Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias arbatėles geria jūsų vaikai?

Tetis tai duotu vaikui tik vandens, nes tik vanduo needa dantu, o as tai pamazu supazindinau su vaistazoliu arbatomis, kurias uztaisau visada su pienu(ne tokia karsta) ir sauksteliu medaus. Mazasis labai megsta melisos arbata, taip pat ciobreliu. Kmynu arbatos dabar neverdu, nes laukiuosi ir mano viduriai kmynu arbatos tikrai nesipraso, o kadangi girdejau, kad vyrams kmynu arbata mazina vaisinguma ir pan., tai as vien del savo mazo berniuko ir neverdu. Kartais duodu pienelio su medumi, kita syki kefyro, kitasyk kakavos, uztaisytos piene. O siandien pameginom apelsinu sulciu, kurios labai patiko. Visko po truputi, pamazu. Arbatas as ir pati geriu su pienu, man taip ir skanu, ir sumazina karsti, nereik laukti, kol atves. O be to, girdejau, kad arbata, papildyta pienu, nebeturi tonizuojancio poveikio. Mano vaikuciui dabar 1m ir 7, 5men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sesuoToma: 27 sausio 2007 - 23:36
Perku maziukei is sveiko maisto parduotuves Jadvygos rinkta zoleliu arbatele vadinama " Pumpureliams" Silpna uzplikinu ir vien tik ja ir geria maniske, po ilgo laiko pabandziau duoti vakar kompotuko vysniu atskiesto tai nenori , tik arbata ta. Ji naudinga , turi daug vitaminu ir naturaliu mineraliniu medziagu 4u.gif Galima gerti kasdien pradedant kudykiu baigiant seneliu , atitinkamai reguliuojant stipruma , pabandykit 4u.gif
Atsakyti
Mano mazyle labai megsta arbateles, bet tik naturalias, jokiu tirpiu HIPP nepripazista. Geria kmynu, ramuneliu, kartais padarau labai silpnos juodos arbatos. Dar geria virinta vandenuka, o sulciu ar kompotu galima net nesiulyti, negeria g.gif
Atsakyti
Jeeetau, mamos, na neduokit vaikuciams tu HIPP tirpiu arbatu, o ir kitos analogiskos , manau, ne ka geresnes. Kai paskaiciau vaistinej jos sudeti, tai man akys issprogo blink.gif Nesuprantu, kaip jas tokiems mazyliams duot... Jau geriau tada gryna vandeni ar kompota ar kiesieliu ar kokias sultis skiestas, na bet ka, tik ne sitas tirpias arbatas. Tiek visokio slamsto... aisku, vaikai geria, nes jos skanios - saldu ir rugstu ir visko prikrauta, kad tik kuo daugiau ju gert noretu... doh.gif
Atsakyti
Labai megstam sultys,bet dabar ir arbata geriam,nes sultys duoda papildoma svori lotuliukas.gif mums ir taip jo uztenka.
Labai patinka Piemenaite arbata thumbup.gif
Atsakyti
Ir mes geriam "piemenaite" smile.gif
Geriam visokias, prekybos centruose yra vaikiskos, pakeliuose. Net pavadinimu visu nepasakysiu. Va dabar geriam "piemenaite", tai zinau! Dazniausiai tos arbatos "raudonos", tai turi rugstumelio, mano maziui labai patinka! thumbup.gif
Atsakyti
maniskis tai geria bele ka smile.gif duodu paprastas arbatas tik nestiprios koncentracijos: ramuneles, kmynus, ciobrelius, salavijus, kartais vaikiskos arbatos pakeliuose thumbup.gif
Atsakyti
iki metuku laiko duodavau hipp arbateles, mielai jas gerdavo ypac vaisine, o dabar duodu savos gamybos. idedu sauksteli braskiu ar svarainiu (aisku nerugscios) uogienes ir ipilu vandens. jam labai patinka thumbup.gif , o labiaisiai patinka uogas isgaudyti, o tada arbata isgerti. nors siaip tai maniskis arbatos nedaug isgeria.
Atsakyti
geriam ivairias arbatas, bet dazniausiai vaistazoliu, zalias, arba raudonas....
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2005 12 07, 22:06)

tusiukas8, 07 Gru 2005 - 22:06, para�ė:

tusiukas8, 07 Gru 2005 - 22:06, para�ė:

Nes man rodos ten nebloga chemija, vieną hippo arbatą iškart mečiau lauk (su erškėtrogem rodos). Pasibaisėjau blink.gif

Nes man rodos ten nebloga chemija, vieną hippo arbatą iškart mečiau lauk (su erškėtrogem rodos). Pasibaisėjau blink.gif

O kas butent negerai su hippo arbatelem??savo mazyliui duodu tai viena tai kita hipp arbatele, dabar kaip tik nusipirkau ersketroziu, nors gal ersketroziu gal ne hippo, o mazas..kodel ju nereiktu duoti??
Atsakyti
Mes tai geriam natūralias įvairių žolelių arbatės smile.gif mūsų močiutė, kuri gyvena kaime, prirenka žolelių: melisų, ramūnėlių, mėtų biggrin.gif mano mažiukui labai patinka, kai padarau mišinį iš melisų ir ramūnėlių 4u.gif
Atsakyti
Mes tai geriam visokia ,o dažniausiai tai kur sau pliokomės tik silpnesnę.
Atsakyti