Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetas, diržas po gimdymo, ar jie reikalingi?

Man patarė gydytoja nešioti tas kelnaites (gorsetą) kas 4 val. po 4 val. T.y. 4 val. neįioji jį, paskui 4 val. būni be jo ir taip toliau.
Atsakyti
o iš karto po gimdymo galima pradėti tuos korsetus ar kelnaites nešiot ? nes aš girdėjau, kad negalima dar gimdos spaust,k ad ji turi pati susitraukti doh.gif
Atsakyti
Labai reikalingas, jei tik galit būtinai dėkitės, ar kažkuo susiveržkit, kad padėt raumenukams. Patikrintas dalykas. Net po cezario gerai.
Atsakyti
turiu kelnaites korsetines, pradzioj negalejau esiot nes skaudedavo pilva o dabar jau visa diena su jom isvaikstau, bet gydytoja sake kad pilvas taip nesusitrauks jei nesimankstinsi smile.gif
Atsakyti
la, noriu paklust..as kai pirma mergyte pagimdziua, nesiojau dirza po gimdymo, bet man kazkiap nepatogu budavo.ir veliau as ji pardaviau..dab vel laukiuosi ir galvoju ar pirkt kita dirza ar galima ir korsetus-kelnaites, nes tokiu as namie turiu, ir zemesniu liemeniu ir aukstu..ma ztiktu ir tokios, dar patogiua..juk tas pats korsetas? unsure.gif
Atsakyti
As nenesiojau ir nuo to blogiau netapo,kadangi jau ir pries nestuma turejau truputuka lasinuku ant pilvuko, tai po gimdymo irgi ismeros liko tos pacios, greitai viskas atsistate i savo vietas
Atsakyti
Kokias kelnaites kokius dirzus perkate? kokiu firmu?

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
aš nusipirkau tokias kelnaites, kaip antroje foto... bet ,,taupau" iki po gimdymo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žemaitikė @ 2011 02 07, 20:42)
aš taip pat nešiojau tas kalneites, po Cezario, gydytoja patarė, tai mažiau jautėsi pjūvio vietos skausmas ax.gif

drinks_cheers.gif Kadangi po pirmo CP nesusiprotėjau, nešiojau tik grįžusi namo, po antro iškart užsidėjau, kai tik išėmė kateterį. Pradėjau nuo tvirtų, bet ne maksimaliai apspaudžiančių, po to vis mažesnio dydžio.

Aš tai su jomis visą parą, net keista buvo užsidėti paprastas. Truputį nepatinka tik tai, kad guma po šonkauliais įsirėžusi doh.gif
Atsakyti
Turejau as korseta, bet labai mazai nesiojau blush2.gif pirmiausia buvo laaabai karsta vasara, o korsetu apsitempus isvis oro nebebuvo doh.gif o ir skaudejo sonkaulius ir nuspausdavo labai pilva, zodziu nemalonus pojutis, tai beveik ir nenesiojau schmoll.gif o pilvas po kiek laiko susitrauke savaime rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasakore: 09 vasario 2011 - 20:27
Vakar buvau AK paskaitoj, tai akusere sake, kad korseta po gimdymo rekomenduoja nesioti 2 savaites diena ir nakti, o paskui 2-3 men dienos metu. Dar sake, kad geriau korseta nusipirkti iskart po gimdymo, kai bus aisku, kokio dydzio reikia (AK galima nusipirkti vietoje, atnes i palata, pigiau, negu vaistinese arba parduotuvese).
Papildyta:
QUOTE(sandruciukass @ 2011 02 06, 00:32)
o iš karto po gimdymo galima pradėti tuos korsetus ar kelnaites nešiot ? nes aš girdėjau, kad negalima dar gimdos spaust,k ad ji turi pati susitraukti  doh.gif

Akusere sake, kad reikia uzsidet iskart po gimdymo.
Atsakyti
QUOTE(Lee* @ 2011 02 10, 16:27)
Akusere sake, kad reikia uzsidet iskart po gimdymo.

man irgi liepe iskart pradet nesiot. pirmom dienom ir nakti nenusiimdavau bet po savaites pilvas susitrauke kaip buves, dirzas smukt pradejo nes per didelis pasidare tai naujo jau ir nepirkau biggrin.gif dabar tinka visi rubai kur nesiojau pries nestuma thumbup.gif
Atsakyti