Turiu klausimuka del korseto. Esu pagimdziusi pries 4 dienas, pilvas kaip kokiam 5 menesi. Kiek suprantu korseta jau galiu pradeti nesioti, bet iskilo klausimas...kiek vlaandu per diena ji galima nesioti? Ar tiesiog visa diena panesioji ir vaakre nusiimi?
Kiek suprantu jis uzsidedamas gulimoje padetyje?
Manau jei patogu tai nesiok kiek gali. Man buvo nepatogu, spaude, as uzsidedavau retkarciais tik po keliu savaiciu.
Man irgi jau virs savaites po gimdymo, bet dirza buvau tik viena karta buvau uzsidejusi ir nusiemiau, nes issigandau del hemorojaus. Kazkaip po gimdymo jis man atsirado. Tai galvoju gal geriau reik apsigydyti, o po to jau formas ziureti? Ar nebus per velu tada pilva prilaikyti. Dabar dar savo nestukini dirza ant laisvesnes padeties uzsidedu ir apverciu i kita puse, tai nors biski apatine pilvo dali prispaudzia.
O as nors ir turejau toki dirza, bet neuzsidejau nei karto. Kazkaip prastai jauciausi, sedet negalejau ilgai, dar tas hemorojus, zodziu apie pilvo suspaudima net pagalvot negalejau, nors net du korsetus i ligonine buvau isidejus.
Pilvas susitvarke pats ir be korsetu, nenukaro
Pilvas susitvarke pats ir be korsetu, nenukaro
kai laukiosiu man labai dirzas padejo, po gymdimo man jo ir nereikejo, nes pilvas buvo mazas, kaip daug prisivalgiusi atrodziau
merginos, kada jus perkate korseta, jei norite jau ligonineje ji detis?
gimdysiu ne didmiesciuose, vyras nenubegs ir nenupirks.
kaip pataikyti ta dydi, juk pagimdzius juosmes apimtis sumazeja?
QUOTE(MuzikALI @ 2013 06 05, 12:57)
merginos, kada jus perkate korseta, jei norite jau ligonineje ji detis?
po gimdymo dazniausiai lycnai dar skauda ar zaizdas ar tai pacia susitraukinejancia gimda.. nemanau kad is karto desies nusipirksi kaip is ligonines su leliuku parvaziuosit
ikisiu ir as savo trigrasi: siaip tai dirzas ar korsetas po gimdymo tikrai geras dalykas. Retai kuriai pilvas idealiai susitraukia be jokiu pastangu. Tai priklauso nuo pilvo preso, kelintas gimdymas ir pan.
As pati pagimdzius pirmagime korseta uzsidejau po 4 val. ir nesiojau faktiskai istisai 1,5 men. Rezultatas - pilvas kaip nebuciau gimdzius. Aisku, patogu nebuvo, reikia nusiteikti, kad tai nera patogiausias dalykas pasaulyje. O kur dar ir taip visokie nemalonus skaudejimai po gimdymo, kurie man buvo. Bet , kad jis tikrai padejo, tai faktas.
Todel ir dabar jau pries antra gimdyma turiu korsetini dirza ir esu nusiteikus ji nesioti.
As pati pagimdzius pirmagime korseta uzsidejau po 4 val. ir nesiojau faktiskai istisai 1,5 men. Rezultatas - pilvas kaip nebuciau gimdzius. Aisku, patogu nebuvo, reikia nusiteikti, kad tai nera patogiausias dalykas pasaulyje. O kur dar ir taip visokie nemalonus skaudejimai po gimdymo, kurie man buvo. Bet , kad jis tikrai padejo, tai faktas.
Todel ir dabar jau pries antra gimdyma turiu korsetini dirza ir esu nusiteikus ji nesioti.
As po pirmo gimdymo dirzo beveik nenesiojau ir tas pilvas labai baisiai ir ilgai nukares buvo o po antro gimdymo uzsidejau sekancia diena po. Nesioju visa diena, tik ant nakties nusiimu ir galiu pasakyt, kad pilvas susitrauke jau biski (jau 3 savaites po gimdymo).
as dirza dejausi antra diena po gimdymo,jau ir daktere liepe verzti pilva,nes greiciau issivalys ir pilvui geriau.
nupirko vyras, po gimdymo liemeni pamatavau,tai pagal matavimus,nes ju ar 5 dydziai yra.
esu patenkinta,nes po men. jau gryzau I pries nestumini svori,(nors dar liko ka numesti )ir gimda po men. issivale.
ir nesiojau diena -nakti,tik nusiprausti nusiimdavai,pirmom dienom kazkaip jausdavau,bet paskui pripratau ir keista buvo kaip nusiemiau
nupirko vyras, po gimdymo liemeni pamatavau,tai pagal matavimus,nes ju ar 5 dydziai yra.
esu patenkinta,nes po men. jau gryzau I pries nestumini svori,(nors dar liko ka numesti )ir gimda po men. issivale.
ir nesiojau diena -nakti,tik nusiprausti nusiimdavai,pirmom dienom kazkaip jausdavau,bet paskui pripratau ir keista buvo kaip nusiemiau
QUOTE(Nikutė @ 2013 06 26, 14:42)
as dirza dejausi antra diena po gimdymo,jau ir daktere liepe verzti pilva,nes greiciau issivalys ir pilvui geriau.
Gal galit įmesti, koks jūs diržas buvo?
QUOTE(Aurore_ @ 2013 06 26, 16:44)
Gal galit įmesti, koks jūs diržas buvo?
prasom
toki turiu http://www.ortopedij...p;category_id=6