Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias arbatėles geria jūsų vaikai?

QUOTE(freilina @ 2006 10 20, 12:48)

MAnau jei nestipria, gal ir galima, bet gal zalia geriausiai tiktu...siaip ir man idomu butu suzinot, mes geriam metas, kurios pas mociute auga, daugiau nesugalvoju ka butu galima... g.gif

MAnau jei nestipria, gal ir galima, bet gal zalia geriausiai tiktu...siaip ir man idomu butu suzinot, mes geriam metas, kurios pas mociute auga, daugiau nesugalvoju ka butu galima... g.gif

Na aš skaičiau žurnale, kad daug mėtų netgi ir suaugusiems negalima gerti, skatina rugščių gamybą skrandyje, o to pasekoje kyla rūgštys.

Na dabar obuolių pilna ir obuolių kompotas pats geriausias dalykas šiuo metų laiku, o arbatas gersime žiema thumbup.gif
Atsakyti
Mes geriam Milupa arbatele su metom ir obuliais,maziui labai ji patinka thumbup.gif beto geriam ir paprasta vandeni smile.gif (tik ne is krano biggrin.gif )
Atsakyti
Mes dazniusiai geriam paprasta virinta vandenuka smile.gif Retkarciais duodu metu,kmynu ,ramuneliu arbatyte.Na,o daugiau nesugalvoju,kokia arbatele duot,todel retai ir geriam doh.gif
Atsakyti
Mes geriam PASAKU STEBUKLAS vaisine plikoma arbatele, tik ja dar pusiau praskiedziu. Mazyle pamego wub.gif .Dar ji priedo su multivitaminais
Atsakyti
as savo padauzai duodu nykstuku arbata.man ir paciai ji liuks thumbup.gif gera sudetis,melisa,kmynai,ersketuoges smile.gif
Atsakyti
Pirkau Vaikiska Vaisine arbata is Gurman's skyrelio, sveriama, nu laaaaaaabai skani thumbup.gif
Atsakyti
mes geriame HIPP arbatytes,bet labiau megsta vandenuka ar HIPP sultis su vandeniu
Atsakyti
Ramunėlių arba paprastą Dilmah vaisinę - silpną tokią padarau...
Atsakyti
O mes Eurovaisteneje perkam "arbata vaikams" su eurovaistines logotipu, taip pat jie turi "sveikatos arbata" ir "persalimo arbata". As pati pradejau gerti sias arbatas kai buvau nescia, nuo ju gerai miegojau. Dukrytei irgi labai patinka árbata vaikams.
Atsakyti
Tirpia vaisine arbata uzpilu karstu vandeniu ir kai atsala geria sunui ji patinka biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif Geria ramuneliu, ciobreliu, zemuogiu, juoda, metu arbateles. Kartais melisu arbata ax.gif
Atsakyti
Mes taip pat dar geriame hipp arbatele ax.gif
Atsakyti