manau reikia visokias isbandyti, nes tas pats per ta pati pabosta. isbande Hippo arbateles, tokias kaip gera savijauta, su melisomis, ramuneliu, retkarciais duodu atsigerti ir zalios arbatos, kuria pati geriu, tai pamato ir nori. dabar megaujames uzplikoma ramuneliu arbata su meduciu

Žinokite geriausiai tai vandenukas
ir dantukai negenda, o ir geriau virškinasi maistas pavalgius užgėrus vandenuko
aš duodavau tas arbatėles anksčiau, bet ant dantuku ėmė darytis tamsios apnašos, dantukai ėmė pilkėti, tai dabar kuo puikiausiai geria vandenuka (virinta) ir greitai priprato prie jo. Aišku retkarčiais galima duoti ir sulčių paskanauti

mes perkame Jadvygos rinktas vaistazoliu arbatele vadinama PUMPURELIAMS skirta nuo kudykystes praturtina mineralais ir vitaminais augancio vaiko organizma . Naturali arbata. MANISKEI LABAI PATINKA. tIESA JI YRA PLIKOMA .
QUOTE(Jersey @ 2006 11 28, 11:44)
mes perkame Jadvygos rinktas vaistazoliu arbatele vadinama PUMPURELIAMS skirta nuo kudykystes praturtina mineralais ir vitaminais augancio vaiko organizma . Naturali arbata. MANISKEI LABAI PATINKA. tIESA JI YRA PLIKOMA .
Kur galima butu nusipirkti tols arbatos?
Iki 2 metuku gere hipp sultys,labai retai arbatos(ir tai ne visos)
Dabar geria arbata Vaikams arba Piemenaite su vit"C",labai retai paprasta Dilmah arbata su vaisiais ir citrina.
Vandens
Dabar geria arbata Vaikams arba Piemenaite su vit"C",labai retai paprasta Dilmah arbata su vaisiais ir citrina.
Vandens

Mamyte Gulia kur yra pirkti tos arbatytės piemenaitė su vit c. aš tundra tai jos neužfiksavau, šiaip tai mes geriame arbatytę Mažylis

O arbata duodu paprasta,tokia silpna uzplykau jam (ir tai nakciai jei atsikelia
).O diena vanduo,kompotas,sultys.

Mes tai labai mėgstam naturalų lietuvišką sirupą, ten jokios chemijos tik uogos ir cukrus. Ir skonių įvairių :spanguolių, bruknių, vyšnių, braškių, aviečių. Apie 6 Lt buteliukas kainuoja. Labai skanios naturalios arbatėlės gaunasi. O yra didžiuosiuose prekybos centruose.
QUOTE(vaniusha1 @ 2006 11 29, 17:12)
Kur galima butu nusipirkti tols arbatos?
Kaune tai butu sveiko maisto parduoruveje esancioje priesais Hyper maxima kitoje gatves puseje , nors maciau jau kaip kurios vaistines prekiauti pradejo. Parasyk mieste kokiam tu , as paieskosiu bukletuko ten adresu buvo surasyta daug.

mazylis nuo metu gali gerti visokias arbatas, bet labai mazo koncentrato, geriausia, aisku jei geria, vanduo, ar su uogytem kaip daug kas rase, tik labai mazai dekit saldumo, paskui bus vargo.as nuo metu jau ir karves piena daviau, labai saikingai.o tos parduotuvines sintetikos kur paruosta vaikams granulemis nepirkau ir nepirksiu, nei sau, nei vaikams.visa gyvenima visos tautos vartojo zoles, tad butu nei vieno jau nelike, nebijokit kai sako nera istirta, tai nepelninga, todel taip sako.ar vaistai visi istirti?nieks nezino, o sakyt daug ten gali ir reklamuot.cia mano mintys.jei kam nepatinka,sorry
beje, sultys irgi ta pati sintetika, jau geriau dziovintus vaisius pamirkyti saltame vandeni(pernakt), is pradziu nuplikius nuo bakteriju, ir net atskiedus gausit labai saldu ir maistinga "kompota", nezus tiek medziagu kaip verdant
beje, sultys irgi ta pati sintetika, jau geriau dziovintus vaisius pamirkyti saltame vandeni(pernakt), is pradziu nuplikius nuo bakteriju, ir net atskiedus gausit labai saldu ir maistinga "kompota", nezus tiek medziagu kaip verdant
Aš dukrai duodavau HIPP granuliuotos arbatos, tai dantukams labai pakenkė. Sūnui tokių nebuodu... Kol gėrė mano pieną, tik vandenuko kartais pagerdavo. Dabar geria sultis Milupos arba naminio spaudimo. Kartais vandenėlį su uogiene maišau, o arbatėlių kitokių nelaibai pripažįsta.
Geriame kompotus [pati vasara priruosiau],kmynu arbatele arba ramuneliu