Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetas, diržas po gimdymo, ar jie reikalingi?

QUOTE(Aujusa @ 2012 05 30, 09:59)
Ketinu pirkti, bet neapsisprendžiu kas geriau, ar diržas ar kelnaitės  g.gif
Gimdysiu vasarą, tai kelnaitės kaip ir labiau tiktų nei diržas, bet diržas gal geriau savo funkciją atlieka...  g.gif
Gal kas pagelbėtų, iš asmeninės patirties?  4u.gif

aš turėjau šitą - http://www.ortopedij...x.php/lt/38586/ super thumbup.gif Gal vasarą ir būtų karšta su juo, bet man realiai užteko savaitę ar dvi po pusdienį jį panešiot, po to jau nebesinorėjo, nes aš didoką nusipirkau, tai greit man jis per didelis pasidarė doh.gif
Atsakyti
oi gerai kad radau sia tema thumbup.gif
as po pirmo cezario neturejau bet gailiuosi ir pilvas liko negrazus doh.gif

dabar antram ruosiuosi pirkti tik neapsisprendziu koki issirinkt.
gal kas patars g.gif gal kuri mamyte naudojo kazka panasaus.

man kazkodel labai tie besiuliai patinka ir vasara gimdysiu bus karsta issirinkau du variantus ir laukiu kometaru

1
user posted image

2
user posted image

tai va sias issirinkus dar rinkausi is tokiu

user posted image

labai laukiu kometaru 4u.gif
Atsakyti
Super daiktas! be dirzo negalejau is lovos atsikelti, o jau apie pavaiksciojima is vis ner kalbu... akuseres pasiule nusipirkti dirza, primatavo, pabandziau ir iskart labai patiko. Labai geras daiktas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma* @ 2012 06 21, 23:22)
oi gerai kad radau sia tema  thumbup.gif
as po pirmo cezario neturejau bet gailiuosi ir pilvas liko negrazus  doh.gif 

dabar antram ruosiuosi pirkti tik neapsisprendziu koki issirinkt.

man kazkodel labai tie besiuliai patinka ir vasara gimdysiu bus karsta issirinkau du
labai laukiu kometaru  4u.gif

tie pirmi du - tai nelabai - nelaikys, patikekit, nebent jusu pilvo siena ir taip gera g.gif ir dar - jie nusiraito zemyn doh.gif

del treciojo - nezinau, bet jei ten yra tie kalbliukai - uzsegtukai, tai turetu laikyti unsure.gif

as dar zinot, kur maciau tokiu gan patikimu korsetu - ogi Lindex'e, ten kur paprastai kabo kuna formuojantys apatiniai. Tiesa, negliu garantuoti, kad tiks ir patiks, bet as vis pagalvoju is ten nusipirkti g.gif yra ten ir kelnaiciu tokiu stipriu padvigubintos medziagos priekiu aukstu liemeniu, bet dar neapsisprendziau, kas butu geriau..

Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2012 06 22, 11:53)
tie pirmi du - tai nelabai - nelaikys, patikekit, nebent jusu pilvo siena ir taip gera  g.gif  ir dar - jie nusiraito zemyn doh.gif

del treciojo - nezinau, bet jei ten yra tie kalbliukai - uzsegtukai, tai turetu laikyti  unsure.gif

as dar zinot, kur maciau tokiu gan patikimu korsetu - ogi Lindex'e, ten kur paprastai kabo kuna formuojantys apatiniai. Tiesa, negliu garantuoti, kad tiks ir patiks, bet as vis pagalvoju is ten nusipirkti  g.gif yra ten ir kelnaiciu tokiu stipriu padvigubintos medziagos priekiu aukstu liemeniu, bet dar neapsisprendziau, kas butu geriau..

tai va kad mano tas pilvas jau po pirmojo maziuko liko negrazus ir problematiskas.
reiks bandyt ieskot kazka tvirtesnio.

