Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetas, diržas po gimdymo, ar jie reikalingi?

QUOTE(essence @ 2010 04 22, 08:40)
Man tai patiko ispaniškas diržas http://www.idemus.lt...o-dirzas-be-240 , jį pirkau Eurovaistinėje. Man daug labiau patiko nei kelnaitės. O brolienei atvirkščiai.

o tas dirzas toks su lipdukais yra(nu ta tokia kimbancia juostele)as ir panasu dirza esu nusiziurejus pirkt, tik bijau kad tie lipdukai po kazkurio laiko nesiojimo ar skalbimo nebekiptu vienas su kitu.. g.gif
Atsakyti
Man tai gydytojas nepatare nesioti pilvo juostos g.gif
Atsakyti
QUOTE(neringula @ 2010 04 26, 00:09)
Man tai gydytojas nepatare nesioti pilvo juostos  g.gif

O kodėl? Kaip motivavo? Aš po pirmo gimdymo nešiojau ir man visai thumbup.gif Greitai dingo pilvukas thumbup.gif Ir dabar nešiosiu
Atsakyti
QUOTE(neringula @ 2010 04 26, 01:09)
Man tai gydytojas nepatare nesioti pilvo juostos  g.gif

Man taip pat gydytoja nepatare nesioti pilvo juostos, sake ji pilvuko nemazina, tik, aisku, vizualiai pilvukas su ta juosta atrodo dailesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raidiene @ 2010 04 27, 19:56)
Man taip pat gydytoja nepatare nesioti pilvo juostos, sake ji pilvuko nemazina, tik, aisku, vizualiai pilvukas su ta juosta atrodo dailesnis smile.gif

Sutinku is dalies drinks_cheers.gif
Pilvo mano galva, tikrai nemazina (kam sumazejo, tai leme ne dirzas lotuliukas.gif )
Atrodo tikrai dailesne figura, patogiau pirma savaite po gimdymo.
Nesiot galima.
Man jisai jokio poveikio nepadare, gailiuos ismetus 90lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MisteryGirl @ 2010 04 06, 08:52)
privaloma, nedgi gydytoja mum pasake, kad ko mes cia kaip nescios vaikstom, mars dirzus detis.! po sawaites jau atrodau visai kaip negimdzius thumbup.gif

Neprivaloma. Tai tavo pasirinkimas ar nori det ar ne.
Papildyta:
QUOTE(Raidiene @ 2010 04 27, 20:56)

As irgi manau, kad nemazina. Tai priklauso nuo odos , delto pas vienas yra tas "maisas", o pas kitas susitraukia beveik iskart po gimdymo.
Atsakyti
nenesiojau jokiu dirzu,nedariau jokiu pratimu,po savaites jau pilvukas buvo be jokio pogimdyvinio maiso thumbup.gif jokios nukarusios odos ar kitokiu problemu thumbup.gif
Atsakyti
as turejau toki dirza, kur sportavimui dedavaus, tai jis man buvo gerai, bele suverze ta iskriteli pilvuza, o paskui jis savaime susitvarke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2010 04 12, 23:55)
As nesioju kelnaites.Gydytoja pamacius is karto liepe nusiimt,nes tipo
pilvo raumenims nebera kas veikti.
Na,as nepavyzdinga paciente,visvien nesioju  blush2.gif

labas visoms, o as norejau paklaust,ar kelnaites su korsteu ner pavojinga po gimdymo, ypac jei plysimu ar kirpimu buvo gimdymo metu.juk po gimdymo dar ilgai kraujuojama,gal negerai kad ten ta vieta yra spaudziam ir aptempta, na as net nezinau ka man paciai pirkt ir ka reiks naudot po gimdymo doh.gif
Atsakyti
As tai turejau ir dirza ir korsetines kelnaites smile.gif Kai buvau nescia dirzo visai nenesiojau nes jis man nebuvo patogus, o paskui kai pagimdziau tai jis labai praverte, uzsidedavau tas korsetines kelnaites ir ant virsaus ta dirza uzsiverzdavau smile.gif Tos korsetines kelnaites yra labai aptemptos tik per pilva tai manau plysimo atveju jos nieko netrukdytu g.gif
Atsakyti
neprireike man nei dirzo nestumo metu nei korseto po gimdymo smile.gif
Atsakyti
Dirzo neturejau,bet ir nereikejo.Po gimdymo korseta turejau,bet uzsidejus buvau vos pora kartu-nereikejo
Atsakyti