Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetas, diržas po gimdymo, ar jie reikalingi?

pirma karta uzsidejau 5 diena po gimdymo, kazkaip spaude pjuvio vieta, tai nusiemiau. kita diena uzsidejus jau vakare nebenorejau su juo atsisvekinti. nesioju tiesiog del to, kad taip daug geriau jauciuosi smile.gif
pilvukas taip pat sumazejo, taciau nezinau, ar del dirzo ar naturaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eddii: 29 liepos 2011 - 20:06
nesiojua korsetines kelnaites, jos padeda ne pilvui sumazeti, o odai greiciau atsistatyti , manau, kad padejo thumbup.gif o su pilvu atskyrai reikia dirbti biggrin.gif
Atsakyti
man daktare kita diena po cp liepe siusti MB i ortopedini pirkti korseto, tai as nesiojau kazku 1,5 men
siaip su juo gerai jauciausi, pilvas po truputi grizo i savo vieta, aisku dar reikia ji padailinti, to be sporto nepadarysi, bet siaip nezinau ar nuo korseto arnaturaliai, bet mazdaug apsitvarke viskas smile.gif
Atsakyti
pilvas tai grizta i savo padeti, o kaip su klubais? g.gif
Atsakyti
O kas tiems klubams? juk klubai neplatėja nėštumo metu, tik darosi paslankesni sanariai.
Atsakyti
QUOTE(nostera @ 2011 09 28, 20:11)
O ką geriau rinktis - kelnaites? korsetą? tik diržą? kas patogiau, naudingiau? ar čia kiekvienai skirtingai?  blink.gif  g.gif

LABAS RYTAS,na man tai patogiau buvo su diržu nestuke.gif vaikščiot mirksiukas.gif visus neštumus man diržas buvo butinas,del nugaros ir kad plaikytum pilvuka taisiklingai bigsmile.gif ,tai adbar dideliu bedu neturiu su nugara thumbup.gif
Atsakyti
as po gimdymo nesiojau korseta ax.gif siaip padeda tikrai,bet man nelabai kazkaip patogu..
Atsakyti
QUOTE(mamuliukas1 @ 2011 09 29, 13:32)
as po gimdymo nesiojau korseta ax.gif siaip padeda tikrai,bet man nelabai kazkaip patogu..

aš vat irgi galvoju, kad pradžiai ko gero korsetas labiausiai turėtų būt priimtinas... na man dabar nėštumo metu diržas nesudaro nepatogumų, gal ir korsetas po to nesudarys blush2.gif naiviai tikiuosi... bigsmile.gif
Atsakyti
Man diržas buvo reikalingas tik gal kokią pirmą savaitę, būtent, atsikėlimui iš lovos, o šiaip jis man labai spaudė skrandį, naudos, deja, nelabai jutau.. O ir gydytojai pasakė, kad diržas gyjimui įtakos neturi, tai ir trenkiau progai pasitaikius į šalį smile.gif)

P. S. Čia po išilginio Cezario, deja, nežinau, kaip po natūralaus gimdymo ar po normalaus pjūvio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gys: 30 rugsėjo 2011 - 10:57
Buvau nusipirkus pilva prispaudziancias kelnaites po gimdymo (panasias kaip ir turejau spec. nestukems skirtas), tai labai is tikro neblogas dalykas, tik tiek kad kai pagimdziau buvo labai karsta, tai as jas mazai ir panesiojau, gal kokia savaitele... ax.gif
Atsakyti
Man po Cezario pjūvio diržas buvo super padėjėjas, puikiai prilaikė pilvą, taigi ir mažiau skaudėjo, ir lakstyti po namus buvo lengviau. Nešiojau apie mėnesį bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
kadangi jus cia su patirtim, gal galite patarti kokio dydzio juosmens-kryzkaulio itvara po gimdymo reiketu pirkti, kad butu tinkamas? 4u.gif Iki nestumo nesiojau S dydzio drabuzius, o kokia liemens apimtis buvo, tikrai nepamenu blush2.gif
Atsakyti