senta tema
http://www.supermama...?...=61140&st=0
nestumo metu dirza nesiojau labai mazai, man kazkaip vis spaude jis...nueinu iki dabo ir ten nusiimu. nepatiko man... arba gal ne ta turejau...
privaloma, nedgi gydytoja mum pasake, kad ko mes cia kaip nescios vaikstom, mars dirzus detis.! po sawaites jau atrodau visai kaip negimdzius
o po gymdymo nesiojau, bet irgi neilgai, vis delto kol svorio nenumeciau laikantis dietos, tol pilvas buvo didziausias. jau jei po gymdymo praejus 3menesiu pilvas nedingo, tai jis jau niekur nedings, nebemt laikysites dietos...
QUOTE(pavasarioziedai @ 2010 04 10, 23:37)
Butinas korsetas, ar dirzas, vienoms graziai susitraukia, kitoms ne, is kur gali zinot, kad susitvarkys tobulai, jau geriau panesioti keleta menesiu
tai kiek laiko reikia nesiot?as ne dirza nesioju,o kelnaites tokias, bet yra ir ant pilvo juosta
QUOTE(aukselis14 @ 2010 04 11, 15:53)
tai kiek laiko reikia nesiot?
As nesiojau 4 menesius, o mano drauge nesiojo ilgai - 1 metus. Bet cia ne visoms vienodai, kitoms pora menesiu uztenka.
As nesioju kelnaites.Gydytoja pamacius is karto liepe nusiimt,nes tipo
pilvo raumenims nebera kas veikti.
Na,as nepavyzdinga paciente,visvien nesioju
pilvo raumenims nebera kas veikti.
Na,as nepavyzdinga paciente,visvien nesioju
Po gimdymo nesiojau korseta ir tikrai labai padejo, greit atsikraciau nereikalingu kilogramu nuo pilvuko
Manau siu dalyku is anksto tureti nereikia..
turejau pasiruosusi korseta, bet jo visai neprireike, gryzau is ligonines po triju dienu jau be pilvuko..
o ir perteklines odos nebebuvo..
taigi tikrai nereikia skubeti kazka pirkti is anksto..
turejau pasiruosusi korseta, bet jo visai neprireike, gryzau is ligonines po triju dienu jau be pilvuko..
o ir perteklines odos nebebuvo..
taigi tikrai nereikia skubeti kazka pirkti is anksto..
Na, kadangi po gimdymo iš karto nukrito daugiau kilogramų nei priaugau, vis tiek dėjausi kelnaites specialias. Užteko poros savaičių ir truputis pilvuko dingo