Įkraunama...
Įkraunama...

SPA centrai

Ai, tai kas, bet toks relaxas. Ir smagu visiems aiškint, kad ne burokus ziemą ravėjai wink.gif o rexinaisi purve biggrin.gif
Atsakyti
Man SPA Druskininkuose hamame labai patiko kūno šveitimas - toks mini masažas gaunasi, labai maloni moteris dirba, taip delikačiai viską daro wub.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif . Gal kuri buvot SPA DIDO salone vilniuje? Pasidalinkit ispudziais rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas bandet Loccitane (Europoje) Vilniuje atliekamus masazus? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes  . Gal kuri buvot SPA DIDO salone vilniuje? Pasidalinkit ispudziais

sveika. Buvau pries menesi siame salone. Issirinkau butent Dido, nes kiekviena menesi jie daro vis kitokias akcijas. Takart mane uzkabino Elemis spa ritualas. Likau suzaveta ir apzaveta tiek aplinkos, tiek ir masazistes darbu. Nesigailiu ne vieno isleisto lito. :super
O savo vyrui esu padovanojus Nuad Thai salone Karaliska sapna. Parskrido namo lyg ant sparnu. Tikiu, nes ji masazavo dvi tailandietes. Planuoju ir as isbandyti sia egzotika :mirksiukas:
Atsakyti
Mielos Mamytes,

Labai jau uzsimaniau save palepinti, bet nezinau i kuri SPA centra geriausiai eiti. Radau tris centrus kurie mane sudomino, bet noreciau apie juos atsiliepimu bent keleta isgirsti. Tai Femina Bona, Ametisteja ir Spaja. Gal galit kanors apie juos pasakyt? I kuri eiti? Mane dominancios proceduros tai ivairus masazai ir Spa proceduros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ledukelt: 12 vasario 2009 - 13:25
dar azuolyno sporto klubas nauja spa centra atidare. spa azuolynas berots vadinasi.
plisu saulejos grozio centras spa, prie pat neries viezbucio kaune.
Atsakyti
o man teko art in spa laisves al. apsilankyt. tikrai atsigavau
Atsakyti
o kaip kainytes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2009 04 14, 20:33)
o kaip kainytes? 4u.gif

na kaip cia pasakius, kad labai pigu negaleciau pasakyt, bet tikrai ne brangiau nei kituose SPA smile.gif
Atsakyti
Lankiausi Femina Bona SPA centre, tai galiu pasakyti tikrai likau patenkinta thumbup.gif Atsipalaidavau visiskai, aptarnavimas nuostabus.Dariausi atgaivinancia veido procedura, i kuria iejo ir veido masazas, o draugas masazavosi nugara.Tikrai patiko abiems. Veido proceduros kaina 110lt, onugaros masazas 130lt.Bet odele po masazo tai beveik neatpazystama buvo- skaisti ir minksta,gaivi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 04 14, 23:28)
Lankiausi Femina Bona SPA centre, tai galiu pasakyti tikrai likau patenkinta  thumbup.gif  Atsipalaidavau visiskai, aptarnavimas nuostabus.Dariausi atgaivinancia veido procedura, i kuria iejo ir veido masazas, o draugas masazavosi nugara.Tikrai patiko abiems. Veido proceduros kaina 110lt, onugaros masazas 130lt.Bet odele po masazo tai beveik neatpazystama buvo- skaisti ir minksta,gaivi.  smile.gif

Kam tik dėl masažų eiti į SPA centrus g.gif Žymiai pigiau ir nė kiek ne prasčiau visa tai galima gauti paprastame masažo salone.
Atsakyti