Mes geriame hipp arbateles

geriam kartais HIPP bet kiek galima vaikui duot chemiskai abdorotas zoleles,patogu tik labai skubant.. kur kas sveikiau sviezia
pamegom ramuleliu ir raudona(rooibos) arbata, ji svelnaus skono ir turi daug vitaminu,bei gelezies ir neturi jokiu tonizuojanciu savybiu todel vaikuciams galima

pamegom ramuleliu ir raudona(rooibos) arbata, ji svelnaus skono ir turi daug vitaminu,bei gelezies ir neturi jokiu tonizuojanciu savybiu todel vaikuciams galima

Mes geriam HIPP ,MILUPA arbatas, ir gersim iki kokiu 3 metu manau. na kartais kai as geriu tai atsigeria su manim juodos, bet siaip man atrodo vaikams nelabai gera gert juoda arbata.
as ir anksciau duodavau arbateles is hipp, bet retokai. Visada stengiuosi duoti virinta vandeni su savo virtu svarainiu sirupu, ar suiaip kokiom naminemis uogomis. Labai noriai geria
Taip pat plikau rodanaja, zaliaja arbatas. Stengiuosi, kad kuo maziau chemijos.

Maniškė labiau mgsta džiovintų vaisių ,ar šaldytų uogų kompotą (be cukraus).Ir natūralu ir skanu

O mano mergaitei arbata taip pat
. Perdaug ir nesiūlau. Paprastai geria vandenuką, kartais dar atskiestą trupučiu svarainių sirupo arba nesaldintą obuolių ar uogų (vasarą visokių specialiai jai prišaldėm
) kompotą.

Mano dukrytė labai geria arbatytes
Geriam visokias vaikiškas,dažniausiai jų sudėtis būna panaši :hibiskuso žiedai,džiovinti vaisiai,melisa dar gali būti arba kokios džiovintos uogos...Tokios raudonos labai skanios arbatytės PIEMENAITE , VAIKYSTĖS PASAKA , VISU VAIKŲ ARBATA , natūralios VITAX arbatos

o manoji maukia nenustodama, ir grudeliais duodu ir vaistazoles plikau (ciobrelius, metas, melisa, liepukus).Dabar sirguliuojam tai girdau bronchos arbatyte vaikams.Kompociukus taip pat verdu.Vandenuko gryno kartais, tik virinta aisku.O sultis tai aplamai megsta, perku kubus.
Aš savo merginai tik vakarais duodu melisą, kitokių ji nemėgsta
. Daugiausia geria paprastą vandenį arba su kokiom nors uogom
.