bet man tas gorsetas atrodo elastinis visai nieko bent jau pasikeitimui, nes kiek skaiciau visos mamos raso, kad ne visa diena isbudavo su tuo kietu dirzu, kazi jei pasiimt viena toki tvirta kita elastini minkstesni g.gif
Papildyta:
o idomu tokias gal kas bande

ar tas uztrauktukas nespaudzia
user posted image

ir tokias
user posted image

user posted image

kazi sios geros ir nesusiraitoja ir ar gerai pilva laiko.

ir dar klausimas, as neatsimenu kiek mano liemuo buvo pries nestuma ir svorio priaugau nemazai doh.gif tai kazi kaip man ta dydi atsirinkt dabar g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma*: 22 birželio 2012 - 11:31
QUOTE(vilma* @ 2012 06 22, 12:28)
ir dar klausimas, as neatsimenu kiek mano liemuo buvo pries nestuma ir svorio priaugau nemazai  doh.gif  tai kazi kaip man ta  dydi atsirinkt dabar  g.gif

tie dirzai arba kelnaites matuojamos pagal klubu apimti, tad manau, tik pagal tai ir atsirinktumet g.gif o jei dar is sonu pasireguliuoja, tai visai idealu smile.gif, nes ten vis tik proporcijos atitinka klubu ir liemens apimties.

arba dar - nusiziurekit modeli, po gimdymo kazkas greitai nuleks ir nupirks pagal realius ismatavimus, jei parduotuvej nusiziurejot smile.gif
Atsakyti
Po CP nesiojau toki dirza kazkur apie dvi savaites po gera pusdieni, pilvukas jau kaip ir susitrauke, viskas normaliai, liko tik riebaliukus dabar numesti. Nezinau ar cia korseto pagalba susitrauke, ar pati gimda savo darba atliko grizdama i pradine padeti.

user posted image

Turiu ir tas kelnaites ausktu liemeniu, alia korseta, tai galiu pasakyti man jos visai nepatogios schmoll.gif , raitosi man jos zemyn ir gana. jei butu prisegamos kaip korsetai prie liemenuko, na tada gal ir visai nieko butu g.gif
Atsakyti
man nestuke.gif metu ypac i pabaiga dirzas buvo nepakeiciamas dalykas... nes be jo - po 5 min nugara skauda, pilva tempia... blogai... po gimdymo irgi dejausi korseta - labai greitai ir graziai susitrauke pilvukas, atsistate viskas... si karta planuoju viska daryt taip pat.
Atsakyti
po cezario iskart pradejau nesiot dirza taciau praejo beveik 3 men ir pilvukas dar atsikises apacioj ir kietas,ar kam taip buvo kad taip ilgai nesusitrauktu?
Atsakyti
QUOTE(juockke @ 2012 07 05, 09:23)
po cezario iskart pradejau nesiot dirza taciau praejo beveik 3 men ir pilvukas dar atsikises apacioj ir kietas,ar kam taip buvo kad taip ilgai nesusitrauktu?

Korseto nešiojimas nereiškia, kad pilvukas susitrauks.

Tai priklauso nuo keletos veiksnių - nuo genetikos, nuo audinių stangrumo, gal pilvo raumenys prasiskyrę. 3 mėnesiai - tai labai nedaug. ( nors man pilvukas po visų trijų gimdymų susitraukė ir tapo nepastebimas po savaitės ). Korsetą, beje, nešiojau.
Atsakyti
Nėštumo metu nešiojau diržą. Nugarą neskaudėjo, bet draugė ragino nešioti, kad pilvas paskui neišsitampytų. Pirkau ir kelnaites-diržą, bet nepataikiau su dydžiu, tai jų beveik nenešiojau.
Po gimdymo turėjau nusipirkus kelnaites korsetą, tai nešioju. Bet gydytoja sakė, kad nei diržas, nei korsetas nepadės pilvui susitraukti. Tai greičiau nešioji, kad pačiai lengviau būtų (po cezario).
Atsakyti
O man dirzas nestumo metu labai praverte - labai gerai prilaike pilvuka ir kai dirbdavau neskaudedavo nugaros smile.gif
Atsakyti