QUOTE(daukantiene123 @ 2011 02 11, 17:51)
Merginos, prašau pasakykite, kur tuos diržus ir korsetus pirkti? Vaistinėse ar kur kitur?
yra spec.parduotuviu, kur ortopedinemis prekemis prekiauja. Bet nezinau, kaip su pilvu (iki gimdymo) galima parinkti teisinga dydi
QUOTE(daukantiene123 @ 2011 02 11, 18:51)
Merginos, prašau pasakykite, kur tuos diržus ir korsetus pirkti? Vaistinėse ar kur kitur?
Didelėse vaistinese ir ortopedijos parduotuvese
QUOTE(daukantiene123 @ 2011 02 11, 17:51)
as cia pirkau
http://www.trikotazo...s-ir-po-gimdymo
As is karto po gimdymo uzsidejau korseta ir nusiemu tik einant i dusa, nes tiesiog nesu dar moraliskai pasiruosusi matyti nuoga savo pilva, nu nepatinka man vaizdelis pakolkas
O man tai išvis juokas Per nėštumą nusipirkau tokias ale kelnaites korsetą, skirtą po gimdymo, ir jo neteko net panešioti. Kadangi man buvo atliktas neplaninis CP, tai pirmas savaites negalėjau korseto nešioti dėl randelio skausmo, o kai praėjo skausmas man korsetas nebetiko, nes buvo per didelis Tai taip ir guli jis pas mane kažkur spintoj be tikslo... Be to mano pilvas jau pats atsistatė ir jei ne CP jau turbūt ir nesimatytų nėštumo požymių
Gal galetumet patarti
Po pirmo kudikelio nenesiojau jokio korseto ir svoris ir pilvukas atsistate kaip pries nestuma(panasiai). Zinoma praejo labai daug laiko, panasiai po geru 8 men.
Dabar svoris nekrinta ir pilvas nemazeja. Gal dar nepervelu naudoti korseta? Viena mama sake, kad galima nesioti , kai vaikeliui bus metai?
O gal kuri nors mamyte turi nebereikalinga dirza ir gali pasiulyti nusipirkti?
Dar bandyciau panesioti . Po gimdimo praejo jau 5 men., net nezinau ka daryti ?
Po pirmo kudikelio nenesiojau jokio korseto ir svoris ir pilvukas atsistate kaip pries nestuma(panasiai). Zinoma praejo labai daug laiko, panasiai po geru 8 men.
Dabar svoris nekrinta ir pilvas nemazeja. Gal dar nepervelu naudoti korseta? Viena mama sake, kad galima nesioti , kai vaikeliui bus metai?
QUOTE(ativel @ 2011 06 06, 16:30)
Gal galetumet patarti
Na nesioti galima betkada tik ta nauda nezinai kokia, manau nauda tik ta, kad pati jausiesi geriau, as po gimdymo nesiojau korsetines kelnaites, bet nemanau, kad jos padejo mano pilvui trauktis, tik tiek kad jauciausi geriau, nes jis nepupsojo kaip nescios
Mums va snd savaite, tai snd taip atidziai nuzvelgiau save veidrodyje Tai likau visai patenkinta rezultatu, pilvukas jau beveik kaip buves, lygus, nebeatsikises Tik truputuka dar jauciasi, kad minksta. Nenesiojau gorseto, nors vis ruosiausi, bet gryzusi namo tokias sportines kelnes uzsidejau su juosmeniu lengvai paspaudzianciu. Tai gal tas ir macijo kiek nors Nors snd uzsidejau ir gorseta pirma diena, turejau is seniau tokias prispaudziancias uzpakali ir pilvuka kelnaites, galvoju gal ta pilvo mikstuma dar paspaus
Tyrimu duomenimis jie visiskai nepadeda, tik pati moteris uzsidejusi ji tuo metu jauciasi lieknesne, taip kad kam metyti pinigus
as nesioju jau 11d. ir pilvo beveik nera, nors pries nestuma turejau toki paauginus