Įkraunama...
Įkraunama...

SPA centrai

QUOTE(ditax @ 2010 01 24, 13:34)
sake, kad turi ir nuejo ieskoti, bet taip ir neatnese verysad.gif

O sake ka baigusi? Reikejo paklausti kiek mokslai truko, kokius dalykus mokesi ar dar ka nors.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 01 24, 15:24)
O sake ka baigusi? Reikejo paklausti kiek mokslai truko, kokius dalykus mokesi ar dar ka nors.. rolleyes.gif

ai, maciau,kad jos ten pasimetusios, tai nebubvau tokia nagla, bet siaip tai nusivyliau, nors apie ametistejos merginas jau anksciau buvau nelabai gerus dalykus girdejusi (cia kirpeju tai neliecia, apie jas nieko nezinau).buciau niekad nejusi, bet kupona gavau....paskui jis ir liko nepanaudotas.....
Atsakyti
QUOTE(ditax @ 2010 01 24, 17:57)
ai, maciau,kad jos ten pasimetusios, tai nebubvau tokia nagla, bet siaip tai nusivyliau, nors apie ametistejos merginas jau anksciau buvau nelabai gerus dalykus girdejusi (cia kirpeju tai neliecia, apie jas nieko nezinau).buciau niekad nejusi, bet kupona gavau....paskui jis ir liko nepanaudotas.....

Tai taip ir isejei nepasiprocedurinusi???
Atsakyti
Negi niekas nesilanke QI ANMO Spa Vilniuje?
unsure.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš gavau nuo savo vyrelio dovanų čekį į saulėją smile.gif užsiregistravau varysiu po poros savaitėlių išbandysiu jūros dumblių įvyniojimą ir spa ritualą plaukams jau kiap laukiu negaliu, eisiu pirmą kartą būtinai parašysiu savo atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas bandė ESLAUDOS salone procedūras su aukso dulkėmis?
Atsakyti
Mergaites, skubokai reikia informacijos apie SPA centrus Kaune. Norim draugei uzsakyt viso kuno atpalaiduojanti masaza... Kur tai padaryt? aisku, suinteresuotos, kad butu nebrangu ir pakankamai gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2010 04 20, 13:05)
Mergaites, skubokai reikia informacijos apie SPA centrus Kaune. Norim draugei uzsakyt viso kuno atpalaiduojanti masaza... Kur tai padaryt? aisku, suinteresuotos, kad butu nebrangu ir pakankamai gerai  ax.gif

Kas kas galite rekomenduoti spa masazus kaune? 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri esate buvusi Mezzanine natūralios kosmetikos SPA centre Vilniuje? Radau tokį pasiūlymą http://dailycard.lt/...a-mezzanine-spa bet nežinau ar vertas dėmesio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorotti @ 2010 11 08, 16:19)
Mergaitės, gal kuri esate buvusi Mezzanine natūralios kosmetikos SPA centre Vilniuje? Radau tokį pasiūlymą http://dailycard.lt/...a-mezzanine-spa bet nežinau ar vertas dėmesio?  g.gif

kaip uz 45 litus tai tikrai neblogas pasiulymas.
Atsakyti
QUOTE(infolt @ 2010 01 23, 21:32)
Man labai patiko East island, buvau Druskininkuose, kiek zinau, Vilniuje taip pat yra smile.gif

Mes irgi ten buvome 4u.gif dariausi viso kuno masaza,saldancias kaukes kojoms ir veido masaza labai labai patiko thumbup.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Prie to pacio isbandeme ir aqwa parke esancio viesbucio sveikatingumo cento siulomas paslaugas,tai nesvarumo busena ,nugaros masazai su akmenimis bei kiti atpalaiduojantys masazai - clap.gif ploja.gif thumb_yello.gif aptarnaujantis personalas malonus,suteikia daug info ir pan. mirksiukas.gif tik gal vietos kiek mazoka... g.gif
Kita karta kai busiu ten dar karta butinai apsilanktysiu jame 4u.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
O plaukams kokias special proceduras gal uzmatete?
Atsakyti