Įkraunama...
Įkraunama...

SPA centrai

Sveikos meginos, gal kas žinote kokios yra kainos,kai masažuotojai į namus atvažiuoja? ax.gif
Vilnius
Atsakyti
QUOTE(smidtana @ 2009 11 26, 23:06)
Sveikos meginos, gal kas žinote kokios yra kainos,kai masažuotojai į namus atvažiuoja?  ax.gif
Vilnius

Ziurint, kas atvaziuoja. Pazistu zmogu, kuris be 200 nevaziuoja. Cia Kaune. Jis tikras profesionalas, gydytojas.
Ir girdejau, kad yra ir visai pigiai prasanciu. Cia tie, kuriems labai pinigeliu reikia, kurie tik masazo kursus baige.
Atsakyti
Snd teko apsilankyti Kaune Spaja Spa smile.gif Rekomenduoju man patiko, kainos geros, aptarnavimas geras, na gal vidus ir ne Ametistejos ar Saulejos tipo bet man patiko ir ramu labai... Nezinau kodel bet cia man patiko tongue.gif

Dariausi pylinga ir sokoladini masaza thumbup.gif:
Atsakyti
Na laukiau laukiau ispudziu ir atsiliepimu apie "sauleja",bet nesulaukusi,pati isbndziau blush2.gif Ka gi man patiko ir aplinka ir aptarnavimas,viskas thumbup.gif jau planuoju kita apsilankyma ax.gif kazkur skaiciau kad tokiose vietose moki ir uz aplinka ir kt.priemones tai sutinku,bet ar ne cia ir visa esme tokiu atsipalaidavimo proceduru,galu gale atitruksti nuo visko,kas tave supa....galeciau pasakot ir pasakot,bet verciau isbandyti viena krta ir isitikinti biggrin.gif sekmes!
Atsakyti
na tai smagu, kad patiko. as ametistejoj kazkada dariausi masaza medicinini, tai ne is toli i toki nebuvo panasus. kazkaip nusivyliau ir daugiau neisiu
Atsakyti
QUOTE(filmukas @ 2010 01 21, 15:58)
na tai smagu, kad patiko. as ametistejoj kazkada dariausi masaza medicinini, tai ne is toli i toki nebuvo panasus. kazkaip nusivyliau ir daugiau neisiu

tai dare relaksacini vietoj gydomojo?
Atsakyti
Man labai patiko East island, buvau Druskininkuose, kiek zinau, Vilniuje taip pat yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(filmukas @ 2010 01 21, 16:58)

cha, cha...as irgi norejau pasidaryti medicinini Ametistejoje, bet aisku buvau tokia izuli, kad paprasiau parodyti issilavinima atitinkanti pazymejima, spekit ar toki turi biggrin.gif aisku, kad ne ...tai ko tada skelbiasi, nuo to laiko sita istaiga labai nusivyliau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ditax @ 2010 01 24, 13:13)
cha, cha...as irgi norejau pasidaryti medicinini Ametistejoje, bet aisku buvau tokia izuli, kad paprasiau parodyti issilavinima atitinkanti pazymejima, spekit ar toki turi biggrin.gif aisku, kad ne ...tai ko tada skelbiasi, nuo to laiko sita istaiga labai nusivyliau schmoll.gif

Nera cia jokio įžulumo, kam reikia rizikuoti savo sveikata? Gi ne kokį atpalaiduojantį masažiuką eini daryti... O tai masažistė iš vis kokį bent jau panašų į medicininį išssilavinimą turėjo, ar tik kolegijoj baigtą vadybininikės kokios?...
Atsakyti
QUOTE(ditax @ 2010 01 24, 12:13)

Betgi darbo vietose turetu but issilavinimo dukumentai. Tokie reikalavimai...
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 01 24, 13:30)
Nera cia jokio įžulumo, kam reikia rizikuoti savo sveikata? Gi ne kokį atpalaiduojantį  masažiuką eini daryti... O tai masažistė iš vis kokį bent jau panašų į medicininį išssilavinimą turėjo, ar tik  kolegijoj baigtą vadybininikės kokios?...

sake, kad turi ir nuejo ieskoti, bet taip ir neatnese verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ditax @ 2010 01 24, 12:34)
sake, kad turi ir nuejo ieskoti, bet taip ir neatnese verysad.gif

Neizinau, ar gydomuju masazu eiciau darytis i grozio salonus ar SPA centrus. Eiciau i poliklinika ar ieskociau zmogaus, kuris bent jau gydymo istaigoj dirba ar dirbo kazkada, ar baiges ka nors su medicina susijusio. Gydomieji masazai cia ne juokai. Jeigu zmogus rimtai serga, tai neismanantis gali tik dar pablogint situacija.
Atsakyti