Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias arbatėles geria jūsų vaikai?

kokias arbateles geriau duoti nuo metu? as visad duodavau tokias tais grudeliais mazylis ar kaip ten vadinas doh.gif bet man kaskoios nekokios atrodo. kokias arbateles geria jusu vaikuciai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo undinėle: 07 gruodžio 2005 - 19:46
QUOTE(undinėle @ 2005 12 07, 19:44)
kokias arbateles geriau duoti  nuo metu? as visad duodavau tokias tais grudeliais mazylis ar kaip ten vadinas  doh.gif bet man kaskoios nekokios atrodo.   kokias arbateles geria jusu vaikuciai? ax.gif

Savo vaikui aš jau senai duodu normalias arbatas. Melisų, mėtų, kmynų, ramunėlių, liepžiedžių (kai koks peršalimas puola), dar yra tokia arbata "Vaikams" euro vaistinės gamyba. Pradžioj padarydavau puodelį ir dar praskiesdavau, dabar jau nebeskiedžiu. Dar kartais padarau su kokia uogiene, ar trintom uogom, kurių pati prisiruošiau per vasarą. Bet mano vaikas nėra alergiškas. Gal būt vaikai kurie alergiški negali gerti tokių arbatų, nežinau. Bet tikrai žinau, kad antram vaikui tų grūdelinių ragaut neduosiu. Geriau normalias praskiesiu iki vandenėlio. Nes man rodos ten nebloga chemija, vieną hippo arbatą iškart mečiau lauk (su erškėtrogem rodos). Pasibaisėjau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tusiukas8: 07 gruodžio 2005 - 20:20
bet as kiek zinau kad melisu arbatos daug duoti negalima,ir isvis nepatartina tokiem maziukam blink.gif kai persalimas koks ar kas tai aiskau. bet tai ka duoti kasdiena gerti,vaistazoles tai netinka? blink.gif
o ta arbata "vaikams" tai kokia?
Atsakyti
Ta arbata "vaikams" ir iš vaistažolių. Mano vaikas vien tik arbatų negeria. Gauna didžiają dalį vandens (kartais us kokiom uogom), sulčių, o arbatą dažniausiai vakarais ir tai būna melisų. Nes nelabai ramiai miega, kaip ir išsigandęs kažko yra. Kmynų viriau kai viduriukai laisvi buvo. Sakai vastažolės negerai, bet juk tos grūdelinės su tų pačių vaistažolių ekstraktu padarytos.
Verdu ir kompotus, obuolių ar džiovintų vaisių.
Dar kartais kakavos padarau, su karvės pienu. O su šituo sakiniu gal visia pakraupinau tongue.gif . Bet manau, čia kiekvieno asmeninis reikalas ką savo vaikui duoda 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tusiukas8: 07 gruodžio 2005 - 21:21
Geriam mėtų, kmynų, liepų ir čiobrelių (kai sergam) arbatas arba ant šaldytų uogų užpilu verdančio vandens (juod. serbentų, aviečių, braškių , spanguolių) .
Atsakyti
Mes tai arbatytę geriam tik kai sergam. Yra specialių žolelių (tik nepamenu kaip vadinasi). ax.gif Arba padarau karštą gėrimą iš aviečių, ar arbatytę iš liepžiedžių. O šiaip asmeniškai manoji tai nelabai megzta arbatytes. Jai geriau kompotas išvirtas, ar iš uogienės arba šaldytų trintų uogų padarytas gėrimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMAM @ 2005 12 07, 23:09)
Geriam mėtų, kmynų, liepų ir čiobrelių (kai sergam) arbatas  arba ant šaldytų uogų užpilu verdančio vandens (juod. serbentų, aviečių, braškių , spanguolių) .

drinks_cheers.gif mes irgi taip darom!
Atsakyti
Mano mažius mėgsta visas arbatas, geria ir ramunėlių, kmynų, vaisines ir t.t. mėgsta ir paprastą vandenuką thumbup.gif ( negazuotą)
Atsakyti
mano mazius irgi geria bet ka tongue.gif , anksciau duodavau tas arbatelias granulem "mazylis", "hipp", "miluppa" ir t.t. dabar tai duodu tikras arbatas (ramuneliu, ciobreliu) o dazniausiai dabar verdu kompota ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GRANTA: 17 gruodžio 2005 - 10:06
Musu mazka negeria jokiu arbatu ar kompotu, geriau gryna vandenuka ar namie spaustas sultis, ir tu labai nedaug doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inetux: 28 gruodžio 2005 - 12:00
Manasis geria visokias arbatėles rolleyes.gif tik ne juodą arbatą ,o vaisinę rolleyes.gif
Atsakyti
mano mažoji dukrytė geria natūralią lietuvišką arbatą, kuri vadinasi Piemenaitė. ten įeina daug vitamino C ir ji neturi jokio kofeino. labai gerai padeda žiema. o šiaip geriam viską: arbatą, pieną, kefyrą, vandenį, sultis ir t.t. bigsmile.gif
Atsakyti