Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetas, diržas po gimdymo, ar jie reikalingi?

QUOTE(Giorgita @ 2012 09 03, 00:50)
Dirza nesciai nesiojau.... bet po gimdymo schmoll.gif neprireike ax.gif

man irgi smile.gif
Atsakyti
po gimdymo menesi nesiojau korseta,pilvas tikrai susitrauke smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kuri mamyte, turi nenesiojama korseta po gimdymo (ar juosta) ax.gif - nusipirkciau smile.gif, ACIU
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jieveleee @ 2012 07 27, 16:41)
Diržą po gimdymo buvau užsidėjusi vos du kartus  blush2.gif  kažkaip vis tingėjau, neprisiruošiau, buvo ,,ne laikas'', nepatogu su juo ir t.t...

Reiškia ne aš viena to diržo nenešiojau... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

gal kas turite si dirza jau nereikalinga ? nupirkciau Vilniuj ar Kaune smile.gif
rasykite sms ar i pasta - jurgask@gmail.com ar 867032984
Atsakyti
QUOTE(jurgask @ 2012 09 11, 09:27)
Sveikos merginos,

gal kas turite si dirza jau nereikalinga ? nupirkciau Vilniuj ar Kaune smile.gif
rasykite sms ar i pasta - jurgask@gmail.com ar 867032984

nesiojau ta dirza saziningai 3 menesius ir dar 2 menesius taip nelabai saziningai:) teko net paciai susisiaurinti, nes neblogai padejo pilvo sumazejimui.... deja del prasiskyrusiu pilvo raumenu vis dar atrodau kaip nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nenesiojau jokiu dirzu nei su pirmu nei su 2 nestumu schmoll.gif neprireike man ju, pilvas jau beveik susitrauke iki gimdyvinio dydzio drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(hegs @ 2012 09 30, 17:57)
Nenesiojau jokiu dirzu nei su pirmu nei su 2 nestumu schmoll.gif  neprireike man ju, pilvas jau beveik susitrauke iki gimdyvinio dydzio drinks_cheers.gif

gerai jums 4u.gif o man jau po pirmojo pilvas naturaliai negrizo, o po treciojo ne nesitikiu - dirza nesioju ne tik susitraukimo, bet ir estetikos tikslais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2012 10 01, 07:14)
gerai jums  4u.gif o man jau po pirmojo pilvas naturaliai negrizo, o po treciojo ne nesitikiu - dirza nesioju ne tik susitraukimo, bet ir estetikos tikslais blush2.gif

saunu kad jus 3 atzalas turit thumbup.gif baltu pavydu pavydziu
Atsakyti
Ašdžiaugiausi kad buvau nusioirkus dirža kai buvau nestuke.gif O paskiau ji galyma buvo naudoti ir po gimdymo, tai padėjo, pirmus mėnesius, kai budavau užsidėjus nugaros taip neskaudėdavo kaip be jo thumbup.gif
Atsakyti
Jeigu kam reikia, tai aš turiu L dydžio korsetą - kelnaites, nešiojau po gimdymo mėnesį, dabar jau perėjau prie M dydžio, tad šitą galiu parduoti.
Kadangi nešiojau dvynukus, tai ir nėštumo metu nešiojau įvairias pagalbines priemones. Jei esi jauna ir priaugi nedaug kg, gal tada nieko ir nereikia, o jeigu daug - tai nėštumo metu ir nugarą skauda, ir sunku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zosyte17: 05 spalio 2012 - 08:48
Kai buvau nestuke.gif diržo nešioti neprireikė. Bet gailiuosi, akd prisiklausiau visokių nuomonių ir po nėštumo nenešiojau, manau būtų padėja.
Atsakyti