Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias arbatėles geria jūsų vaikai?

QUOTE(Raimonda20 @ 2006 11 20, 17:22)
Žinokite geriausiai tai vandenukas  smile.gif  ir dantukai negenda, o ir geriau virškinasi maistas pavalgius užgėrus vandenuko ax.gif  aš duodavau tas arbatėles anksčiau, bet ant dantuku ėmė darytis tamsios apnašos, dantukai ėmė pilkėti, tai dabar kuo puikiausiai geria vandenuka (virinta) ir greitai priprato prie jo. Aišku retkarčiais galima duoti ir sulčių paskanauti  smile.gif  biggrin.gif

Atsiprasau gal ne i tema , bet tavo zuikis jau didelis , manau jau nebevirink vandens , duok filtruota, nes isvirinus jame nic nieko nelieka , kaip sakant negyvas vanduo. Cia jau gydytoju nuomone 4u.gif
Atsakyti
saviškei duodu Hipp "Gera savijauta"arbatėlę
Atsakyti
Mes geriam įvairias Hipp, taip pat trintų uogų arbatėles biggrin.gif
Atsakyti
ramuneliu, ciobreliu, kmynu, liepzieziu, juoda, vaisine, zalia...
gal kazkokios ir nepaminejau.
bet jinai arbateliu nedaug geria, dazniau vandenuka.
dar kartais duodu silpnos juodos arbatos su pienu.
Atsakyti
O mes negeriam visai jokiu arbateliu, nes visiskai ju atsisako. Geriam vandenuka, sultis ir dziovintu slyvu kompotuka 4u.gif
Atsakyti
žolelių arbata "Šiluma" iš Gurman's pati skaniausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(undinėle @ 2005 12 07, 18:44)
kokias arbateles geriau duoti  nuo metu? as visad duodavau tokias tais grudeliais mazylis ar kaip ten vadinas  doh.gif bet man kaskoios nekokios atrodo.  kokias arbateles geria jusu vaikuciai? ax.gif

Mano dukryte nuo gimimo nemego arbateliu,Dieve kaip dziaugiuosi ,kai matau kaip draugiu vaikuciai noriai gurksnoja arbatele unsure.gif ypac ,kai sergam,gi arbatos-pirmasis vaistas verysad.gif Isbandzius tai tikriausiai nu A iki Z,bet taip ir nerado sau patinkancios doh.gif
Atsakyti
mes tai geriam is vaikisku arbateliu hipp mazas ir tt.
Atsakyti
visą laiką daviau tik Hipp arbatas, o dabar atėjo metas išbandyti įvairias žolelių. bet niekada nemaniau, kad Hipp arbatos chemija. močiučių (ypač svetimų) žolelės gali būti didesnė chemija. neaišku ant ko ir kaip džiovintos ...
Atsakyti
O musu maze arbatu ir sulciu praktiskai negeria,nebent kelis gurgsniukus paragauja ir viskas.Nezinau,gal todel,kad dar MP maitinu.
Atsakyti
arbateles geriam ir daug labai, mums tai vaisines labai patinka.
Atsakyti
Mūsų mažylis gerdavo Hipp, Mažas ir nematau aš ten tos chemijos, pagaminta spec vaikams, kontrolė vaikų maistelio pramonės labai didelė, o dabar radau euro vaistinėj Arbata vaikams labai patinka ir dičkiai plikosi ją mirksiukas.gif , o kai serga tai taisau viską iš eilės ką tik geria. ax.gif O negeria raudonų, buvau pirkusi Piemenaitė su eškėtuogėm netiko verysad.gif
Atsakyti