dirzus, kitos kelnaites paaukstintu liemeniu.
QUOTE(Aurore_ @ 2013 07 04, 12:36)
As pati nescia budama ortopedijos technikoj konsultavausi tai sake jei bus daromas cezaris yra specialios kelnaites po cezario operacijos o kai naturaliai gimdai galima nesioti korseta.
Patin asmeniskai nesioju ta korseta ir tikrai esu patenkinta, nugaros skausmas mazesnis negu neuzsidejus jo, ir pilvelis greiciau traukiasi, nes per nestuma nemazas pilvas buvo.
korseta nesiojau, bet ne ilgai man nepatogu
Aš galvoju, kad tos kelnaitės Rita geras reikalas, bet jeigu gimdymo metu būsi siūta, tai, manau, ne pats geriausias pasirinkimas.