Sveikos, pries 3 savaites pagimdziau dvynukus. Nescia budama nesiojau dirza po pilvu, bet.... pasirodo reikejo nesioti ir virs pilvo dirza, nes man po gimdymo "isvirto" virsutine pilvo siena. Zodziu po gimdymo liko pilvas po skrandziu, o apacioje nieko... Tai mane dar ligonineje ikiso i ortopedini korseta ir liepe nesioti diena/nakti. Va praejo 3 savaites, pilvo neliko. Nerealus dalykas korsetas. Rekomenduoju!.
Po gimdymo, sekancia diena iskart uzsidejau ir nesiojau - padeda geriau susitraukti tiek pilvui, tiek gimdai. Be to man net buvo komfortiskiau, nes pirmasias dienas po gimdymo atrode jog visi organai tabaluoja pilve
nesiojau gal kokia savaite.
O gimdymo namuose gydytoja net pagyre, kad uzsidejau
QUOTE(kolege @ 2012 12 11, 14:54)
Po gimdymo, sekancia diena iskart uzsidejau ir nesiojau - padeda geriau susitraukti tiek pilvui, tiek gimdai. Be to man net buvo komfortiskiau, nes pirmasias dienas po gimdymo atrode jog visi organai tabaluoja pilve
Visiskai sutinku As taip pat nesiojau dirza, pilvas susitrauke per 3sav.
Nestumo metu pirkau dirza, nes pilvas buvo oho oho, bet nenesiojau kazkaip nepatogu budavo, o nugaros kazkaip stebuklingai neskaudejo. Striju neturiu. Kai pagimdziau, tai nemeluoju bet pilvas buvo kaip kokiu 7 men..Iskart uzsidejau korseta po ir nesiojau labai saziningai, na per men nukrito pilva iki gal kokio 3-4 men nestumo ir taip pasiliko gana ilgam, tik kai vaikui buvo kokie 9 men ir atlankiau kursa masazu liposazu atrodziau ne nescia nors saziningai sportuodavau praejus 3 men po gimdymo. Gimda pasak gydytojo susitrauke man greit tai is kur tas pilvas nezinau
Nesiojau dirza nestumo metu, nes labai jau zemyn pilvuzas tempe... O po gimdymo korseta nesiojau 2 savaites. Kazkaip stabiliau su tuo korsetu jauciausi, nes nemalonus jausmas buvo, kai pilvo oda kabejo. Dabar viskas tvarkoj, jauciuosi kaip negimdziusi
Pirmojo nėštumo metu manęs visai nevargino pilvuko tempimas ir panašūs dalykai, todėl diržo nenešiojau, o dabar jau panašu, kad artimiausiomis dienomis važiuosiu pirkti, nes ir pilvą tempia ir maudžia nuolat ir dar nugara stipriai pavargusi. Taigi, ne kiekvienu atveju reikia.
Po pirmojo gimdymo neturėjau ir korseto, pilvukas susitvarkė ir buvo plokščias, kaip anksčiau jau po poros savaičių. Šįkart korsetą planuoju pirkti, nes ir pilvas kur kas didesnis nusimato ir kūnas nebe toks atrodo, kad viskas taip lengvai susitvarkytų.
Taip pat maitinančioms labai rekomenduočiau gerą maitinimo liemenėlę įsigyti, kuri puikiai laikytų krūtinę, nes krūtinė, kaip kad pilvukas neatsistatė ...
Po pirmojo gimdymo neturėjau ir korseto, pilvukas susitvarkė ir buvo plokščias, kaip anksčiau jau po poros savaičių. Šįkart korsetą planuoju pirkti, nes ir pilvas kur kas didesnis nusimato ir kūnas nebe toks atrodo, kad viskas taip lengvai susitvarkytų.
Taip pat maitinančioms labai rekomenduočiau gerą maitinimo liemenėlę įsigyti, kuri puikiai laikytų krūtinę, nes krūtinė, kaip kad pilvukas neatsistatė ...
nesiojau nestumo metu prilaikancias kelnaites, o po gimdymo praejus savaitei dejausi korseta tikrai pilvukas greiciau tvarkesi
Pirmą dieną po gimdymo, vyras "padovanojo" diržą
Užsidėjau jį gal kokius tris kartus. Nelabai ką man buvo spaust , o ir nepatogu su juo labai buvo. Guli dabar stalčiuje diržas. Laikau antram.
Užsidėjau jį gal kokius tris kartus. Nelabai ką man buvo spaust , o ir nepatogu su juo labai buvo. Guli dabar stalčiuje diržas. Laikau antram.
QUOTE(Cimbalimba @ 2012 10 25, 14:23)
Sveikos, pries 3 savaites pagimdziau dvynukus. Nescia budama nesiojau dirza po pilvu, bet.... pasirodo reikejo nesioti ir virs pilvo dirza, nes man po gimdymo "isvirto" virsutine pilvo siena. Zodziu po gimdymo liko pilvas po skrandziu, o apacioje nieko... Tai mane dar ligonineje ikiso i ortopedini korseta ir liepe nesioti diena/nakti. Va praejo 3 savaites, pilvo neliko. Nerealus dalykas korsetas. Rekomenduoju!.
Nu tu matai. Saunu del taves.
Siaip tie universalus (ne ortopedo parinkti), tai padeda ne visiems. Gerai tiems, kieno genetika palanki.
Nešiojau, bet kai kada trūko komforto
galit įmesti nuorodas, kokius nesiojot?