Įkraunama...

Kokias arbatėles geria jūsų vaikai?

smile.gif Mes geriam ,,Hipp" arbatėles, bet dažnai duodu mėtų arbatą(pati prisiauginu). Geria viską, nors ir ne podaug.
Atsakyti
Dabar vaistinėse atsirado DR.KARVELIO žolelių arbatos.Tame tarpe yra jo arbata vaikams ZUIKUTIS.Labai skani natūrali arbatytė.Tik aš cukriuko truputį įdedu blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Pirkau Milupos, Hipp arbateliu, bet maniskis nelabai jas ivertino schmoll.gif O Mazas arbateles labai megsta, dabar geriam melyniu. Bet vaikiskas sultis vis tiek labiau megsta ax.gif
Atsakyti
Dazniausiai duodu Hippo arba Milupos.
Atsakyti
maniškis geria tik vandenį paprastą, jokių sulčių, o arbatą labai mėgsta iš mano puodelio biggrin.gif aš geriu žalią su citrina ir ženšeniu, na jam labai daug neduodu...
Atsakyti
Maniškis, kai buvo mažesnis, tai gerdavo virintą vandenuką, sultis ir arbatą padarytą iš uogienės. Nieko daugiau tik vanduo ir uogienė, net cukraus nedėdavau. Namuose ir pas močiutes, net uogienių nelikdavo iki pavasario. Auklė tempdavo iš kaimo. Niekada nedaviau jokių granulinių arbatų, niekada ir pati negeriu tokių, manau tai chemija.
Dabar jau mano tikras vyras, geria paprastą juodą (silpną aišku).
Atsakyti
Nupirkau siandien Gurmans arbatos parduotuveje Vaisines arbatos "Vaikams" su obuoliu, rabarbaru, ersketuogiu gabaliukais. Bandysi tokia gerti, nes jau atsibodo tos granuliuotos irnesakyk.gif
Atsakyti
Mes tai dažniausiai geriame vandenuką „čysta“ biggrin.gif O kartais tai iš savo džiovintų žolelių: čiobrelių, mėtų ar ramunėlių. Aviečių kotų arbata irgi mums patinka, bet stengiamės nepadauginti, nes visgi tai vaistukai. Ir iš uogienių arbatėlę daromes - skanu, saldu biggrin.gif Na dar kartais atsigeriame labai silpnos žalios ar juodos arbatos, specialiai dukrytei vaikiškų arbatų nesu pirkusi.
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2006 05 20, 16:54)

veriru, 20 Geg 2006 - 16:54, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

veriru, 20 Geg 2006 - 16:54, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Nupirkau siandien Gurmans arbatos parduotuveje Vaisines arbatos "Vaikams" su obuoliu, rabarbaru,  ersketuogiu gabaliukais. Bandysi tokia gerti, nes jau atsibodo tos granuliuotos  irnesakyk.gif

Nupirkau siandien Gurmans arbatos parduotuveje Vaisines arbatos "Vaikams" su obuoliu, rabarbaru,  ersketuogiu gabaliukais. Bandysi tokia gerti, nes jau atsibodo tos granuliuotos  irnesakyk.gif

na ir neivertino mano mazius tos arbatos schmoll.gif teks mamytei paciai sugerti tongue.gif
Atsakyti
Mes griam naturalias arbateles, ramuneliu, ersketroziu, pankoliu. Dabar is vis isigudrinau isvirt kompota is dziovintu vaisiu, geria LABAI, nereik nei saldint... O dabar kai karsta, tai tas kompotukas atvesta ir geriam salta. Labai greit be daug catcki macki pagamint galima. Ir apsirupinam visai dienai gerimais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gretulis @ 2006 06 17, 23:39)

gretulis, 17 Bir 2006 - 23:39, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

gretulis, 17 Bir 2006 - 23:39, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Mes griam naturalias arbateles, ramuneliu, ersketroziu, pankoliu. Dabar is vis isigudrinau isvirt kompota is dziovintu vaisiu, geria LABAI, nereik nei saldint... O dabar kai karsta, tai tas kompotukas atvesta ir geriam salta. Labai greit be daug catcki macki pagamint galima. Ir apsirupinam visai dienai gerimais tongue.gif

drinks_cheers.gif labai teisingai darot,kam ta hemija,jai galima kompotus virti 4u.gif Ir arbateles mes perkam normalias,medijoj yra visokiu,vaikams parasyta,arba ramuneliu,metu.. thumbup.gif
Atsakyti
O mes tai visai negerem nes nemėgsta schmoll.gif purtosi raukosi tai tik sultys gerem
Atsakyti