Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetas, diržas po gimdymo, ar jie reikalingi?

As nenesiojau po gimdymo jokio dirzo, ir truputi gailiuosi, nes svoris greitai atsistate o pilvukas ir liko. Dabar negaliu i ji paziureti doh.gif Tai kad vienintele iseitis dabar - pratimai presui stiprinti. Vis pagalvoju, jei buciau iskart po gimdymo nesiojus spec.dirza ar korseta, gal sitos "bedos" ir nebutu buve.
Atsakyti
bandžiau nešioti - bet baisiai nepatogus dalykas su vaikučiu - tai prigulti, tai susilenkti, tai pakelti. spjoviau į tą korsetą ir štai ketvirtas mėn. - pilvo nėr, nors neseniai dar buvo,galvojau nedings. preso pratimų kiek žinau iki šešto mėn. negalima.
Atsakyti
Norejau pasitarti del dirzo su jumis. Man dabar prasidejo 3 savaite po gimdymo, bet kai uzsidedu dirza (skirta po gimdymo) ir pavaikstau nors 15 min. man zenkliai daugiau kraujuoti pradeda. Siaip jau kaip ir nekraujuoja, o kai uzsidedu iskart pajuntu. Kazi cia normalu? Gal taip valosi gimda? O gal netinka? Ir nezinau, detis man ji, ar ne. Vis pradedu kraujuoti ir nusiimu. Ar jums taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(kristinaite @ 2012 03 15, 13:10)
bandziau nesioti korseta po gimdymo, bet kazkaip atrode, kad siuta tarpviete 'isirs'  : doh.gif  biggrin.gif  skausmas labai nemalonus

Man taip pat buvo, kai diržą užsidėdavau, tai skausmas toks veriantis budavo, jau ir taip vos vaikščiojau susiūta, o su diržu išvis skausmelis doh.gif bet nešiojau kokias dvi ar tris savaites tai užsidėdama tai nusiimdama per dieną. Pilvo neliko, tik nežinau ar butų buvę kitaip be to diržo, nes neilgai nešiojau,šiaip ko gero reikėtų ilgiau jį dėvėti... g.gif
Atsakyti
Rekomenduoju butinai detis dirza, nes tikrai greiciau pilvukas susitraukia. Man susitrauke jau per kelias savaites ir dabar atrodau kaip negimdzius. Dejausi dirza jau trecia diena po gimdymo, nors man buvo padarytas cezario pjuvis. Tos mano drauges, kurios nenesiojo dirzo, dabar vaiksto su nukarusiais pilvukais ir atrodo kaip nescios 3-4 menesyje verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif as gal su tokiu kvailoku klausymu, bet paklausiu- kaip rinkotes korseta ar dirza? Pirmaja dukryte kai pagimdziau, nenaudojau, tai ilgokai teko kovot su "nukarimu", o dabar laukiuos antrojo ir manau sykart neapsiriksiu pabandzius.
Bijau pasirinkti per maza, ar per dideli, nebesiorientuoju dydziuose kai per du metus svoris radikaliai kaitaliojasi nuo 60 iki 85 kg blush2.gif
Gal kas papasakos is patirties. Mano sudejimas: 170cm- svoris pries antra nestuma ~70 kg. Dabar 21 savaite-svoris ~73kg. Kelniu dydis ~40.
Tai toks ir klausymas- koki dydi reiktu rinktis :M, L, XL, XXL, ... ? g.gif
Nemanau, kad leidzia, kas parduotuvej matuotis, o ir nezinau, kaip sykart po nestumo bus, planuoju daugiau 80 nepriaugt bigsmile.gif Gal kas buvote panasaus sudejimo ir neapsirikot nusipirkusios tinkama dydi? =]
Beje, o kas geriau, kaip manot- dirzas ar korsetas? Ypac jei yra problemu del skaudancios nugaros bet daiktas neturetu visiskai suvarzyti.
Dekui jei kas atsakys 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Galiuosi, kad neturėjau korseto iškart po CP, o įsigijau tik maždaug 2 sav po jo. Padėjo, patiko, bet būtų buvę labai gerai ir pirmom dienom, kai pilvas dar didelis ir sunkokas. unsure.gif
Atsakyti
Nestumo metu nesiojau prilaikanti dirza po pilvu thumbup.gif ,nes pilvas buvo laaabai didelis blush2.gif , priaugau 25 kg . O po gimdymo turejau korseto tipo kelnaites paaukstintu liemeniu ,bet labai nepatogios buvo ,spaude sonkaulius ,tai porasyk teuzsidejau doh.gif
Atsakyti
Ketinu pirkti, bet neapsisprendžiu kas geriau, ar diržas ar kelnaitės g.gif
Gimdysiu vasarą, tai kelnaitės kaip ir labiau tiktų nei diržas, bet diržas gal geriau savo funkciją atlieka... g.gif
Gal kas pagelbėtų, iš asmeninės patirties? 4u.gif
Atsakyti
prisipirkau visko ir kelnaiciu ir dirza ir korseta,nesigailu kad pirkau dirza nes jis man siuo metu pagelbeja labai ax.gif o korseta tai tempsiuos kartu i ligonine,noriu tureti grazu ,plokscia pilvuka kaip ir pries nestuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aujusa @ 2012 05 30, 10:59)
Ketinu pirkti, bet neapsisprendžiu kas geriau, ar diržas ar kelnaitės  g.gif
Gimdysiu vasarą, tai kelnaitės kaip ir labiau tiktų nei diržas, bet diržas gal geriau savo funkciją atlieka...  g.gif
Gal kas pagelbėtų, iš asmeninės patirties?  4u.gif

geriau yra dirzas, nes jis yra platesnis ir visa pilva prilaiko ir galima reguliuotis uzsegima.
as pati kaip pirkausi, tai pacios pardavejos ji labiau rekomendavo, nei kelnaites.
Atsakyti
QUOTE(Aujusa @ 2012 06 09, 11:49)
Ačiū  4u.gif , taip ir padariau, įsigijau diržą  biggrin.gif

dirzas geriau, nes kelnaites reiketu tureti ne vienas, o kelias, o nesioti jas ant apatinio trikotazo karsta vasara - tai jau zygdarbis doh.gif susunta viskas, negerai..
Atsakyti