Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetas, diržas po gimdymo, ar jie reikalingi?

Diržas nėštumo metu - būtinas dalykas, gelbėjo nuo pilvo tempimo, ir šiaip audiniams geriau, palaiko pilvą.

tą patį diržą po gimdymo, apsukusi, nešiojau. tiesa, pirmas savaites nedrįsau dėtis, kad leisti gimdai pačiai valytis. na o vėliau man rodos, šis diržas pagelbėjo kiek sutraukti pilvą. tiesa, praėjus 4 mėn., jis nėra dar visai susitraukęs, bet gal čia riebalinis sluoksnis kaltas biggrin.gif
Atsakyti
Korseta uzsidejau tik ka po gimdymo,praejus 2-3 h.Nesiojau 2 men.diena ir nakti.Is patirties sakau,pasiteisino 100 proc. thumbup.gif ,nes pilvas susitrauke ir liko toks koks buvo iki nestumo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze30 @ 2012 07 23, 14:46)
Korseta uzsidejau tik ka po gimdymo,praejus 2-3 h.Nesiojau 2 men.diena ir nakti.Is patirties sakau,pasiteisino 100 proc. thumbup.gif ,nes pilvas susitrauke ir liko toks koks buvo iki nestumo  thumbup.gif

labai uz jus dziaugiuosi, bet zinokit - korsetas tikrai nepamaise, bet greiciausiai jums padejo jusu genetika smile.gif korsetas padeda, bet stebuklu nepadaro...
as pati nesiojau ir nesiosiu po gimdymo korseta,jo nauda ne kiek neabejoju, bet nenustebsiu, jei ir nebus 100% rezultato...
Atsakyti
Sesuo minėjo, kad po CP jai su korsetu būdavo patogiau. Aš gimdžiau pati, korsetą nusipirkau ir dėjausi praėjus kelioms dienoms po gimdymo. Nešiodavau po kelias valandas per dieną porą savaičių. Nežinau,ar ką padėjo, bet iškart po gimdymo estetinį vaizdą pagerindavo, nes po palaidine nesimatė pilvo dydžio. O paskui kažkaip aptingau jį dėtis, o pilvas pats traukėsi ir toliau. Žodžiu, man jis pasirodė visiškai nereikalingas daiktas.
Atsakyti
Diržą po gimdymo buvau užsidėjusi vos du kartus blush2.gif kažkaip vis tingėjau, neprisiruošiau, buvo ,,ne laikas'', nepatogu su juo ir t.t...
Atsakyti
Man buvo darytas CP. Ir dar begulint ligononej man pasiule korseta. Labai gerai, kad man didy pritaike vietoj smile.gif kai uzsidejau korseta is karto kaip zmogus pasijutau. Labai palengvino, tiek del pilvo tempimo tiek del nugaros skaumu. Nepamainomas daiktas. Veliau nesiodavau ji visa diena. Ir nugarytei geriau ir vaizdas grazesnis 4u.gif
Atsakyti
Kaip rinktis korseto dydi? Kiek domejaus, ji rekomenduoja pradet nesiot 2 diena po gimdymo ir kokius 3 menesius. Tai dydis kaip ir keisis. Papasakokit, kokius pirkot, kokie + ir -, kaip atrode po rubais, ar patogu, nesiraito, nesiremia i sonkaulius? Tie, kur su lipdukais, man tokie griozdai atrodo, nebent po storiausiu megztiniu nepersimatytu. Bet gal cia tik taip is nuotrauku atrodo? Parekomenduokit prasau is patirties, kas ka pirkot ir kodel patiko/nepatiko 4u.gif
Atsakyti
As po pirmo nesiojau va toki dirza http://www.efarma.lt...40#.UCTo9nVubqA Man jisai buvo thumbup.gif Nesiojau ir namuose ir lauke, ir viskas buvo tvarkoj rolleyes.gif
Cia va dydziu lentele:
Apimtis per pilvą, cm
XXS/1
75-83
XS2
83-91
S/3
91-99
M/4
99-107
L/5
107-115
XL/6
115-125
PASTABA: Matuojant pilvo apimti truputį aptemkite, kad jaustumėte suspaudimą. Jei pamatavus pavyzdžiui Jūsų apimtis yra 105-109 cm ir Jums tiktu pagal lentelę ir M ir L dydis, tai patariame rinktis mažesnį M dydį.
Atsakyti
Aciu Unruuly! O tas apimtis kaip suprantu reikia po gimdymo jau matuoti. Kazin, o jei pirkus mazdaug pries-gimdymini dydi? Juk jie realiai +-10 cm tinka? Ta prasme 90-100 cm ir panasiai?
Ar nesiraite virsutine korseto dalis atsisedus?
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2012 08 10, 14:59)
Aciu Unruuly! O tas apimtis kaip suprantu reikia po gimdymo jau matuoti. Kazin, o jei pirkus mazdaug pries-gimdymini dydi? Juk jie realiai +-10 cm tinka? Ta prasme 90-100 cm ir panasiai?
Ar nesiraite virsutine korseto dalis atsisedus?

As sau pirkau po gimdymo, pamatavau pilvuka, vyras nuvaziavo ir nupirko 4u.gif Jeigu pirkti dabar, tai kazin ar pavyks pataikyti su dydziu doh.gif
Kiek prisiminu, tai viskas lyg ir tvarkoj buvo thumbup.gif Rugsejo men.gimdysiu, tai ir vel pirksiu toki dirza cool.gif
Atsakyti
Turiu dirza, bet pilvas puikiai traukiasi ir be jo, jau nesimato kad gimdzius, o praejo tik savaite ir kelios dienos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jieveleee @ 2012 07 27, 17:41)
Diržą po gimdymo buvau užsidėjusi vos du kartus  blush2.gif  kažkaip vis tingėjau, neprisiruošiau, buvo ,,ne laikas'', nepatogu su juo ir t.t...h

Dirza nesciai nesiojau.... bet po gimdymo schmoll.gif neprireike ax.gif
Atsakyti